Влез

View Full Version : Поредното разбито сарчице..........

mimka_1987
03-24-2009, 22:49
Дойде и моя ред да напиша тема......Сас моя приятел сме заедно от година и половина но през последния месец нямаше пари ниту как да се издража аз единствено го хараних вкащти пред нащте се правех че ям а всащтност взимах едно бурканче и му сипвах на него няма значение не сам стистна и никога няма и да бада.... за сажеление пари нямаше как да му давам щтото и яз нямам но ако имах сас удоволствие щтях да си давам парите но тои това не можа да го изтарпи и го пратиха от работата която работи вав командировка бургас е там на ден по 20лв надница и каза че за две седмици заминава и щте се варне но днес аз му се обаждам и го питам дали да ходя на 30 (понеделник) до Бургас (там е вав командировка ) и му викам и после вав четвартак заедно щте се приберем и тои ми каза ако се прибера вав града щте бада гладен пак на тфои разход ако от Бургас ни кажат да си трагаваме се прибирам вав Варна при майка да ме гледа :cry: и яз викам хубу просто не намирах думи загубих си говора за секунди незнам просто тфа не го очаквах мислех че няма да са така нещтата ваобщте че щте сме заедно и щте се подкрепя ме вав трудните моменти , колко щтасливи моменти имахме моите приятелки и приятели ми завиждаха аз самата бях на 7 небе кат бях сас него..... питам се само едно дали има на тоя свят вече да не е сас разбито сарце нямам думи просто ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Извинявай те за тапата тема но просто исках да си излея мъката но просто не мога да си обясня нищту всичко беше супер преди да замине....

VampireGirl666
03-24-2009, 22:59
Не може да го задължаваш да дойде с тебе и да се измъчвате взаимно.Това да се подкрепяте,не значи да гладувате.Като си отиде във Варна пак ще се виждате.Все пак ще намерите начин да се виждате,ако се обичате и бля бля.Btw,пиши по-грамотно.

mimka_1987
03-24-2009, 23:05
Не може да го задължаваш да дойде с тебе и да се измъчвате взаимно.Това да се подкрепяте,не значи да гладувате.Като си отиде във Варна пак ще се виждате.Все пак ще намерите начин да се виждате,ако се обичате и бля бля.Btw,пиши по-грамотно.
ти ако беше на мое място едвали щтеше да си отвориш устата да пиша по грамотно искам савети не обиди аз ако исках обиди щтях да ви пи6а искам обиди ...................

VampireGirl666
03-24-2009, 23:12
ти ако беше на мое място едвали щтеше да си отвориш устата да пиша по грамотно искам савети не обиди аз ако исках обиди щтях да ви пи6а искам обиди ...................

Не се пали.Дадох ти съвет,но ти явно забеляза само последното ми изречение.Подкрепи го в решението,което ще вземе.А и не забравяй,че даже и да сте отдалечени,то ще бъде временно,докато той се оправи. ;)

SmileMoreOften
03-24-2009, 23:14
Доста е относително това дали е било супер всичко преди приятелят ти да эамине.От моя гледна точка не е.Но все пак ти си энаеш.
Вярно е,че насила не можеш да го накараш да се върне.Ако той има желание ще го направи,ако няма - беэсилна си.3а любов трябват двама,скъпа.Това е положението.А и поне малко се пробвай да му влеэеш в положението.Той сигурно се чувства много эле като се сети,че ти си го хранила и е бил эависим от теб.Просто эа малко се постави на негово място.Мислиш ли,че това го е правило доволен и е чувствал връэката ви пълноценна?
Аэ не мога дори да предположа дали той иэпитва нещо към теб.Нямам идея.Предполагам ти си по-наясно с това.Но със сигурност дори и да е лудо влюбен в теб няма да се чувства добре само эа да е до теб,да се налага ти да му носиш манджа в бурканчета,эащото няма 1 лев эа баница...раэбирам го момчето напълно.Иэчакай малко,не го припирай.И не энам що эа човек е,но дано да се мобилиэира и да си вэеме живота в собствени ръце,а не да ходи да чака мама да го гледа.
Съветът ми е да не му се натягаш.Подържайте конкат,но остави темата с връщането.Виж,може да повдигнеш таэи эа мобилиэирането...

mimka_1987
03-25-2009, 09:55
.....

coolkiss
03-25-2009, 10:26
живота е труден - особено в този момент пари няма и работа много няма... - гадно е...

Gary
03-25-2009, 10:30
Бе не го знам твоя приятел, ма явно си го закъсала яко, щом до него си опряла. Мислиш ли, че този ще може да гледа семейство? Ми ако утре умре майка му кой ще го гледа тогава - ти ли? Помисли добре какво правиш, да не съжаляваш после...

SmileMoreOften
03-25-2009, 11:01
.....
Какво имаш предвид с теэи многоэначителни точки ?

anitram
03-25-2009, 11:23
ma po lo6 pravopis ne sym vijdala :shock:

xpower
03-25-2009, 11:24
Позната ситуация , в крайна сметка пари на всеки му трябват. Замисли се , че може на него да не му е приятно и да се чувства неловко от факта , че едва ли не ти го храниш.На негово място бих постъпила по същия начин.Горе главата и по - добре го подкрепи .

mimka_1987
03-26-2009, 10:57
Бе не го знам твоя приятел, ма явно си го закъсала яко, щом до него си опряла. Мислиш ли, че този ще може да гледа семейство? Ми ако утре умре майка му кой ще го гледа тогава - ти ли? Помисли добре какво правиш, да не съжаляваш после...
не винаги може да имаш пари особено вав тая криза едвали и тебе кат те натисни кризата дали щте приказваш така мога да ти кажа че преди кризата беше много по богат от тебе....

evelinka1122
03-26-2009, 11:00
просто нищо не можеш дса направиш... тези неща не зависят от теб... просто продължи напред! горе главата... надявайте се да стане някое чудо и просто пак да сте заедно! успех..

Gary
03-26-2009, 11:00
не винаги може да имаш пари особено вав тая криза едвали и тебе кат те натисни кризата дали щте приказваш така мога да ти кажа че преди кризата беше много по богат от тебе....
Не става въпрос дали е бил по-богат от мен или не. Важно е отношението му. Ако всеки път очаква майка му да го спасява - ще е страшно, когато остане без помощ. Ти познаваш ситуацията по-добре от мен, ти прецени. А моите думи май са провокирали отговор у теб - явно много държиш на него, щом така горещо го защитаваш. Значи - има шанс нещата да се наредят. Не изпускайте този шанс;)

mimka_1987
03-26-2009, 11:31
Не става въпрос дали е бил по-богат от мен или не. Важно е отношението му. Ако всеки път очаква майка му да го спасява - ще е страшно, когато остане без помощ. Ти познаваш ситуацията по-добре от мен, ти прецени. А моите думи май са провокирали отговор у теб - явно много държиш на него, щом така горещо го защитаваш. Значи - има шанс нещата да се наредят. Не изпускайте този шанс;)
ми виж ся тои не разчита на майка си ако остане без работа щте отиде при майка си там да тарси работа

Gary
03-26-2009, 11:35
Не ме карай да се цитирам: "Не изпускайте шанса!" Желая ви късмет, дано да имат успех начинанията ви. И си събери разбитото сърце, независимо дали останете заедно, или не - усмихвай се:)

mimka_1987
03-26-2009, 11:48
Не ме карай да се цитирам: "Не изпускайте шанса!" Желая ви късмет, дано да имат успех начинанията ви. И си събери разбитото сърце, независимо дали останете заедно, или не - усмихвай се:) мерси