Влез

View Full Version : Не мога да го разбера

r0sitY
03-25-2009, 15:22
Здравейте на всички!Благодаря предварително на тези,които ще прочетат темата ми и ще ми помогнат :wink: .

Всичко започна преди 3-4 години.Още бях малка,но въпреки това се влюбих в един приятел.Незнам дали ме е харесвал..Бяхме малки и не сме мислели за гаджета и такива..!С него се бяхме разделили за известно време.Той живее в друг квартал,в 1 училище сме,но не ме интересуваше!Но само до тази ЕСЕН!
Всичко започна отначало към края на октомври.Изведнъж се влюбих в него разбрах,че го обичам..До ден днешен го обичам и ще продължаван,НО не всичко е толкова хубаво.Един ден ми вика Здрасти на другия се подминаваме..Г/Д в добри приятелски отношения сме,но съм сигурна,е някой от неговата компания му пълни главата с лъжи и от там между нас всичко е невъзможно!
Преди 2 седмици бяхме в час,а те имаха физическо и ми викаше от долу,после го питах нещо има ли да ми каже и той ми каза,че няма!Само да му бяхте видели погледа..все едно искаше да се махне.Кара малките от занималнята да ме хващат за г**а..Неговите приятели постоянно ми викат:Той те харесва...
Незнам какво да правя :-k .
Посъветвайте ме какво да правя \:D/
Благодаря!

Yancheto
03-25-2009, 16:12
Сближете се!Така както го описваш,вие почти не сте заедно,не си говорите,нищо...Трябва да го заговаряш,да му обръщаш повече внимание,само така ще излезе нещо.Ходете заедно в междучасията,някой път можеш и да го поканиш да излезете някъде на среща.Не мисля,че ще ти откаже.Успех! :)

Cellmate
03-25-2009, 16:14
Кара ги да те хващат,защото той иска,но не му стиска (ех какъв съм поет). Кажи му го това (без частта за поета де).

w0sh
03-25-2009, 16:15
децата имат по-големи топки от него

Hayles
03-25-2009, 16:23
Еми и при мен е така опитай по някакъв начин да се сближте пробвай чрез скайп :P

w0sh
03-25-2009, 16:25
Еми и при мен е така опитай по някакъв начин да се сближте пробвай чрез скайп :P

Скайп е вашата панацея.

Който не знае какво значи панацея може да се застреля.

cHoCoLaTtA
03-25-2009, 16:35
Излезте заедно, обади му се някой път, кажи, че няма какво да правиш и го покани да пиете кафе.. така лека-полека ще се сближите, пък и ако има да ти казва нещо - може и да го каже. :)