View Full Version : Принудена съм да лицемернича .. :(
ifkataAa
03-25-2009, 19:15
Историята е много дълга, но ще я разкажа накратко.Във всяко едно училище си има различни групички.В нашето също е така.До преди година нашата компания се състоеше главно от момичета и кръга беше доста затворе.В смисъл бяхме 6-7 момичета с едни и същи интереси.От онези, които се правят по 2 часа пред огледалото и пак са недоволни.Бяхме уважавани от всички, по-малките искаха да приличат на нас и т.н.Абе общо взето си бяхме яка компанийка, докато с нас не почнаха да се мъкнат 2-3 по-малки момиченца.С течение на времето ги приехме като част от нашата компания, а момчетата ни опрекваха, понеже въпросните момичета нямат кой знае какъв външен вид.Да, ама те започнаха да се правят на "тарторки" и на нас това въопще не ни хареса.Тръгнах с едно момче, към което наистина имах много силни чувства.Точно тогава едно от тези по-малки момиченца се "влюби" в него.Той постоянно се бъзикаше и ръсеше глупости от сорта на "ако сега не ме слушаш ще ида при нея" и някакви такива, а просто нямаше никакъв шанс той да започне да чувства нещо към нея.С течение на времето намразих това момиче страшно много.Никога не съм мразила някого, дори не мога да се сърдя, но нея ... Поради създадени от околните интриги с приятеля ми скъсахме, но сега не става дума за него.Става върпос за това, че утре съм на рожден ден на това момиченце.Тя е срашна лигла.Никой не може да я понася, но излизаме с нея от съжаление.Да не остане без приятели.Все пак и на нас някога може да ни се случи .. Трябва да ида и да лицемернича, да се правя на голяма приятелка, но тя знае, че аз я ненавиждам.Това все пак е рождения и ден, не искам да я наскърбявам, но как да преглътна омразата към нея ? Моля ви помогнете как да поттисна чувстава си поне за ден ? :(
i want the 30 seconds of my life back!
BigFakeSmile
03-25-2009, 19:37
абе един път да се постарая да прочета дълга тема и то...
:-o ми съжалявам...знам че сте мощни мацки, ама има явно някоя по яка от вас..не й се давай :razz: :razz: :razz: :razz:
mArMaLaDkA
03-25-2009, 19:40
Като станеш на 12,тогава пиши теми.. :-o
stuci_i_miri
03-25-2009, 19:57
аа тва е малко като филм - от рода на 'Гадни момичета' ли кво беше там. Ифка, начи преди като по малък се забърках в подобна на твоята история, ама бях в ролята на гаджето :D твоето. и се пак не точно щото сори ама.. 'ако не ме слушаш, ше ида при нея!'WTF!? как търпиш такова отношение? Ся не тва е темата, нали :) Така опитай се да я върнеш долу - откъдето е дошла! Вие момичетата - знам го със сигурност - сте природно доста подли и злобни създания (нищо лично, ама е така), та на въпроса, като сте си ги присъединили тряа се да знаете някоя мръсотиика за тях, нещо тайно, забутано - сплети им някоя интрижка, ама от типа на баба Злата от Шурея, че казал нещо - да не личи че идва от тебе де, да се разпространи в даскалото - и ти през тва време НИЩО - нито злобееш нито нищо, даже по-така - демек, че я разбираш, че си и в положението, успокояваш я знаеш си как. Сетне клюките стават по зли - един слух кат се разпространи става по-зле -секи добавя гадости :razz: и накрая по причина, породена от клюките я ИЗХВЪРЛЯШ от групировката - без право да се събира с вас и подобни там - тогава не само ще се отървеш от нея, ами и ще си отмъстиш за интриги и подобни... се пак не трябва да се знае първоизточника на клюките - ти. Също така не тряа да си променяш отношението към въпросния субект. Накрая - Вълкът (ти) ще е сит и ще бушува с глутницата(вашата групичка), апа на агнето (въпросното момиче) е то ще пасе сено далго време 8) :razz: :grin:
Дано съм ти бил полезен :)
мн ми липсват таквизи екшънчета бееее :razz:
Поговрете с приятелките си :) Се пак тя е по малка от вас и е по - грозна. И защо я сажаляваш. Утре не ходи на рожденния и ден. Като я видиш и кажи всичко което изпитваш към нея и ще се скарате. Ако приятелките ти са истински, ще останат с теб и тя ще остане изолирана, и по този начин ще я изхвърлиш от живота си. Или просто поговори с нея и се изяснете. Или просто не се сабирай с нея кажи на приятелките си, че не можеш да я понасяш и тъка...
VampireGirl666
03-25-2009, 20:57
Не отивай на рождения ден.Кажи й в очите това,което мислиш.
pavelvasilev
03-25-2009, 22:38
Уважавай за да те уважават, колкото до въпросното момиче ако тя те е поканила лично отиди на рождения и ден но запазваш неутралитет спрямо нея и имай едно наум!
sugarbaby_
03-25-2009, 22:51
Аз не съм съгласна с това, че човек може да е ПРИНУДЕН ДА ЛИЦЕМЕРНИЧИ ...
Щом не можеш да я понасяш и я мразиш защо изобщо се занимаваш с нея ?
Това дали тя си има приятелки или не изобщо не би трябвало да е твой проблем... :?
Аз не бих отишла на РД на човек, който не понасям
Ти сама си решаваш 8)
Историята е много дълга, но ще я разкажа накратко.Във всяко едно училище си има различни групички.В нашето също е така.До преди година нашата компания се състоеше главно от момичета и кръга беше доста затворе.В смисъл бяхме 6-7 момичета с едни и същи интереси.От онези, които се правят по 2 часа пред огледалото и пак са недоволни.Бяхме уважавани от всички, по-малките искаха да приличат на нас и т.н.Абе общо взето си бяхме яка компанийка, докато с нас не почнаха да се мъкнат 2-3 по-малки момиченца.С течение на времето ги приехме като част от нашата компания, а момчетата ни опрекваха, понеже въпросните момичета нямат кой знае какъв външен вид.Да, ама те започнаха да се правят на "тарторки" и на нас това въопще не ни хареса.Тръгнах с едно момче, към което наистина имах много силни чувства.Точно тогава едно от тези по-малки момиченца се "влюби" в него.Той постоянно се бъзикаше и ръсеше глупости от сорта на "ако сега не ме слушаш ще ида при нея" и някакви такива, а просто нямаше никакъв шанс той да започне да чувства нещо към нея.С течение на времето намразих това момиче страшно много.Никога не съм мразила някого, дори не мога да се сърдя, но нея ... Поради създадени от околните интриги с приятеля ми скъсахме, но сега не става дума за него.Става върпос за това, че утре съм на рожден ден на това момиченце.Тя е срашна лигла.Никой не може да я понася, но излизаме с нея от съжаление.Да не остане без приятели.Все пак и на нас някога може да ни се случи .. Трябва да ида и да лицемернича, да се правя на голяма приятелка, но тя знае, че аз я ненавиждам.Това все пак е рождения и ден, не искам да я наскърбявам, но как да преглътна омразата към нея ? Моля ви помогнете как да поттисна чувстава си поне за ден ? :(
Ти направо ще и се мазниш...ужас :(
няма такова нещо като принуда.ти си това , което си и никой не може да те накара да бъдеш друго.отиваш и я правиш на мармалад пред всички и всичко ще се оправи. :x
Като станеш на 12,тогава пиши теми.. :-o Недей да се притесняваш всички групички на твоите години са яки :lol: И аз като бях на 12 имах такива проблеми :D
Neftochimic
03-26-2009, 08:21
ми изгонете ги бе кво толкова....
мислите си няква причина / преди без вас ни беше по-яко, няква такава / и да се махат, не сте длъжни да ги търпите...
общо взето детски работи :)
Като сте яките мацки,защо не ий се разрепчиш насреща,че искаш да забрави за твоя приятел иначе ще си понесе последствията.Остави съжалението,става въпрос за гаджето ти,изплаши я,нека се разкара
май не си толкова яка щом оставяш неква да ти разваля настроението, и според мен причината не е заради това, че оная щяла да остане без приятели ... в днешни дни на много малко хора им пука за другия чак толкова........................... което е тъжно. таа причината е друга! 8-)
hooliganka89
03-26-2009, 09:19
Поставям се на твое място и когато аз съм в такава ситуация,знаеш ли колко бързо ще я отрежа?Със скороста на падаща мазилка и триста диви прасета едновременно.
Не те знам на колко си години и обкръжението ти на каква възраст е,но си личи че сте малки.На дали сте в гимназия,ама знам ли.
Просто и ако другите от твоята първоначална групичка са на мнение,че новодошлите не стават,почвате лека по лека да ги игнорирате,да не им се обаждате и т.н.
Лесно е,само да му знаеш цаката.
valdesbg
03-26-2009, 13:43
Уф, това дечицата сте опасна работа. Цял роман глупости написа, а аз си мисля че ще е нещо смислено...
Като не я харесвате - посочете и вратата и да се оправя...Вие сте за бой, не тя.
Аз не съм съгласна с това, че човек може да е ПРИНУДЕН ДА ЛИЦЕМЕРНИЧИ ...
Щом не можеш да я понасяш и я мразиш защо изобщо се занимаваш с нея ?
Това дали тя си има приятелки или не изобщо не би трябвало да е твой проблем... :?
Аз не бих отишла на РД на човек, който не понасям
Ти сама си решаваш 8)
+1 :)
DevlLady666
03-26-2009, 14:00
прости и кажете, че е аут от ваща групичка..
и аз не обичам да лицемернича, затова вместо да го правя просто игнорирам тоя дето ме дразни и изобщо прекъсвам всякакъв контакт с него.. докато накрая сам се усети че не ми харесва или просто разкажи на приятелките си и те ще те разберат.. и ще я изритате
mitkom89
03-26-2009, 15:04
Подари и щирбукаач и всичко ще е наред...
slun4ice_90
03-26-2009, 15:55
Уф, това дечицата сте опасна работа. Цял роман глупости написа, а аз си мисля че ще е нещо смислено...
Като не я харесвате - посочете и вратата и да се оправя...Вие сте за бой, не тя. А,така.Авторке,вие и без това не сте й приятелки ти лицемерничиш като излизаш с нея,бе!?Баси,децата сте наистина. :?