View Full Version : Отказ за секс ! ..
Според вас нормално ли е момче да отказва секс? При положение, че момичето е секси.. Вие защо бихте отказали секс ? (за момчета) Просто съм изумена и реших да попитам.
Axe_vs_Sword
03-26-2009, 07:49
Биха отказали ако са свестни и не искат да изневерят http://209.85.48.11/html/emoticons/blink.gif
dimitar_ak
03-26-2009, 07:51
Ще откажа секс ако съм обвързан или ако имам сериозни намерения към момичето и смятам, че е прекалено рано за секс.
kircholeshterof
03-26-2009, 07:51
Ако му се сере...
ами ако ходиш с това момиче каква би била причината да му отказаш
ами ако ходиш с това момиче каква би била причината да му отказаш
може би има някви проблеми и се притеснява как би реагирала
имах пред ако гаджето ти откаже при положение, че преди сте водили редовен полов живот .. ? Не се изразих правилно ..съжелявам
еми може да е всичко. най-добре да говориш с него, тук само ще гадаем
Явно след последната си любов е станал педал по друг начин не мога да си го обясна :D :D
snoopypyx
03-26-2009, 09:44
мое да не му е до чукане просто да има мн проблеми и глупости на главата питай го :o
Аз например в момента съм хлътнал доста здраво по едно момиче... просто ми превзе сърцето и мислите... макар че нея не я интересува това... но ако някоя друга ми предложи да правим секс ще откажа... просто съввестта няма да ми позволи да го направя... ако приема предложението за секс... просто през цялото време ще мисля за тази към която имам чувства а не за момичето с което съм в момента... така само ще я нараня... моето сърце е достатъчно наранено не искам да го причинявам на други момичета само заради едно скапано е*ане...
hooliganka89
03-26-2009, 10:06
Не мога да повярвам,че момче е отказало секс :lol: :shock:
Имумена съм до ента степен.
Или е гей или е много тъп.
Не са само тва нещата поради които може да откаже...
hooliganka89
03-26-2009, 10:15
Знам ама все пак не е нормално.
Обаче ако са гаджета и си правят секс и някой път й откаже,тва си е напълно нормално,не може човек винаги да е в настроение за секс.
В живота има толкова много проблеми и глупости... не може само секс да правите...
Аз лично съм отказвал. Имам морални принципи, които не ми позволяват да се "чукам" като невидял, когато съм обвързан.
Знам ама все пак не е нормално.
Обаче ако са гаджета и си правят секс и някой път й откаже,тва си е напълно нормално,не може човек винаги да е в настроение за секс.
Може 8-)
suitable
03-26-2009, 12:37
Аз също съм отказвал, въпреки че на момичето му нямаше нищо - беше си мацка, обаче просто не изпитвах нищо към нея и ден след ден се убеждавах, че не я харесвам, и че искам да се отдалеча от нея, защото тя се държеше супер неприемливо относно всичко.. пък и аз си имам едни принципи.. та така.. ; )
renchence
03-26-2009, 13:34
Еми .. то моя винаги ми отказва .. :-o аз само 1 път му отказах и то щоту гинеколожката ми беше забранила .. До там я докарахме, че ся изобщо не правим секс :?
TPAKTOPUCTA
03-26-2009, 13:53
Ще откажа секс ако съм обвързан и връзката ми не е отворена
Няма само момичетата да отказвате 8-) .Пък и на момичетата им харесват недостъпните момчета.Има ред причини поради които момче може да откаже секс:умора,нежелание за сексуални авантюри... и прочие.
TPAKTOPUCTA
03-26-2009, 13:57
Еми .. то моя винаги ми отказва .. :-o аз само 1 път му отказах и то щоту гинеколожката ми беше забранила .. До там я докарахме, че ся изобщо не правим секс :?
лол ... от колко време сте заедно, че не правите секс ... то тогава каква връзка имате?
john_kaleka
03-26-2009, 14:26
Според вас нормално ли е момче да отказва секс? При положение, че момичето е секси.. Вие защо бихте отказали секс ? (за момчета) Просто съм изумена и реших да попитам.
еми ше ти откажат...като си дрЪво!
gLoRiToO
03-26-2009, 14:37
Причините може да са много...Може точно тогава да не му се прави секс или просто да иска да опознае човека до себе си.Това говори добре за него,че не спи с първата срещната!
LovelyGirl
03-26-2009, 15:34
Пък и на момичетата им харесват недостъпните момчета.Има ред причини поради които момче може да откаже секс:умора,нежелание за сексуални авантюри... и прочие.
Е до недостъпни,недостъпни,ама секс да ти откаже никой не обича :-D
Нормално е понякога да се губи желаниет.Всеки си има такива моменти.
Има много причини,поради които може да не иска.
Може да има някакъв проблем,поговори с него.
KimBerLy1912
03-26-2009, 17:51
лол ... от колко време сте заедно, че не правите секс ... то тогава каква връзка имате?
да бе верно ква е тая връзка... : (
Биха отказали ако са свестни и не искат да изневерят http://209.85.48.11/html/emoticons/blink.gif
Mа ти добре ли си защо си мислиш че за момчетата всичко е секса...вярно че повече са готови,но не и винаги....
JenataNaShefa
03-26-2009, 18:35
Ми човека може да си има проблеми... как ще го натискаш така :shock:
Slu4ainik
03-26-2009, 19:35
Единствено ако е болен 8-)
амми ако си има приятелка кяото обича и на която държи като нищо ще те отреже може някой др псувня да отнесеш и от момичето някой др шамар.. ;)
Shenkito
03-26-2009, 20:20
Ако е някой боклук момичето да е преспало както се казва с целия град бих отказал .. Знам ли я какви болести е приютила в себе си колкото и да е секси външния вид не винаги показва какъв е човека .. Честно казано не може и да се има вяра сега на никой защото най-лошото един път става .. Затова презерватива в джоба и това е :)
ToniStoraro
03-27-2009, 19:18
отказвал съм. Не смятам, че трябва да се забивам с първата, която ми почука на вратата.
ioanataa
03-28-2009, 17:21
mii ako e nqkoi svesten shto da ne otkaje..nezavisimo momicheto dali e seksi ili ne.. nqa losho v tva ;]
stuci_i_miri
03-28-2009, 20:29
зависи от момичето да ти кажа. някога имах такава оферта, ама момичето беше по-стряскащо от филм на ужасите... напрао исках да избягам :grin:
ми прсто не му се ебе.. мъжете да не са роботи :shock: