View Full Version : Безпричинно заяждане ?
Вчера ми се случи нещо много тъпо...Гаджето ми започна да се заяжда с мен без причина.На въпрос какво става , получих като отговор още повече заяждане и голяма доза караници.Как постъпвате в такива ситуации? :x
Neftochimic
03-26-2009, 08:17
или е бил настроен за дразнене или го прави нарочно... :-D
summerlove66
03-26-2009, 11:11
Случва се .. Всички си имаме лоши дни , пък може и да си му омръзнала :)
На мен ми се случва през 2-3 дни. Приятелката ми е изнервена много и затова. Опитвам се да не й обръщам внимание, а като не се получи - един хубав скандал си правим и после се гушкаме:) При нас върши работа:)
На мен ми се случва през 2-3 дни. Приятелката ми е изнервена много и затова. Опитвам се да не й обръщам внимание, а като не се получи - един хубав скандал си правим и после се гушкаме:) При нас върши работа:)
дано и при мен да стане така.ама лошото е ,че взе да ми писва вече ... :x
дано и при мен да стане така.ама лошото е ,че взе да ми писва вече ... :x
Е нормално. Аз имам причина да я търпя, ти ако нямаш и нещата не потръгнат - разделяйте се.
LittlePrincess
03-26-2009, 11:46
Може да е бил изнервен просто.
или ти изневерява.. или те ревнува или се дразни от нещо...
valdesbg
03-26-2009, 14:03
Ем гледам че мнението ми ще е излишно вече, но да - просто си е търсел повод да те скъса. Гаден начин, ноо момчетата сме изроди :)
soul1199
03-26-2009, 14:18
spored men ne my zvuni,ne go tursi,ako naistina iska da e s teb,6e te potursi,ako ne,go zaebi :)
10х на всички , той сам си ме потърси :razz: сега можете да паснете една идея как да му го върна :razz:
spored men ne my zvuni,ne go tursi,ako naistina iska da e s teb,6e te potursi,ako ne,go zaebi :)
+1 :)
излей му кофа със студена вода докато 'спи' :D
vesSynkaa
03-26-2009, 15:47
^ въобще пука ли ти за него? :?
Така като гледам май май не .. :?
Били са му лоши дните ,не е нужно
да се правиш на шут и да му връщаш
при положение,че той ти се обажда ,
за да стане нещо м/у вас .. :?
излей му кофа със студена вода докато 'спи' :D[/quote]
ше помогне ли :razz:
ше помогне ли :razz:
ами ако искаш да се отървеш от него... да :grin: :grin:
иначе ...
^ въобще пука ли ти за него? Confused
Така като гледам май май не .. Confused
Били са му лоши дните ,не е нужно
да се правиш на шут и да му връщаш
при положение,че той ти се обажда ,
за да стане нещо м/у вас .. Confused
би трябвало да си го върнеш с добро ^^
mrazqkindergarten
03-26-2009, 21:40
И на мен ми се е случвало..само че с причина :D ми гадно е и аз му се заяждам..ама уж бързо ни минава.... :wink:
Ами аз винаги отвръщам на удара с удар и не се получава добре... бно ти предлага да не му обръщаш толкова внимание и ако не спре седни и поговори с него... Успех! :(
TheBeliever
03-27-2009, 11:50
Обикновено аз съм тази, която се заяжда безпричинно. Не се притеснявай. Има лощ ден, някой/нещо го е издразнило. Не е в настроение. Най-доброто, което можеш да направиш, е да оставиш лошото настроение да отшуми. Не отговаряй със заяждане, защото ще предизвикаш безсмислен скандал, в който най-често и двете страни казват неща, за които после съжаляват. Просто прояви малко търпение докато му мине.
GabisiTa
03-27-2009, 12:29
Защо тогава се съгласи пак да си с него, след като само искаш да му го върнеш? Ако искаше нещо по-сериозно, нямаше да се чудиш само какво да направиш. Правилно е постъпило момчето, като те е зарязало ... :?
Накарай го да съжалява тогава. Ако те обича разбира се ще ти се извини и повече няма да прави така :)