Влез

View Full Version : Има ли сродни души?

sladkatababy1234
03-26-2009, 08:33
Според вас съществува ли такова понятие, като сродна душа? И ако наистина го има то какъв е шанса да го срещнем. Някои казват, че за всеки е отреден по някой, ами тогава какво правим с всички онези нещастни бракове доживот и тн. Дайте мнения :)

cherinka
03-26-2009, 09:02
Срдни души.. не знам, всичко е задоволяване на потребностите според ме. С едни става, с други - не...

plmn
03-26-2009, 09:05
Според вас съществува ли такова понятие, като сродна душа? И ако наистина го има то какъв е шанса да го срещнем. Някои казват, че за всеки е отреден по някой, ами тогава какво правим с всички онези нещастни бракове доживот и тн. Дайте мнения :)

мисля, че съществува, тва за мен е човек, с който имате много сходни интереси, виждания и разбирания за света, а шанса да го срещнеш едва ли е много голям, тъй като всеки е строго индивидуален и е много трудно да си паснете с някого до такава степен.
нещастните бракове? никой не те задържа. като усещаш, че нямаш какво да дадеш на човека до теб просто му го кажи. и за него ще е по-добре, и ти ще си продължиш живота и ще правиш квото искаш. мисли преди да се жениш. :lol:

hooliganka89
03-26-2009, 09:46
И аз вярвам,че сме като две части от пъзел :D
Малко е клиширано това,да търсиш сродната си душа ама какво да се прави,човек все за нещо трябва да живее.
А за нещастните бракове,не знам какво обяснение да дам.
Може би те не са отредени един за друг,но трябва време за да го разберат.Кофти е наистина,най-кофти е за децата които са създали.
Но пък не може навсякъде по света,всеки да има супер щастливо семейство,просто такав е живота.

evelinka1122
03-26-2009, 10:57
мн клиширано ми звучи това сродни души... следващото е, че са родени един за друг и живели дълго и щастливо... :? няма такива филми :?

Gary
03-26-2009, 11:04
Сродните души не се обвързват според мен - просто не могат да се изтърпят. Сред приятелите потърси да откриеш ти сродните души. Макар че имам познати, заедно от дълго време, които се допълват идеално (но не съм сигурен, че са сродни доши).

LovelyGirl
03-26-2009, 11:59
Аз вярвам в сродните души и в това,че за всеки си има определен човек :)
А за нещастните бракове-ами просто хората не са уцелили половинката ;)
Някои се намират рано,други по-късно,а трети просто не срещат точният за тях човек.
Аз съм на това мнение :)

sweet_sorcerer
03-26-2009, 12:36
И аз мисля,че има.Просто не всички срещат своята.
П.С.Моята сродна душа 100% е в Тимбукту 8-) :-P :lol:

CucAgMuH
03-26-2009, 13:27
Ако приложите правилно "Теория на вероятностите", ще откриете че при средно за земята 6 милиарда население, ако съществува само 1 сродна душа(която е родена за вас и вие за нея), вероятността да я намерите след 300 опита е точно колкото вероятността да се задавите дъвчейки желибончета (http://archzine.com/wp-content/uploads/2008/01/jellio_03.jpg) при гледката на падащ върху вас метеорит (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82), докато се намирате на дъното на Марианската падина (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D 0%B0_%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0).

300 опита, по месец всеки, с половин месец почивка между тях са 37 години и половина. Започвайки от 12 годишна възраст, трябва да сте на около 50(49,5) години когато достигнете тази вероятност.

От тази гледна точка концепцията за сродна душа издиша. :) Някой да я обори математически, понеже има много повече щастливи бракове отколкото покойници ударени от метеорит на 11км под морската повърхност.

ПП. Да ви подскажа - ако сродната душа не е само една на 3 милиарда, коефициента за откриване скача главоломно. Може би ако ги увеличите до към милионче-две(сродните души), ще получите реални резултати.

OHI
03-26-2009, 13:35
според мен ако се получи така че 2ма да се срещнат и да са с "перфектните" характери и разбирания и да си пасват идеално във всякакъв смисъл.. това според мен са сродните души и те разбира се съществуват.. ама е рядкост да намериш такава в тези времена, където всички са на вълна "купон" :D иначе дори и да допущат малки грешки, те ги фиксират чрез магията на "разбирането и компромиса"

stuci_i_miri
03-26-2009, 19:30
има :) ама не винаги можеш да прецениш дали е... след време разбираш. най-вече се сещаш за сродната душа след време - като си напраиш равносметка. - Ако търсиш сродна душа - немош намери, или поне немош се осъзна навреме. при повечето е така

XTREMEFREERIDE
03-26-2009, 20:15
Има според мен.
Всичко зависи до голяма степен от психиката и от това как възприемаш хората около теб. Ако си внушаваш, че някой не те разбира, наистина ще си мислиш, че не те разбира, а сродната душа е точно обратното.
Мое мнение...

moneycomeme
03-26-2009, 20:18
da

teeNageBarbie
03-26-2009, 20:20
Имаа ! :grin:
моята си я намерих ! подчертавам за мен сродна душа не значи гадже !!
аз с моята сродна душича :D просто чувствам специална връзка :]]]]

selens
03-26-2009, 20:33
мн клиширано ми звучи това сродни души... следващото е, че са родени един за друг и живели дълго и щастливо... :? няма такива филми :?

GossipGirl89
03-26-2009, 21:27
Съществува понятието ама вече не знам дали вярвам в това, че за всеки влак си има пътници... Щото познавам хора, които вече са изживяли голяма част от живота си, а пък до ден днешен не са намерили своята сродна душа... Не знам вече дали да вярвам, че на всеки му е отредено да намери перфектния за себе си човек. Може би всичко е до време. Може би срещаш човек, с когото имаш общи интереси, но след време ти писва и си търсиш друг...

beb4yy
03-26-2009, 21:32
мн клиширано ми звучи това сродни души... следващото е, че са родени един за друг и живели дълго и щастливо... :? няма такива филми :? Абсолютно :? простотия пълна..