View Full Version : шанс
HanopkaH
03-26-2009, 10:34
Проблема ми е, че не знам как да изразя чувствата си.Ходим от доста време с една мацка, но от скоро тя си мисли, че вече не я харесвам.Вече 5 дена и звъня и пиша като побъркан, а не иска да разбере, че я обичам.Та...помогнете ми малко.Какво да направя, че да разбере какво чувствам:>
бтв ; нека хранилката да започне сега
Стига я тормози с телефони. Изведи я някъде - кино, ресторант, екскурзия -знаеш какво и е приятно (надявам се), направи го, стига да можеш. Подари и нещо без повод. Моята приятелка например се впечатлява от стихове - при повечето момичета действа. Само не й казва, че си ги писал ти:) Ако ти хареса тази идея, имам някои - убийствени са. И не я затрупвай с всичко - а всяка седмица по нещо. Просто изрази обичта си. Някои от дамите из форума ще помогнат повече - познават се по-добре:)
evelinka1122
03-26-2009, 10:54
две водки и ще се отпуснеш... вие как мислите, че казах на наще, че си имам приятел :lol: чесно.... бях пила :oops:
HanopkaH
03-26-2009, 11:06
две водки и ще се отпуснеш... вие как мислите, че казах на наще, че си имам приятел :lol: чесно.... бях пила :oops:
царете на комедията
summerlove66
03-26-2009, 11:06
Заставаш пред нея и казваш "Обичам те " ;)
myNameIsImmortal
03-26-2009, 11:09
Ще ти задам само 1 прост въпрос, на който ми отговори с да или не и ще ти дам съвет, който може да ти послужи..
Въпросът е: Тя харесва ли романтиката?
HanopkaH
03-26-2009, 11:10
Ще ти задам само 1 прост въпрос, на който ми отговори с да или не и ще ти дам съвет, който може да ти послужи..
хаха, да
хаха, да
Не се смей, а направи нещо романтично за нея - ти знаеш какво харесва.
myNameIsImmortal
03-26-2009, 11:22
хаха, да
хаха, ама ако ти е толкова смешно се приготви от тоя пост да се посмееш още малко..
Ето значи какво предлагам аз, което си го пазя като идея и все още не съм го правил.. преди се бях навил за една мадама ама се отказах и сега стои като скрит туз в ръкава в случай че с моето момиче стане нещо като тази ситуация..
Значи решаваш кога и къде (препоръчително е да сте на открито, да бъдете сами и да е по-топло или слънчево време) като я водиш просто на една разходка.. когато наближиш с нея вече мястото което си избрал, й и завързваш очите и отивате там.. после я оставяш така и предварително от интернет си сваляш инструментала на някоя ваша любима песен (а ако искаш може и без инструментал, но с музиката е по-добре) качваш си я на телефона и когато вече решиш, докато е със затворени очи пускаш музиката и започваш да пееш (независимо дали можеш да пееш добре или не - важен е жеста и опита..) след което сваляш това, с което си и завързал очите (кърпа, шал или някакъв плат) изваждаш изпод якоето една роза (по-добре да е само роза а не да бъде с целуфан или мрежички и т.н. само цветето) и й я подаваш с думите: Обичам те..
И се надяваш че след тази постъпка да разбере най-накрая че говориш истината и имаш чувства към нея.. :)
Успех и дано да съм помогнал :)
Само за розата не разбрах, къде ще я натика ? :grin: сещам се за едно място, но ще боцка :-x :-x
хаха, да
хаха, ама ако ти е толкова смешно се приготви от тоя пост да се посмееш още малко..
Ето значи какво предлагам аз, което си го пазя като идея и все още не съм го правил.. преди се бях навил за една мадама ама се отказах и сега стои като скрит туз в ръкава в случай че с моето момиче стане нещо като тази ситуация..
Значи решаваш кога и къде (препоръчително е да сте на открито, да бъдете сами и да е по-топло или слънчево време) като я водиш просто на една разходка.. когато наближиш с нея вече мястото което си избрал, й и завързваш очите и отивате там.. после я оставяш така и предварително от интернет си сваляш инструментала на някоя ваша любима песен (а ако искаш може и без инструментал, но с музиката е по-добре) качваш си я на телефона и когато вече решиш, докато е със затворени очи пускаш музиката и започваш да пееш (независимо дали можеш да пееш добре или не - важен е жеста и опита..) след което сваляш това, с което си и завързал очите (кърпа, шал или някакъв плат) изваждаш изпод якоето една роза (по-добре да е само роза а не да бъде с целуфан или мрежички и т.н. само цветето) и й я подаваш с думите: Обичам те..
И се надяваш че след тази постъпка да разбере най-накрая че говориш истината и имаш чувства към нея.. :)
Мдааа, аз съм правил нещо подобно... Резултатът беше смайващ. Много смайващ.
LittlePrincess
03-26-2009, 11:44
Ми да, то не става със звънене и писане ; ))
+1 ... ili q gu6ka6 i i go kazva6 :) i taka ... vajnoto e da go 4uvstva6
хаха, да
бати излагацията, аз съм много по-романтичен от теб, щото съм правил повече неща мисля, обаче тва нема го направя никога! просто е тъпо - освен телефона, пък и в некой парк да се излагам... после ако скъсате вервай ми че тая ще се подиграва на това на всички свои приятели и приятелки и ще си оня мухльо дето се е изложил като е изпял фалшиво еди какво си... момичетата са тъпи и не оценяват нищо, затва не се хабете много - мислиш си че някоя го заслужава, че е различна обаче рано или късно пак хващаш дебелия :lol:
иначе може би някой ден, някога може и да има успех такова нещо ама трябва да е като на филмите - с китарата, лунна светлина, собствен текст, добър глас и талант и може би някоя ще го хареса. иначе сегашните заслужават едно е*ане и тва е, кви песни, кви рози?
тва е като романтична вечеря на свещи с китайска храна... пълен фалш 8-) или се парви като хората, или не се прави.
blackvelvet
03-26-2009, 15:11
бати излагацията, аз съм много по-романтичен от теб, щото съм правил повече неща мисля, обаче тва нема го направя никога! просто е тъпо - освен телефона, пък и в некой парк да се излагам... после ако скъсате вервай ми че тая ще се подиграва на това на всички свои приятели и приятелки и ще си оня мухльо дето се е изложил като е изпял фалшиво еди какво си... момичетата са тъпи и не оценяват нищо, затва не се хабете много - мислиш си че някоя го заслужава, че е различна обаче рано или късно пак хващаш дебелия :lol:
Защо пък да се подиграва с това?! :shock: Та дори и да скъсат след време...какво от това.Тя наистина не трябва да харесва романтиката ако започне да се подиграва с това.Аз поне не бих.Този жест би ме трогнал адски много...и би ме накарало да се замисля този човек колко много държи на мен :)
И.....успех ти желая с нея :)
myNameIsImmortal
03-26-2009, 16:04
Към kypo
И какво после като ми се подиграва?!
Ти ако си от тея където се свиват от подиграфките недей го прави и се упасявай, че може да ти се подиграва..
А и когато попадаш на такива, които са от тези които са хем тъпи, хем не знаят какво искат и всички други работи от сорта на това че обичат да манипулират и да злепоставят този който прави всичко за тях имай такова мнение, но когато попаднеш на такава, която ще го оцени тогава ще разбереш, че си вголяма грешка..
Е все ми е едно какво мислиш, нещата които правя аз не ги правя за теб и ти да ги оценяваш, а ги правя за момичето към което имам чувства.. и ако иска след това да ми се подиграва.. нека да се подиграва.. не ми и пука..
А и само да добавя, че можеш да кажеш дали си по-рамантичен от мен и т.н., само ако си момиче и съм илам чувства към теб, за да видиш какво съм способен да направя..
Лесно е да кажеш: Аз съм по-добър от теб, но е трудно да признаеш, когато някой е по-добър от теб..
И няма нужда сега да почнеш да ми изброяваш какви "романтични" неща си правил за момичетата.. самия ти пост ми показва колко си романтичен.. и самия ти начин на мислене.. Всички казват, че от мненията на някой във форума не можеш да разбереш какъв е той.. - е аз разбивам тоя мит и разбрах какъв си, но ще запазя мнението си за мен.. не желая да те коментирам...
Към автора: Успех с момичето и дано да се осъзнае..
HanopkaH
03-26-2009, 16:53
мерси на всички ... сега ще видим :?
+1 ... ili q gu6ka6 i i go kazva6 :) i taka ... vajnoto e da go 4uvstva6
XTREMEFREERIDE
03-26-2009, 20:24
На мен ми стигаше просто да ми обясни, че съм всичко за него.
На 4 очи и на едно тихо местенце, където все едно нямаше нищо друго освен него...
lolitkata18
03-27-2009, 10:33
Да,да-знам!Понякога момичетата се държим странно,но имаме нужда да чуем в един искрен разговор какво чувствате.Покани я да излезете на някое усамотено място сред природата (може в близкия парк),седни и и обясни защо си с нея,какво те е накарало да я заобичаш (усмивката,смеха и,начина,по който те кара да се чувсваш).Кажи и ,че държиш на нея!Не забравяй редовно да и правиш малки изненади (SMS ,малки картички, "забравени" у тях,за да ги намира,когато си тръгнеш и т.н.).Хайде успех с момичето!!! :wink:
Ами виж сега...моят съвет е да и кажеш какво изпитваш иначе ще я загубиш... нищо не губиш ако и го кажеш... Успех... 8)