Влез

View Full Version : Проблеми с наще относно оценка

DoomShadow
03-26-2009, 18:36
аз да му еба майката ! 9 години само шестици, нито 1 двойка и 2тройки! и днес издъних едно контролно по математика. напрао блокирах и тва е. и сигурно ще имам 2, а по някакъв касмет може и 3. и казах на наще сиг имам 2. и се почна. не четеш, само с компютър, вечно си навън и дрън дрън.
Аз не мога разбера кво е тва отношение? Вярно че си понижих малко успеха и по някой други предмети, но тва е щото даскалите се заяждат и то с целия клас. та не мога разбера що за родители са тея мойте? за 5ца се цупи. не знам ... :o :( :?

afterforever
03-26-2009, 18:39
Просто са прекалено взискателни... не можеш да ги промениш, поне не много и не изведнъж. Моята беше такава. Показах й, че имам ясното съзнание за това какво правя, показах й, че имам амбиции и ги следвам, зная какво ще правя след училище и й казах, че това си е моят живот и няма да го живее тя. И тя се пооправи :-P Успех!

rusova
03-26-2009, 18:55
tui si gi sviknala samo 6-tici i dobri ucenki i sega 2-ka tvoika i te sa se strenali ne6to xaha xmai mai

BladeDancer
03-26-2009, 18:57
те и мойте са така
непоправими
за 5 се цупи
като имам 5 и вика само на компютъра седиш не учиш
с температура съм не мога да си седя на краката тая ми вика учи !
Просто не знаят какъв касмет имат с син/дъщеря дето изкарва 6 щото иначе нямаха толкова да се цупят !

kantonecApetur4
03-27-2009, 11:49
и мойте са така ама на мене вече ми е през к**а дали ше ми четат или не

StillLovingYou
03-27-2009, 12:50
Стягай ги малко, та да те гледат в очите докато им говориш. Като са свикнали да изкарваш само шестици така става. Покажи им, че живота си е твой.

PIF
03-27-2009, 12:57
лошо я когато вашите те притискат, ставаш бележкар...

Biskfitka
03-27-2009, 13:37
и мойте са така...айде за 5-ци вече не мрънкат...пък и аз забравям да им кажа за тях 8-) В 7ми клас имах една двойка...ама то и без тва щях да имам 4 за срока така че...и за нея не казах.. 8-)
Тъ...в началото на годината имах едни 4ки по матем...и като им казах почнаха...ама ти пак почваш като миналата година дрън дрън... :x И аз им казах,че НЕ МОГА да съм перфектна по всички предмети и не може винаги да имам 6...те ми се смяха и казаха,че съм луда.. 8-) и от тогава и на 5ците се радват даже... 8-) (ако се сетя да им кажа де)

Jumbie483
03-27-2009, 15:39
Спокойно, не си само ти закъсал по математика :smt112

gabi_94
03-27-2009, 15:46
Хах, наще пък ще се зарадват ако имам 2ка щото досега не съм имала :D уви, няма да имат този късмет, не и тази година, когато всичко ми е толкова лесно. Както и да е, де, зависи си от родителите, аз няще също съм ги свикнала само на 6 и 5, но дори да изкарам по-ниска оценка никога не са ми правили проблеми :D Говори с тях, кажи им че не мож винаги да си перфектен, не си успял да научиш и така.

GbSy
03-27-2009, 16:15
Хмм, моята също ми дудне за петици... Или шест, или нищо, но съм свикнала, де. Попринцип рядко имам по-малко от 6, така че не ми е проблем, ако се заяде казвам, че ще я поправя и т'ва е... Нормално е щом изкараваш все шестици да очакват само това от теб... споко.

бтв, пише се наШТе.. масова грешка..

kantonecApetur4
03-27-2009, 17:21
то ние си ги учиме да очакват най-доброто от нас и като се изложиме малко и веднада скандал мн е шибано :-x

Converse333
03-27-2009, 19:00
Не им обръщай внимание.Гледай си компа и забавлението.Понякога оценките не са толкова важни.За да успееш в живота не е важно само да си зубрач и да имаш само шестици. :)
Аз имах 3 по геометрия.Излъгах наще,че даскалката е тъпа (което е мн вярно) и драска двойки и тройки на целия клас без да мисли (което за някои хора е вярно) и така . . . И те ми повярваха.
Това е благородна лъжа,само да поясня. :D

StillLovingYou
03-28-2009, 07:56
Малки сте още, не сте разбрали смисъла на живота. Само даскалото ви е в главите. Има време...

Uplo1d3r
03-28-2009, 09:02
И мойте са така Спок

afterforever
03-28-2009, 09:05
лошо я когато вашите те притискат, ставаш бележкар...

Вярно! Почваш "защо нямам 6, а имам 5.50", като следващата оценка в класа е 4, примерно... :?

mrazqkindergarten
03-28-2009, 15:02
Малки сте още, не сте разбрали смисъла на живота. Само даскалото ви е в главите. Има време...

:? Мда...не сме пълнолетни...ае моля те,всеки се е интересувал от училището в един или друг момент от живота си.. :? а и всеки има различен жизнен опит :wink: така или иначе животът ще даде добър урок на всички ни :wink:

nadety250
04-14-2009, 17:48
И мойте са такива ужасни са :-x :-x Дори нямам смелост да си покажа бележника, защото знам ккаво ме очаква .. викане, караници :-x :(

kalashnik
04-14-2009, 18:24
Не си само ти така. Имам само 6 по предметите, по алгебра и геометрия пет, но никога по-малко. Преди ваканцията правихме контролно върху ъгли от окръжност и се издъних много яко, има 2.50 което си е чиста двойка. Даскалката обаче колкото и да не я понасям ми писа 3, за да не ми развали много оценката, защото се старая в час, винаги съм с домашни и така нататък. Казах на нашите, че реално съм за 2, а те винаги са ми викали вярваме в тебе, дрън-дрън, мрън-мрън, днес обаче: ако завършиш 8 клас ще се учудя, тоя скайп само ти пречи, ще ти взема компютъра, за да учиш. Аз я питах, защо тогава до вчера само ме хвалеше, а тя ми вика млъкни, толкова си изпаднал, няма да завършиш. Казах и, че много добре знае, че съм по-добър в хуманитернати науки, а тя ми вика да мълча. Кипна ми и и казах "Тогава си намери по-добър син!" и се изнизах. Така че споко, не е само при теб така.

afterforever
04-14-2009, 18:34
Също толко тъпо като "намери си друга майка" е и "намери си друг син"... отбелязвам просто.

diksi
04-14-2009, 19:21
ООо на вас ви мрънкат за петици... А на мене имам 6 ма не пълно и Майка ми почне : Ма ти тъпа ли си или какво???... Веднъж съм отишла на олимпиада и ми се кара що съм била втора, а не 1ва :lol: :lol: :lol: Ама па на мене не ми дреме имам си цели и уча зариди тях не зариди Параноичния вечно мрънкащ кладенец

Boyman
04-14-2009, 20:27
Еееее, не се впрягай толкова. Един път и ти да не си научиш по нещо и да изкараш слаба оценка... не е болка за умиране. Щом си им доказала вече, че можеш спокойно да си изкарваш шестиците няма от какво да се безпокоиш. Другия път ще си научиш добре и ще я оправиш. Колкото до вашите, че са ти дръпнали конско, им кажи, че това си е твоя грижа и че пряко не ги засяга - ти само си градиш успеха в училище и те няма за какво да ти се цупят :)

Rofl4e
04-14-2009, 20:42
Ми кажи и на майкати че просто си се издънил тя кво иска да си перфектен ли ? Ми няма перфектен човек колкото и да и се иска на майкати да си такъв!Кажи и че ще я поправиш и тва е