View Full Version : МАНИЯ ДА СЪМ В ЦЕНТЪРА НА СЪБИТИЯТА :(
black_rose12
03-26-2009, 21:40
Iskam da spodelq vuv foruma kakvo me mu4i , za6toto ne moga da go kaja na absoliutno nikoi :D Na4i az super dobre se razbiram s priqtelite na bif6eto mi gaje 4ak u4udva6to dobre .. mn me turseha , spodelqha mii i sq gi zapoznah s edna priqtelka i neq su6to q haresaha i sega proqvqvat su6tqiq interes kum neq i q karat da izliza i super mn se drazna ;D IMAM nqkakva maniq da sum v centura na ne6tata pri tova samo AZ i v interes na istinata mn 4esto se polu4ava ama sq naprao ujasno se drazna 6toto tva mi napomnq i za perioda dokato hodihme s bif6eto i kak frndovete mu gledaha samo men :D UJASNO zvu4i ama sega se 4uvstvam malko po-dobre kato razkazah na nqkoi ..za6toto znam , 4e zvu4i mn gadno i ne moga da kaja dori na nai-dobrata si priqtelka kolko sum vmaniq4ena ;D 4uvstvali li ste se podobno :) lele az napravo nz kak moje tolkova da iskam da sum v centura na ne6tata .. ma pone uspqvam da ne go pokazvam i da ne se natrapvam i ne ostavqm lo6o vpe4atlenie u horata :D
Bellatrix
03-27-2009, 08:03
Омг, това е пълна глупост. Стегни се. Не е задължително да си център на вниманието. Хората могат да те уважават и да ти се кефят и без това.
Ама сериозно, какви странни проблеми имате :D
mim4ety_sara
03-27-2009, 08:13
I az taka vseki koito zapoznaq s moi fr i stavat mn dobri priqteli i ne me tursqt mn mn ...i se draznq :o :lol: 8-) 8-)
StillLovingYou
03-27-2009, 12:34
Да ви имам проблемите... Аз пък искам всички да ме оставят намира и да не ме занимават с глупости :booooomb:
Страдаш от липса на внимание и за това ти е неприятно,когато не ти обръщат внимание на теб,а на приятелката ти ...
На мен не ми се е случвало подобно нещо и се надявам да не ми се случи,защото определено ще ми е неприятно ... :?
GregoryHouse
03-27-2009, 14:59
Просто си егоист, типична човешка черта. Всички го изпитват. Сори не си нищо уникално, даже скучно бих казал.
GossipGirl89
03-27-2009, 15:26
А според мен ревнуваш приятелите си, защото са започнали да обръщат внимание и на нея :) Приема факта, че те държат на тебе и те уважават и без да си центъра на внимание...
Jumbie483
03-27-2009, 15:30
Такъв е живота.
Живота не е розов.
Живота е несправедлив.
Свиквай от сега...
Това ми го повтаряха непрекъснато преди.. И аз бях като теб (само, че като бях малка) що се отнася до приятели.. Ама с времето свикнах и без приятели.. за какво са ми ?
Иначе на теб какво да ти кажа... ? :D
Намери си други приятели.. не ги запознавай помежду си...
Sebastianek
03-27-2009, 15:40
Такъв е живота.
Живота не е розов.
Живота е несправедлив.
Свиквай от сега...
Това ми го повтаряха непрекъснато преди.. И аз бях като теб (само, че като бях малка) що се отнася до приятели.. Ама с времето свикнах и без приятели.. за какво са ми ?
Сега пак си малка, че да казваш "за какво са ми приятели" ...
по темата ти си пълна шматка винаги много ме е дразила женската ревнивост
Jumbie483
03-27-2009, 16:01
Такъв е живота.
Живота не е розов.
Живота е несправедлив.
Свиквай от сега...
Сега пак си малка, че да казваш "за какво са ми приятели" ...
Не мисля..
Доста съм си патила от ''приятели'' .. Не, не са ме предавали, но за сметка на това.. Абе остави.
Да, хубаво е да имаш приятели, но човек си може и без тях...И спокойно, ЗНАМ какво говоря :?
Converse333
03-27-2009, 16:26
Абе аз често ставам център на внимание..не често,ами МНОГО често...И да ти кажа не е много хубаво.После всички те обсъждат,почват клюки,интриги,"вкарват се във филмите" дет' се вика. :D Не,че на мен ми пука много,ама такива са хората.Така,че по-добре пак да си център на вниманието,но не толкова често. 8)
Всеки минава през това не си нещо необичайно :wink:
insomnia79
03-27-2009, 17:10
am 4e kak 6e da stradam ot lipsa na vnimaneie kato az vinagi sum v centura na subitiqta za dobro ili za lo6o ;D
venom0706
03-27-2009, 18:05
Т'ва на некъв комплекс ми прилича....
Darkkiss
03-28-2009, 04:32
бе нещо поста не го разбрах
ма аз винаги съм в центъра на събитията... има моменти как ги чувам че говорят за мене и дори не ми прави впечатление...
Да ви имам проблемите... Аз пък искам всички да ме оставят намира и да не ме занимават с глупости :booooomb:
+1 :P