Влез

View Full Version : Имам ли шанс?

bmw320
03-27-2009, 10:42
Здравейте! Имам проблем. Излязох на първа среща с едно момиче и бях толкова срамежлив, че почти не говорих. Знам, че разговорът е много важен но не можах да се отпусна. И сега се чудя дали ще ми даде шанс да излезем пак. Ако това стане (надявам се) трява да й направя много добро впечатление за да излезем отново. Как мислите? Какво ще ме посъветвате?

Enough
03-27-2009, 10:45
tap si .. tva 6te ti kaja O,.,o kani q i ne go misli6 ... i ne se druj kato botor ... pitai q... razkavai i ne6ta .. kakvoto i da e ... slu4ki ... daskalo ... nqkoi/ne6to, planove ... za neq/ za teb ... za vsi4ko .. temi bezkraini ... samo akul da ima6 da si otvarq6 ustata ...

Hilary_
03-27-2009, 10:54
Виж сега брато... няма да се получи...щом от първия път не си се постарал доста ще се постараеш за втора среща... незнам опитай и този път не бъди толко сдух няма смисъл... 8)

SoAfraid
03-27-2009, 12:25
Виж сега брато... няма да се получи...щом от първия път не си се постарал доста ще се постараеш за втора среща... незнам опитай и този път не бъди толко сдух няма смисъл... 8)

Brao Sestro, ama da rusi gluposti pak ne stava, trqq i malko smisul da vlaga i akul :D

relax4o
03-27-2009, 12:33
Питай, разказвай що годе интересни работи. Пускай от време на време някой базик. Толкова да се панираш не е добре. И аз ако става въпрос се панирам, обаче чак толкова не :) Успех на втора среща, ако излезете. Ако трябва и се извини, че си бил толкова мълчалив предния път, може пък да се вразуми...

GabisiTa
03-27-2009, 12:33
Е тя може би е разбрала, че си се притеснявал, а ако не е - поговори с нея, кажи й всичко това и я питай за още един шанс :) Не се притеснявай, отпусни се и бъди себе си. Успех! :)

bmw320
03-27-2009, 13:51
Благодаря на всички. Супер сте. Ако има още за допълване пишете :)

Hilary_
03-27-2009, 13:54

Brao Sestro, ama da rusi gluposti pak ne stava, trqq i malko smisul da vlaga i akul :D
хах долавям лека ирония ама айде... :D :wink:

summerlove66
03-27-2009, 14:11
Е какво пък .. Трябвало е да се отпуснеш , ама всички се стесняваме понякога ... Мацката ако е пичага би трябвало да ти даде поне още един шанс .. Ти се постарай да не го пропилееш !

GregoryHouse
03-27-2009, 14:53

хах долавям лека ирония ама айде... :D :wink:

Аз бих го нарекъл чиста подигравка :D

Darkkiss
03-28-2009, 04:36
ако ти кажа НЕ по добре ли ще се почувстваш?
еее... НЕ

Joc
03-28-2009, 06:47

супер си пръчка брато... пффф

soul1199
03-28-2009, 09:05
abe pokani q pak,ako otkaje ili si izmisli izvinenie nqma da stane,ako puk prieme,se postarai,kusmet :)

soul1199
03-28-2009, 09:05
abe pokani q pak,ako otkaje ili si izmisli izvinenie nqma da stane,ako puk prieme,se postarai,kusmet :)

Presley
03-28-2009, 23:01
Шанс винаги трябва да се получи.
А ти се дръж както ти идва отвътре - няма по-дъбър начин да направиш добро впечетление.Джиткай си чистосърдечно.

BrU7Al
04-01-2009, 12:56
слушай ся... щом ти е първа среща мн ясно че ще те е срам,всеки го е срам на парвата среща а ако каже обратното значи лъже.При мен се получи на парвата среща щото си казах ае бал сам му майката кот стане.... и взеха че станаха нещата,пробвай и ти и да не ти пука ;]]]