PDA

View Full Version : Дразни ме страшно много :@@@@@@@@@@

uSmivKaLovE
03-27-2009, 13:07
Пиша ви, за да поискам съвет или поне, за да потвърдя че нещо не ми е наред. :-x
Имам си приятел от няколко месеца. Винаги сме имали моменти, когато сме се карали, но те са били по-малко от хубавите. :-D
Сега... напоследък... толкова много ме дразни, че не може да мине секунда без да ми е излазил по нервите :-x За всяко нещо. :-x Всеки разговор води до къвга. :-o :shock:
Чудя се защо. Какво не ми е наред??????!!!!!!! :-x
Начина, по който понякога ми говори... начина, по който се държи... жестовете му, отговорите на въпросите... аууууу направо понякога се чудя как издържам. :o :cry:
Обаче едновременно с това не мога без него. Някак си като не го чуя известно време и все едно нещо ми липсва. :( И тъкмо да съм в добро настроение, обещавайки си че днес ще се държа добре, без да се ядосвам, той казва нещо... или прави нещо, от което избеснявам.
Всичко. Това че постоянно иска да е с мен, сякаш нямам въздух... И сякаш скоро ще се побъркам от нерви.
Какво не ми е наред? Честно, само аз ли съм така? Или има и други такива случаи?

summerlove66
03-27-2009, 14:13
Ми просто за момента е така .. След време ще престане да те дразни и всичко ще си дойде на мястото .. Щом не можеш без него не виждам друг начин отвен да го търпиш ;) .. Иначе аз не бих издържала , ако съм на твое място .. Можеш и да поговориш с него .. Кажи му , че го обичаш , но всичко това е прекалено :)

lolitkata18
03-27-2009, 14:24
Има всякакви връзки,но не е зле да поговориш с него и да промениш и нещо в себе си.Бъди по-търпелива. :) Помисли добре дали наистина не можеш без него или е въпрос на навик.Ако все още го искаш и между вас има привличане ,не виждам какъв е проблемът. :wink: Поне няма да ви е скучно заедно.Ще сте като италианско семейство.

Gary
03-27-2009, 14:24
Намерете баланса - кажи му, че искаш свободно пространство, не задушаваща прегръдка. А ако нещата продължат така - ще се разделите, ще изревеш една кофа сълзи и ще продължиш напред. Разбира се може да я карате постарому, докато на него не му писне и не те остави.

GregoryHouse
03-27-2009, 14:52
Не си единствена случва се поне в 80 % от връзките. Просто се опитай да се сдържаш и естествено той да не отговаря така остро и така.

MoHuTo
03-27-2009, 15:00
Говорете бе, хора! С разговори могат да се оправят нещата, само с чакане не става!

GossipGirl89
03-27-2009, 15:23
Като за начало се опитай да бъдеш малко по-сдържана... Знам какво е когато някой те дразни и как ти иде да му извиеш вратлето, но малко повечко търпение и компромиси... Говори и с него, помоли го да ограничи максимално нещата, които те дразнят... Просто и двамата трябва да правите взаимни компромиси иначе няма как да стане :)

Jumbie483
03-27-2009, 15:25
Сега си се представих мен на твоето място..
Аз лично не бих издържала, колкото и да го обичам.. Да се караме често - ще го преживея, но да се караме постоянно - няма да мога..
Или си поговорете (карайте се ако искате) и се изяснете по някакъв начин или късайте..

beachy_bunny
03-27-2009, 15:33
И азз и аззз съм такаа ... :D супер ми е яко с него ... обичам го безумно много ... и ме дразни безумно многоо направо понякога не мога да го дишам ... всяка втора дума ми е " млъкни вее ... супер много ме дразниш .. ща смачкам ... " :D :D А пък и на него му прави голям кеф да ме дразни ... казва , че съм била много секси като съм била ядосана ... :D :D ама го обичам ...

Sebastianek
03-27-2009, 15:37
жени ... :-o

mrazqkindergarten
03-27-2009, 15:42
Да и на мен ми се случва често...аз като му казвам,че съм нервна и че като се ядосам говоря неща,които не мисля.... :?

stuci_i_miri
03-27-2009, 18:27
И с мирето имахме такива моменти... ама минава да ти кажа - то е от характера малко, и от пролетта, за първи път се появи при нас - като зехме вече да се влюбваме - дразни мисълта, че толкова се привързваш към някого, и на някво подсъзнателно ниво не ти харесва тва :grin: малко полудяаш нали?

Lyubeto
03-27-2009, 18:28
Аз съм в същото положение ама 1 към 1 и не мога да ти дам никакъв съвет. Аз също не мога да оправя положението , от месеци е така . След всяка кавга и на двамата ни минава изключително бързо и започваме да се гушкаме и т.н. 8-)

ThisIsMe
03-27-2009, 18:40
Периодът е такъв.Ще отмине :wink:

elsy
03-27-2009, 19:29
Говорете бе, хора! С разговори могат да се оправят нещата, само с чакане не става!

skateprinces19
03-27-2009, 19:48
и аз имах такъв момент .. Има 2 вариянта - първия е : моментно състояние , стига да се изтърпите докато отмине - всичко ще е ок , а втория е , че просто нямаш вече такива чувства към него и " не можеш без него " просто по навик .. Търпението му е майката ..

valdesbg
03-27-2009, 19:49
Ем девойке аз забелязвам че на теб ти е писнало от всичко това. ти сигурна ли си че имаш по специални чувства към това момче?

И не, не си само ти още много хора са като теб.