Влез

View Full Version : Най-добра приятлелка или гадже?

malka_zapushalka
03-27-2009, 19:02
Не знам защо,но напоследък ми се върти в главата,дали щеше да е по-добре ако бях най-добрата приятелка на приятеля ми,а не негово гадже.Ние и сега сме много близки,но какво би било да сме си най-близки приятели.Защото все пак нашата връзка може да приключи по много причини,а приятелството остава един вид завинаги.Не знам на вас може да ви звучи тъпо,но все пак замисляли ли сте се?

3oPuTy
03-27-2009, 19:05
Загубих най-добрия си приятел заради виртуална връзка,така че знам как се чувстваш :)
Наистина е гадно,но връщане назад няма :( Просто гледай да запазиш връзката ви възможно най-дълго и това е :) Успех :-)

Shenkito
03-27-2009, 19:11
Според мене да си правил с гаджето си секс и общо взето да сте правили всичко което е нормално за едни гаджета след раздялата мисля , че едва ли може да останете най-добри приятели .. Ама знам ли лично аз съм приятел с повечето момичета с който съм бил но не съм с тях най-добър приятел а един вид познати за кафе , за дискотеки и така нататък ..

sweetchef
03-27-2009, 19:14
Мисли се преди,а не след свършен факт.И никога не сам се замисляла. :)

malka_zapushalka
03-27-2009, 19:17
Според мене да си правил с гаджето си секс и общо взето да сте правили всичко което е нормално за едни гаджета след раздялата мисля , че едва ли може да останете най-добри приятели .. Ама знам ли лично аз съм приятел с повечето момичета с който съм бил но не съм с тях най-добър приятел а един вид познати за кафе , за дискотеки и така нататък ..
Не,аз нямах в предвид да останем най-добри приятели след раздялата,тва е невъзможно,имах в предвид да си бяхме останали или по-точно станали най-добри приятели преди да имаме връзка, дали щеше да е по-добре, аз много го ценя и уважавам и имаме много общи неща и.. просто :( не знам като се замисля че 1 ден няма да съм с него и ми става адски гадно,защото ако бяхме приятели нямаше да съществува такава реална опасност,колкото като съм му гадже. Не знам сигурно се побърквам

Shenkito
03-27-2009, 19:18
Еми чувствата си не можеш да ги контролираш такъв е живота не всичко е хубаво :)

elsy
03-27-2009, 19:20
Не съм се замисляла. 8-)

Shenkito
03-27-2009, 19:24
Е то колкото и да се мисли и каквото да се прави отговорът е СЪДБА :D

Darkkiss
03-28-2009, 04:37
и 2-те са преходни...

soul1199
03-28-2009, 09:15
и 2-те са преходни...

stuci_i_miri
03-28-2009, 19:59
ами да ако сте само приятели може да има приателски секс, той по-хубав :grin:

cinderella_gugutka
03-28-2009, 20:08
аз ако харесвам някое мом4е и ме привли4а сексуално ще ми е много трудно да си остана само приятелка с него

mrazqkindergarten
03-29-2009, 12:38
хах...аз съм и двете на моя приятел...и той на мен...но мисля,че ако скъса с мен,не искам никакви отноения с него... :? не защото няма да мога да го търпя заради това,че ме е зарязал,а защото само приятели не можем да сме...Въпреки всичко ще го разбера ,ако ме остави. :)

pl3zlbb
04-03-2009, 20:20
misli za momenta ne my misli tolkova kakvo 6te stane ... :)

moon_flower
04-03-2009, 20:48
Замисляла съм се над това дали не би било по-добре да сме най-добри приятели,но да сме заедно,за да не приключи приятелството ни.Но съм толкова щастлива с него,че дори не мога да си го помисля вече.Чувствам се прекрасно.А и с него споделям всичко,същото прави и той.Един вид той наистина е най-добрият ми приятел.Не се срамувам да говоря с него за нищо.
Разбирам те напълно.Доколкото разбрах ти се страхуваш от деня,в който няма да си с него и повече няма да сте приятели.Затова би искала да си бяхте останали просто най-добри приятели.Нали?Ами първо чувствата не те питат какво искаш. :) А и освен това кой е казал,че ще скъсате?Може пък и да си останете заедно.Нищо не се знае. :) Но просто остави настрана тези глупави размисли и се наслаждавай на дните,които прекарваш с него,радвай се,че го имаш и не си пропилявай хубавите моменти в мисли за това какво би могло да бъде ако... изживявай всеки един момент и му се наслждавай . :)