View Full Version : Prekalena revnost!
praskovka91
03-27-2009, 20:00
misli te li,4e prekalenata revnost,ograni4enie i postoqnnoto mrynkane,4e ne ste vqrna i 4e go lyjete..moje to4no i qsno da podskazva,4e ot drugata strana vi lyjat i vi izneverqvat??..4e to4no priqtelq vi vi vyrti dolni nomera?
Пиши на КИРИЛИЦА :-x
По темата - Има нещо вярно във това :x Малко момичета биха го забелязали според мен.Знам го защото брат ми прави точно тоя номер на момичетата около него ................... :?
sladur4etyYy
03-27-2009, 20:04
напълно възможно. особено пък, ако преди не е бил такъв и впоследствие се е променил... но ако пък винаги си е бил такъв.. може би има твърде силно собственическо чувство. ти кажи- и преди ли се е държал така?
Ами тя логиката е такава, момчето се страхува и момичето да не прави това, което на него му е специалност. С моя приятел имаме такава логика, ако той не си помисля да изневерява, значи и аз не го правя. Така си имаме пълно доверие. В началото ми изглеждаше странно, но се убедих, че е ефективно.
myNameIsImmortal
03-27-2009, 20:56
Не се занимавам да чета тени, които не са на кирилица..
Айде по-бързо да идва 1ви април и когато се пусне тема, ненаписана на кирилица ще се трие..
mrazqkindergarten
03-27-2009, 20:58
Ми зависи...и мен приятелят ми много ме ревнува ,но съм сигурна ,че не ми изневерява...просто аз съм същата... :)
Само като видях, че си писала на латиница и даже не си направих труда да чета поста ти...
praskovka91
03-27-2009, 22:11
of hora mnogo vi se izvinqvam..no ne6to ne sa mi nared bukvite..ii poneje naistina mi trqbva6e otogovor na tozi vypros..ii taka..:)po temata..ot kakto hodim vinagi e bil takyv...:(
Darkkiss
03-28-2009, 04:08
нищо не разбрах...
Sladyranna
03-28-2009, 04:21
Има вероятност...
Според мен са 2 варианта:
1. - Много те обича и го е страх да не те загуби.
2. - Той прави точно това, и е свикнал че е редно всеки да го прави, но иска да го предотврати с теб.(съжалявам ако не сам написала думата правилно, никога до сега не ми се е налагало да я използвам :o )
Та така..
Darkkiss
03-28-2009, 04:30
и все пак някой ще разкодира ли този шифър ?
Sladyranna
03-28-2009, 04:34
пхаха...е стига де момичето се извини
Darkkiss
03-28-2009, 04:35
ма не бе... не разбирам за какво се говори в тази тема
ако някой ми обесни може да се включа...
Момичето пита дали според нас,когато половинката ни започне да ревнува много,да ни ограничава,да мрънка,да ни обвинява,че го лъжем (и т.н.) означава,че той самия го прави :)
По темата:Миии зависи :) Ако винаги се е държал така най-вероятно просто го е страх да не те загуби,но ако е започнал да се държи така изведнъж (и то без видима причина) - най-вероятно работата му не е чиста :?
Darkkiss
03-28-2009, 05:00
Момичето пита дали според нас,когато половинката ни започне да ревнува много,да ни ограничава,да мрънка,да ни обвинява,че го лъжем (и т.н.) означава,че той самия го прави :)
По темата:Миии зависи :) Ако винаги се е държал така най-вероятно просто го е страх да не те загуби,но ако е започнал да се държи така изведнъж (и то без видима причина) - най-вероятно работата му не е чиста :?
Благодаря ти
сега и аз мога да се включа :grin:
значи аз смятам че всичко се разбира от погледа
всички казвате че може би ви лъже и може да е така
може и просто много да държи на вас и да го/я страх
но има и други моменти
представете си че половинката ви е в труден момент(пример тежки задачи в даскалото) и търси подкрепа но няма да ви го каже директно за да не ви занимава... просто ще се опита да ви привлече вниманиео
бе и аз се усуках ма некфо такова е
а може би го говори защото някой му/й дрънка глупости...
има 3274392 варианта
всичко се разбира от очите...
^ Ревността,заяждането и другите глупости не са начин за привличане на внимание :?
sextazy_baby
03-28-2009, 07:16
Може би има нещо вярно в това,но не разчитам на него,вярвам че ако направи нещо той сам ще ми каже,защото ако разбереш от други хора боли много повече :)
BigFakeSmile
03-28-2009, 19:44
всичко си зависи от момчето...
преди едно момче ми каза:даа... :( браво..зарибявай се..аз ше си седя сам
а в същото време ходеше с други 2..
прави изводи :grin:
Нито едно момче отначало не ревнува до полуда момичето до ссебе си, но впоследствие започва, защото се привързва много.Понякога стават и гафове разбира се и не мисля, че трябва да я обвинява.
Само като видях, че си писала на латиница и даже не си направих труда да чета поста ти...
Ии за винаги съм така...
RoCkSpOt
03-29-2009, 19:46
Аз ревнувам приятелката ми адски много! От всичко...от брат й от приятелките й от всичко...просто съм такъв,но си трая за да не се караме,защото знам,че е глупост ! 8)