View Full Version : Как да му кажа +)
Y4eHu4ka
03-28-2009, 06:27
Здравейте, приятелчета =)
Преди време бях пуснала тема, на кратко в миналата тема се казваше, че се влюбих в един учител от моето училище и ви питах за съвет как да намеря контакт с него, защото виждах по погледите му и всичко, че не е безразличен. . =) До тук добре . . намерих начин за контакт, попитах го дали иска да ми обесни едни задачи по математика /тъй като е учител по математика/ той каза, че не му е позволено, защото трябва да питам собствената си учителка, но каза ,че като за 1 път ще направи компромис.Имах урок при него, за жалост едно момиче дойде с мен и не можах нищо по-така да кажа. . въпреки това през цялото време сме си разменяли погледи . . След това известно време беше само на здравей здрасти и аз реших да му пиша едно съобщение в сайта на училището.Казах му, че искам да говоря нещо с него.Тъкмо се отчаях, че не отговаря 1 седмица и той вчера дойде при мен и ме извика настрани каза, че прочел писмото и ме пита дали искам нещо спешно да го питам дали е за училище или просто искам да си говорим.И аз казах просто да си говорим.На което той отвърна добре тогава ,вторник ме изчакай след училище и ще си говорим.
От тогава ми е много притеснено.Не можах да спя.Как да му кажа, че го харесвам. . .? Мислих си нещо от сорта на :
Трябва да Ви кажа нещо, но да си остане между нас.Първият път като Ви видях беше в автобуса и тогава не знаех, че сте учител /това наистина е така/ и тогава си Ви харесах.След това ви видях в двора на училище и директно знаех, че ще стане нещо лошо . . и това лошо стана, колкото и да ми е неудобно да Ви го кажа - влюбена съм във вас от тука на татък Вие казвате. .
И да го оставя да видя реакцията му?
ПС - на 18 съм, не съм някоя, която днес харесва един след няколко дни иска друг, той е млад на 25 години, така че това не е проблем.Ако сме заедно, никой няма да разбере от училище, мога да съм дискретна.И последно не съм в България, така че тук е малко по-различно. .
ПС 2 - Не учаквам неща от сорта на "откажи се" и тн , защото вече е твърде късно срещата във вторник я има, моля само за съвет, по какъв начин да му кажа?
ПС 3 - Мерси на всички, които отделиха време да прочетат това =)
fluffka1
03-28-2009, 06:41
прочетох ти историйката, и не съжелявам че я прочетох... :D
Еми незнам точно как стоят нещата там където си, тука трудно може да се срещне толква млад учител, направо е невъзможно...., та.. според мене, тва дато си решила да му казваш е добро, смисъл, ако искаш да постигнеш нещо трябва да му признаеш, още повече, доколкото разбрах, чувствата са взаимни, признай му, не се притеснявай, според мене нещата ви ще потръгнат, незнам така си мисля....сиг седмо чувство... 8-)
ем ай късмет, и после да кажеш кво е станало! 8)
Y4eHu4ka
03-28-2009, 06:46
Еми незнам точно как стоят нещата там където си, тука трудно може да се срещне толква млад учител, направо е невъзможно...., та.. според мене, тва дато си решила да му казваш е добро, смисъл, ако искаш да постигнеш нещо трябва да му признаеш, още повече, доколкото разбрах, чувствата са взаимни, признай му, не се притеснявай, според мене нещата ви ще потръгнат, незнам така си мисля....сиг седмо чувство... 8-)
Мерси за съветчето.Пфф ще се свърша до вторник.Не спя цяла нощ =))) Вчера като го видях и като почна да ми говори мале -мале.След това отидох да кажа на единственият човек, който знае за нас, аз забравих езика, щях да почна на български хах :D Побърква ме този човек.
flower123
03-28-2009, 07:13
ааххаха мн интересна история :P добре,че си написала и п.с,че си представях някоя 15 годишна,която си пада по 40 годишния даскал :D тааа какво да му кажеш ли..не знам ,може би не трябва веднага да му се обесняваш в любов-излезте,поговорете,разходе те се и т.н,пък с течение на разговора му кажи..може и той да има нещо да те изненада ..
айде стискаме ти палци и ни дръж в течение
fluffka1
03-28-2009, 07:20
Мерси за съветчето.Пфф ще се свърша до вторник.Не спя цяла нощ =))) Вчера като го видях и като почна да ми говори мале -мале.След това отидох да кажа на единственият човек, който знае за нас, аз забравих езика, щях да почна на български хах :D Побърква ме този човек.
spox де, не се притеснявай толква, ще се справиш, и гледай да се наспиш,шото във вторник да не се появиш пред него с големи сини кръгове под очите :D , базик, айде още веднъж ти пожелавам мн късметчета! :)
Не ми изглежда нормално учител с ученик...но ако си си толкова навита по - добре не казвай на никого дори на приятелки :? Успех ;)
ПС: Къде си?
GameMaster
03-28-2009, 07:29
Emi malko ne e normalno no shtom si reshila davai.Tova koeto si reshila da mu go kajesh e dobre formulirano i mislq che po-dobur nachin shte mu go kajesh.Edva li nqkoi shte te razubedi,no nqma losho v tova da si priznaesh chustvata vupreki i kum uchitelq ti :-D Razlikata e golemichka no vse pak....Hayde uspeh i posle kaji kakvo e stanalo :-D ;-) 8-)
aaasdfghjklll
03-28-2009, 08:48
Е защо да не е нормелно?!
Скоро гледах едни в Море от любов, празнуваха 10 годишнина от сватбата си, а при тях всичко беше започнало по тоя начин...
Не искам да съм черногледа,но трябва да се погледне реално на нещата.Според мен ще те отблъсне,защото това застрашава работното му място.Въпреки,че има и вариант и да не го направи,но зависи от това колко е отдаден на работата си,какъв тип човек е и от още сумати неща.Ти недей да се притесняваш,кажи му каквото ти е на сърцето- естествено по-най деликатния начин,но въпреки всичко очаквай и най-лошото.Във вторник ще кажеш какво е станало,а до тогава отпусни малко парата и се успокой.Какво пък.. това са просто едни нормални човешки отношения,нали така ? Айде поеми дълбоко въздух и бъди уверена.Пожелавам ти успех !
@fluffka1 млади даскали се намират споко. Класната ми и тя е на 25-6 години. В тоха на един приятел даскала по история и той толкова, така че има ги младите даскали.
Та по темата. В България 7 години разлика са нищо вече. Те 14 годишни ходят с 25 годишни камо ли 18 годишна ли да не ходи.
Щом си решила да му кажеш кажи му. Само по-спокойно, и не тръгвай веднага с това(разбира се ти знаеш :) ). Друго няма какво да се каже от мен. По-горните постове мисля, че ти се изказаха изчерпателно.
Само успех ми остава да ти пожелая и да спиш спокойно, за да не си разсеяна толквоа много във вторник :)
fluffka1
03-28-2009, 13:28
@fluffka1 млади даскали се намират споко. Класната ми и тя е на 25-6 години. В тоха на един приятел даскала по история и той толкова, така че има ги младите даскали.
Та по темата. В България 7 години разлика са нищо вече. Те 14 годишни ходят с 25 годишни камо ли 18 годишна ли да не ходи.
Щом си решила да му кажеш кажи му. Само по-спокойно, и не тръгвай веднага с това(разбира се ти знаеш :) ). Друго няма какво да се каже от мен. По-горните постове мисля, че ти се изказаха изчерпателно.
Само успех ми остава да ти пожелая и да спиш спокойно, за да не си разсеяна толквоа много във вторник :)
:shock: еми нз, за даскалки.., да има, ама млади даскали не съм виждала..., ем хубаво че има... 8-)
То първо да се каже до колко години се нарича млад даскал :)
soul1199
03-28-2009, 13:46
kaji my,dano da se poly4i ne6o,samo da ne te otblusne,ama,ako go napravi 6e e zaradi tova,4e ti e y4itel,spoko,6e se spravi6,i kakto kaza fluffka1 naspi se hybavi4ko! :) kusmet! :)
Разликата в годините не е толкова голяма, ти си пълнолетна, той не ти преподава, просто работи в училището ти. Не виждам проблем.
За това как да му го кажеш - не знам. Т'ва, което ти си измислила, е добро, но не одобрявам частта с влюбването. Едно, че не сте си толкова близки още, за да се влюбиш. Второ, че може да го стреснеш с тея обяснения в любов. (:
Аэ лично не си падам по теэи обяснения в любов.
Още повече,че е глупаво да си правиш сценарий и да си иэмисляш реплики.Ако ще му се обясняваш поне си кажи нещата от сърце на момента.Не е иэключено от притснение да почнеш да говориш малко несвърэано,ама пак по-добре.А и то като го иэмислиш,сегурно пак няма да се получи така както си го пранирала.
А и другото.Според мен не трябва като се видите и да эапочнеш с това.Просто му кажи,че ти е симпатичен и искаш да си полафите.Ще отидете някъде и ще си поговорите.Дано ми тръгне раэговорът.Иэлеэте още няколко пъти (дори и по твоя инициатива) и тогава се обяснявай.Тъкмо ще можеш да прецениш неговото отношение към теб. ;]
sh3_1s_7h3_0n3
03-28-2009, 18:17
Мацка, ти скоро не завършваш ли? :)
Пълнолетна си, пък и той е млад - не виждам никакъв проблем. УСПЕХ!
Мен ако ме питаш не че нещо..ама ти не го обичаш или там каквото е..
Просто това че постоянно го виждаш в училището те е накарало да се привържеш към него..
Иначе мисля че на този етап нещата са невъзможни..все ще има някой някъде да ви види заедно... пък за теб нали добре завършваш, но този човек предполагам има желание за дългогодишна кариера в това училище...
...Ииии представи си че нищо м/у вас не се получи..е тогава ще му излезе име подобно на "оня дет ходи с ученичките", ...и нз си какъв още...
П.С Не знам, но мисли и за последствията и не бъди егоист .. не мисли само за себе си :]
Y4eHu4ka
03-29-2009, 11:59
Мерси на всички за коментарите.
Сега съм малко по-спокойна, реших ,че каквото трябва да става, ще стане, не трябва да се притеснявам предварително.
Аз съм готова за най-лошото, чакам да ме отблъсне.Но тайничко се надявам да имам шанс.Ако нещо стане, докато сме в училище няма да погледна даже.Що става дума за дискретност - това го мога.Стига той да иска. . Както някой каза и аз това си помислих вчера, че трябва да кажа не, че съм влюбена в него, но че съм го харесала и ми е симпатичен.
Иначе не, не завършвам тази година.Заради това, че съм в друга държава стана така, че трябваше да пропусна една година с ученето на езика, за това ми остава още 1 година и ако искам да се специализирам след това още 1. . Така ,че това да изчакам още няколко месеца и тогава да искам нещо от него - не става.Сега след тази седмица имам ваканция 2 седмица.Ако нещо между нас стане, ще имам времето 2 седмици да го опозная хубаво . .
И последно до I_Know - Зная, че той може да изгуби много, не искам, заради мен да рискува, в смисъл няма да го подтискам за нещо.Просто ще си го кажа, защото нищо не губя.Това ми тъжи в сърцето смятам, че той трябва да го знае просто.А това, което казваш, че съм се привързала към него, защото го виждам често - не е така, тъй като той не ми преподава пък и го виждам 2 пъти на седмица.Така че това го изключвам.Просто привличането е огромно . .
=)
flower123
03-29-2009, 12:05
В коя държава си
Nofacenoname
03-29-2009, 20:58
Пробвай няма как да е безразличен :-D .Както сама каза по-лошо от това да те отблъсне неможе да стане,така че давай.Най-малкото,ще си поговорите и ще се изясните по м/у си за това поне си струва :-P.И да найстина я разясни малко в коя държава си и от колко време си там? :oops:
Абе излезте, разходете се намекни му че не ти е безразличен, но без да го притискаш по никакъв начин. Кажи му, че просто си искала да му го кажеш и той да реши дали може да стане нещо. Късмет :)
portykalche
03-29-2009, 22:22
е той е на 25 младичък е :) аз мислих че говориш за някъф 40 годишен :D
btw разрешено ли е ученци да излизат с даскали? :-o
както и да е тфа което мислиш да му кажеш е добре измислено аз ако бях щех да изфъфля нещо там и да си тръгна на мига 8-)
вдъхай си малко самуовереност и давай направо :wink:
emily_1234
03-30-2009, 21:31
В коя държава си
flower123
03-31-2009, 10:39
неска е големия ден,интереса на темата е голям също,аворката да каже какво е станало :P
fluffka1
04-01-2009, 05:38
искам да знам какво е станало! :grin: 8-)
Я реално се замисли.Дори и да се случи нещо между вас,мислиш ли,че това "нещо" има перспектива? Та той ти е учител.Всеки ден ще го виждаш в училище и ще искаш да му скочиш на врата.Ако пък си толкова влюбена в него-изчакай да завършип и тогава дай израз на емоциите си.Ти си на 18,следователно имаш още година учене.Но аз съм убедена,че за тази една година друг батко ще ти завърти главата.
П.С.-за 18годишна предлагаш доста глуповат начин да му признаеш чувствата си 8-)
emily_1234
04-03-2009, 21:33
И кво стана в крайна сметка? :?
ThisIsMe
04-04-2009, 07:54
интерена историйка...еми така ,както го обясняваш на нас го обясни и на него..добре се справяш с речите :D :)
GabisiTa
04-04-2009, 11:11
Какво стана? :grin: :D
flower123
04-04-2009, 11:25
е какво да стане,ако не е минало успешно щеше пак да влезе тука и да ни моли за съвет..
явно каквото е трябвало да стане,е станало :D
и аз искам да разбераааа :grin:
soul1199
04-04-2009, 16:28
и аз искам да разбераааа :grin: