View Full Version : Гърди
Bebeto666
03-28-2009, 08:39
Kakvo mislite za gurdite tip lisi4i mocynki?
ubuntureload
03-28-2009, 08:49
На вкус са същите като другите ..... колкото по-потна , толкова по-солени :lol: :grin: 8-)
mimka_1987
03-28-2009, 13:01
На вкус са същите като другите ..... колкото по-потна , толкова по-солени :lol: :grin: 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: доста не подаржана да са много солени :D :D :D :D
...лисичи муцунки? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alabalanqkoisi
03-28-2009, 15:16
AxaxaAxAxAxaXaAax Я ги опишете или дайте снимка щото аз не мога да си ги представя :D :D :D :D :grin: :grin: :grin:
ubuntureload
03-28-2009, 15:17
AxaxaAxAxAxaXaAax Я ги опишете или дайте снимка щото аз не мога да си ги представя :D :D :D :D :grin: :grin: :grin:
http://tits.dgd-bg.com/?category=20
Alabalanqkoisi
03-28-2009, 15:20
Това лято на плажа тъй като работата ми беше на плаж имаше две прекрасни Чехкини с подобни цицки :-) не бих им отказал :-D
damiaN_882
03-28-2009, 15:56
Да има малки/големи/средни.. без значение :o
Мисля, че изглеждат много добре. Жалко, че моите не са такива :?
stuci_i_miri
03-28-2009, 20:30
като мойте :-D я ги покажи тука да видим за кво по-точно става дума :grin:
pandelka
03-28-2009, 20:58
8-) 8-) 8-) 8-)
като мойте :-D я ги покажи тука да видим за кво по-точно става дума :grin:
:-D :-D :-D
като мойте :-D
:o И моите са такива и определено не ги харесвам :? :o
MakeMeLaugh
03-29-2009, 10:37
Не ме кефят.
ubuntureload
03-29-2009, 11:10
Подкрепете с малко снимков материал :D :-)
Alabalanqkoisi
03-29-2009, 11:21
Да за цензура може само по една черна лента на зърната :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ubuntureload
03-29-2009, 11:32
Да за цензура може само по една черна лента на зърната :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Цензура не ми трябва приемам материалите само на лични ...
Jumbie483
03-29-2009, 11:32
на мен не ми харесват
Alabalanqkoisi
03-29-2009, 11:36
Е и ние искаме да гледаме.... :-x
ubuntureload
03-29-2009, 11:38
Гледката не е за малки дечица :-P :P :P :-P :-P :-P
Alabalanqkoisi
03-29-2009, 11:40
Гледката не е за малки дечица :-P :P :P :-P :-P :-P
Забравих че сме в тийн форум деба... :D Добре тогава ако ти пратят нещо чакам и на мен да ми пратиш :D :-)
summerlove66
03-29-2009, 11:42
И моите са такива.. Не ми пука .. Сладки са :)
ubuntureload
03-29-2009, 11:45
Никой не го отрича .... искам само малко доказателства :oops: :oops: :oops: :-)
нещо като на тая пача ли ?
http://3.bp.blogspot.com/_niqr0YuNC8c/R0U1lQVyraI/AAAAAAAABh4/KC48MG1AGzI/s400/lisizi.jpg
мойте не са тикава ами ени от тоя род ..
http://4.bp.blogspot.com/_niqr0YuNC8c/R0U1lgVyrbI/AAAAAAAABiA/UU2WcM0wJiA/s400/patl.jpg
:lol:
MakeMeLaugh
03-29-2009, 12:47
М-те и твоите одеала с дискови спирачки за зърна също не са по-хубави като на оная пача... ;д
Ама примера дето си дала май не са напълно лисичи муцунки...
П.П.Ако съм обидил някой ще изтрия поста ;]
sugarbaby_
03-29-2009, 13:01
сладки са :)
GabisiTa
03-29-2009, 14:49
сладки са :)
:)
Neftochimic
03-29-2009, 15:42
щом не сте чамови дъски с по два пирона пак добре....
Bebeto666
03-29-2009, 17:00
могат ли така да се каже по някъв начин да се оправи формата смисъл да са по изразени зърната
М-те и твоите одеала с дискови спирачки за зърна също не са по-хубави като на оная пача... ;д
е да ама зърната ми не са такива ;) .
+1
Uplo1d3r
03-29-2009, 17:31
Не ми харесват :x :x
Xrisinka
03-29-2009, 19:07
na mne lichno ne mi haresvat tozi tip gardi haresvat mi kragli stegnati i ne ovisnali :P :P
galenata
03-29-2009, 19:15
Moйте саа нещо подобно.Само ,че са малко по-големи и не стоят толкова раздалечено.
Не ми харесват ,повече си харесвам моите :oops: 8-) :D
ubuntureload
03-29-2009, 20:26
Не ми харесват ,повече си харесвам моите :oops: 8-) :D
Е айде не бъди егоист дай да ги видим твойте като са толкова добри ... може и на лично
Съжелявам ,ама не пускам голи снимки ,трябва да си останеш на предположението какви са :-) :D
cinderella_gugutka
03-29-2009, 20:36
мойте не са такива следователно не ги харесвам 8-)
MakeMeLaugh
03-29-2009, 21:45
haresvat tozi tip gardi haresvat mi kragli stegnati i ne ovisnali :P :P
:smt118 Е за това си говорим! :smt118
:smt001
ubuntureload
03-29-2009, 21:48
Съжелявам ,ама не пускам голи снимки ,трябва да си останеш на предположението какви са :-) :D
Може да си сложиш прозрачно потниче примерно .... тогава няма да си гола ама ще се вижда всичко :D :-) И не бой се не съм разпространител на еротични снимки , въпреки че имам мнооогоо такива на български девойчета ... по скоро се изявявам колекционер :oops: :oops: :oops: :oops:
H8MACHINE
03-29-2009, 22:58
Обичам всякакви гърди ! Големи, малки, истински, силиконени...всякакви !
KoRnFlAkE
03-30-2009, 01:44
не ми харесват.
Bebeto666
03-30-2009, 13:58
могат ли така да се каже по някъв начин да се оправи формата смисъл да са по изразени зърната
Моля някой да каже който е по-запознат ,че ми извадиха душата :-|
ubuntureload
03-30-2009, 15:41
Моля някой да каже който е по-запознат ,че ми извадиха душата :-|
Наричат го пластична хирургия метода...
Сори,но снимков материал не давам :P
А що се отнася до мнението,че "лисичите муцунки" са "увиснали" и "малки" ... Тук мога да поспоря и то доооста ;)
ubuntureload
03-30-2009, 20:59
А що се отнася до мнението,че "лисичите муцунки" са "увиснали" и "малки" ... Тук мога да поспоря и то доооста ;)
ОК... предложи оферта за лайф... фейс ту фейс
ОК... предложи оферта за лайф... фейс ту фейс
Фейс ту фейс само с гаджето :-D (нищо,че за момента нямам такова :-D )
ubuntureload
03-31-2009, 11:32
Ами честито... за момента вече имаш такова ... Сега да си дойдем на думата за фейс ту фейс-а .... :-) :oops:
Ами честито... за момента вече имаш такова ... Сега да си дойдем на думата за фейс ту фейс-а .... :-) :oops:
Оооо яяя ... Гаджета не искам за момента :D
А и определено не си падам по лигави и заядливи съфорумници :? 8-) :?
ubuntureload
03-31-2009, 18:20
Ама аз те искам само за половин момент не си падам по дългите връзки ... :D
evalongoriq
03-31-2009, 18:49
не ми харесват
HeHoPMaJleH
03-31-2009, 18:53
"Слаба ракия"
Ама аз те искам само за половин момент не си падам по дългите връзки ... :D
Аз пък не си ги показвам пред хора,които не очакват сериозна връзка от мен :P :P :P :-D :oops:
ubuntureload
03-31-2009, 19:14
Аз пък не си ги показвам пред хора,които не очакват сериозна връзка от мен :P :P :P :-D :oops:
Тва че не си падам не означава че не очаквам неочакваното! :-) :oops:
Тва че не си падам не означава че не очаквам неочакваното! :-) :oops:
Лелеее ... :razz: :razz: :razz:
Айде излез от филма ... То се е разбрало,че няма да ги видиш :-D :-D :-D
Kakvo mislite za gurdite tip lisi4i mocynki? li4no na men mi haresvat :oops:
MartyParty
03-31-2009, 20:01
Моите бяха такива преди около година.Не знам как,обаче постепенно се изместиха и станаха по-закръглени.Това,което ме притеснява мен е,че май са прекалено повдигнати,но може и да слязат надолу след време.
Така че не се притеснявай,ако не ти допадат,има вероятност да не останат завинаги така.Пък дори и да не се изменят,мъжете имат различни предпочитания и ще попаднеш на някой,който ги харесва.
Моите бяха такива преди около година.Не знам как,обаче постепенно се изместиха и станаха по-закръглени.Това,което ме притеснява мен е,че май са прекалено повдигнати,но може и да слязат надолу след време.
Така че не се притеснявай,ако не ти допадат,има вероятност да не останат завинаги така.Пък дори и да не се изменят,мъжете имат различни предпочитания и ще попаднеш на някой,който ги харесва. :) suglasen sum s teb :)
ubuntureload
03-31-2009, 20:14
Какъв филм какъв сериал... не приемам не за отговор! :P :-P :-)
Irenchety
03-31-2009, 20:21
нито имам, нито ми харесват такива гърди много са увиснали и щръкнали, една приятелка има такива, моите са заобленки и много по-едри
не ме кефят изглеждат ми смешно предпочитам сочни големи цици
:D :-) :lol:
Нали знаеш,че т.н. "сочни големи цици" са (или в по-добрия случай се превръщат след няколко години) в увиснали,отпуснати и разплути неща,които са ХИПЕР гнусни :? :-D
Нали знаеш,че т.н. "сочни голями цици" са (или в по-добрия случай се превръщат след няколко години) в увиснали,отпуснати и разплути неща,които са ХИПЕР гнусни :? :-D mm daaa suglasen sum s teb :) li4no az haresvam lisi4ite mocunki :oops: prosto si me vle4at :oops:
ubuntureload
04-01-2009, 13:49
Aйде де колко покани изкаш да ти отправя ... :-)
Още 20-30 млн. и може да се съглася :razz: :-P :razz:
А иначе ако това ще ти подейства успокояващо и ще се откажеш - плоска съм като дъска и дори да приема пак няма да има,какво да гледаш :D :D :D
galenata
04-01-2009, 17:01
На ви мойте :D:D
http://img26.imageshack.us/img26/1443/dsc0188735.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=dsc0188735.jpg)
[/img][/url]
ubuntureload
04-01-2009, 18:57
Още 20-30 млн. и може да се съглася :razz: :-P :razz:
А иначе ако това ще ти подейства успокояващо и ще се откажеш - плоска съм като дъска и дори да приема пак няма да има,какво да гледаш :D :D :D
Kво като си плоска зърна имаш нали .... :D :-)
Сега това предложение го умножи по 10 на степен 356 и кажи да!!!
На ви мойте :D :D
А ти мацо кво показваш някви дрешки така и аз мога да си показвам kypа навсякъде.... въпреки че и на голо си го вадя навсякъде :D :D :D
psychedelic
04-01-2009, 19:06
На ви мойте :D
ааа.... дойдохме си на думата е тва са гърди :)
ПС: На колко години си бе кукло
galenata
04-01-2009, 19:15
15
15 leleee :oops: nqkoi gore te obi4a :D
MakeMeLaugh
04-01-2009, 21:23
Е, че то снимани от супер близко всички цици биха изглеждали добре и големи... ;)
Пък до колко са твоите.. :neutral:
:)
JenataNaShefa
04-01-2009, 21:53
Еее то по пътя на логиката, "Моето си е най-хубаво, най-добро..." :grin:
Еее то по пътя на логиката, "Моето си е най-хубаво, най-добро..." :grin: емиии мога да ти кажа че имаш наи правилната логика :)
ubuntureload кажи,с какво още да те излъжа,че да се откажеш :D То се е видяло,че с малкия размер няма да успея ... Ами да взема да ти кажа,че са като на дърта ц*ганка ( :razz: :razz: :razz: ) ще се откажеш ли?! :-D
ubuntureload
04-02-2009, 13:28
ubuntureload кажи,с какво още да те излъжа,че да се откажеш :D То се е видяло,че с малкия размер няма да успея ... Ами да взема да ти кажа,че са като на дърта ц*ганка ( :razz: :razz: :razz: ) ще се откажеш ли?! :-D
НЕ нали ти казвам няма НЕ, не се отказвам лесно .... :D :-) Ще си отдъхнеш от мен като ги видя и пипна ... тогава терора ще намалее значително... :-)
НЕ нали ти казвам няма НЕ, не се отказвам лесно .... :D :-) Ще си отдъхнеш от мен като ги видя и пипна ... тогава терора ще намалее значително... :-)
Ааа само значително,а?! :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
ubuntureload
04-02-2009, 14:36
Ми да що нещо плаши ли те ... след като ги видя и размачкам ще ги оставя намира и ще зпочна да желая близка среща с писаната .... :D :-) И естествено пак няма да приемам НЕ за отговор!!!
Ми да що нещо плаши ли те ... след като ги видя и размачкам ще ги оставя намира и ще зпочна да желая близка среща с писаната .... :D :-) И естествено пак няма да приемам НЕ за отговор!!!
Май наистина е време да излезеш от филма :D :D :D
Еййй само да не отнесем пак по някой БАНН заради спама :o :D
ubuntureload
04-02-2009, 14:46
От къв зор ние си говорим по темата .. обсъждаме твоите "малки увиснали като на дърта циганка лисичи муцунки" (ти го каза), които аз толкова настоятелно искам да видя ....
От къв зор ние си говорим по темата .. обсъждаме твоите "малки увиснали като на дърта циганка лисичи муцунки" (ти го каза), които аз толкова настоятелно искам да видя ....
Еееее преди това казах,че съм плоска като дъска :lol: Да беше цитирал този израз,а не сравнението с ония черните индивиди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
babyliss0
04-02-2009, 15:29
е КфО като са Лисичи муцунки..... все са си ЦиЦи хихихи гОтеНички Са :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
ubuntureload
04-02-2009, 15:31
Еееее преди това казах,че съм плоска като дъска :lol: Да беше цитирал този израз,а не сравнението с ония черните индивиди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Добре де вече се примирих че циците ти са по малки от моите... ще го преживея някак си ... и все пак крайно време е да ги видя ..... :-) :-) 8-)
Добре де вече се примирих че циците ти са по малки от моите... ще го преживея някак си ... и все пак крайно време е да ги видя ..... :-) :-) 8-)
:smt018 [-(
ubuntureload
04-02-2009, 15:46
:smt018 [-(
:-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :smt089 :smt089 :smt089
Ех начи колко си лоша .... караш ме да плача пред всички .... айде де само малко нищо ням да ти стане ... Аз ще ти покажа мойте.... :oops: :oops: :oops:
Ех начи колко си лоша .... караш ме да плача пред всички .... айде де само малко нищо ням да ти стане ... Аз ще ти покажа мойте.... :oops: :oops: :oops:
:-) Не може!!! :-D
princess85
04-05-2009, 17:13
омг... не ми харесват "лисичите муцунки" :grin:
jambo_bs
04-05-2009, 17:23
Не ми харесват :o
emily_1234
04-05-2009, 18:05
Станахте досадни вече. :?
По темата: да :)
ubuntureload
04-05-2009, 18:11
Стига бе любов моя ... показвай квото имаш за показване че сме станали досадни на хората ....
sexyyyy93
04-05-2009, 18:29
Чесно,този вид гърди не ми допадат много,но моите са подобни! :(
Стига бе любов моя ... показвай квото имаш за показване че сме станали досадни на хората ....
Така като ме гледаш дали ми пука,че съм досадна?! :lol: :lol: :lol:
А като гледам и на теб не ти пука,така че ... :lol: :lol: :lol:
Обаче наистина е време да се спреш,защото най-много да получиш молбата за развод :D :D :D
Еййй човек е готов на всичко само и само да си оправи малко настроението ... Щом до лигавене съм стигнала ...
kris4ann
04-06-2009, 08:42
http://4.bp.blogspot.com/_Gz33m5Xj15o/RvFAxGtQU7I/AAAAAAAAAZ4/2MAfpLY4xe0/s400/2+4ere6i.jpg << Такива са моите на вид.А по темата - Не!! :)
ubuntureload
04-06-2009, 12:12
Така като ме гледаш дали ми пука,че съм досадна?! :lol: :lol: :lol:
А като гледам и на теб не ти пука,така че ... :lol: :lol: :lol:
Обаче наистина е време да се спреш,защото най-много да получиш молбата за развод :D :D :D
Еййй човек е готов на всичко само и само да си оправи малко настроението ... Щом до лигавене съм стигнала ...
Скъпа моя само без молби .... и то за развод .... не че нещо ама не помниш ли че ние брак не подписвахме .... :-) :-) :-)
Абе еей ... лигльовци ... :D Жено, ти откога си сгодена за анбътерфлай или както е там ... ???
Много са грозни тия гърди .. не ме кефят изобщо .. :?
stratega
04-06-2009, 12:19
каквито да са -пак стават ;)
GG на редактора :)
ViciouSs
04-06-2009, 13:05
Какви то ще да са. Просто ги дайте насам 8-)