Влез

View Full Version : Шоколадови бонбони и секс

zay4e
03-28-2009, 09:46
Ami iskah da popitam mom4etata,no i momi4etata ako znaqt: kak biha mogli 6okoladovi bonboni da se vklu4at v sexa :-o vednyj govorihme s priqtelq mi za kakvo bi iskal i toi spomena bonboni,a kogato go popitah ,kak taka bonboni i kakvo 6te pravi s tqh ne mi otgovori kaza samo "eeeeee sq prosto go kazah" :( i se 4udq,i predi malko 4etah edna statiq v site-a i pak pi6e6e "slojete 6okoladovi bonboni na edna ryka raztoqnie,myjete znqt za6to" i pak se za4udih,nqkoi moje li da mi kaje kak slujat bonbonite v sexa xaxa :-D

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0

gia_sena_mono
03-28-2009, 10:33
Може да ги наредите по тялото си като пътечка към нкяоя от ерогенните ви зони и за да стигнете до там да трябва да ги изядете....знам ли?

adrenal1n
03-28-2009, 11:01
Може да ги включите в любовната игра. Той ти пъхва бонбонче в устата със своята собствена уста и започвате да се целувате и бонбонът в средата :D И т.н. :)

mysterious93
03-28-2009, 11:01
"mujete znaqt za6to.." mn polezna statiq :D znam li.. moje bi ako ogladneqt da si vzemat :D te sa ve4no gladni :D :razz: ako nameri6 i bonboni s vkus na pile6ko i bira sig 6te e o6te po dobre :D

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0

zay4e
03-28-2009, 11:41
"mujete znaqt za6to.." mn polezna statiq :D znam li.. moje bi ako ogladneqt da si vzemat :D te sa ve4no gladni :D :razz: ako nameri6 i bonboni s vkus na pile6ko i bira sig 6te e o6te po dobre :D

eeeeeee nali qdat predi tova ina4e nqma da imat sili :P

zay4e
03-28-2009, 11:42
Може да ги наредите по тялото си като пътечка към нкяоя от ерогенните ви зони и за да стигнете до там да трябва да ги изядете....знам ли?

i az za tova si pomislih,no za taq rabota horata izpolzvat smetana,te4en 6okolad ala bala a bonboni....... :-o

plmn
03-28-2009, 12:30
лапаш 1 бонбон и правиш секс

zay4e
03-28-2009, 12:39

mda e zatui li fantazirali :razz:

plmn
03-28-2009, 12:40

mda e zatui li fantazirali :razz:

да

ubuntureload
03-28-2009, 12:48
Младежа ръга бонбона у пичката и започва да лиже .... шоколада се топи и му е сладко ... айде ... малки тайни .... :-)

mysterious93
03-28-2009, 12:52
Младежа ръга бонбона у пичката и започва да лиже .... шоколада се топи и му е сладко ... айде ... малки тайни .... :-)

ei zatva ne se bqx setila :D qzuk.. oniq bonboni s vi6ni det imat kostilki sa mn hubavi ama nqq ti e udobno :D

ubuntureload
03-28-2009, 12:53

ei zatva ne se bqx setila :D qzuk.. oniq bonboni s vi6ni det imat kostilki sa mn hubavi ama nqq ti e udobno :D
Има ги и без костилки... "МЕРСИ" са по далавера шото са продълговати ... ;)

mysterious93
03-28-2009, 12:57

Има ги и без костилки... "МЕРСИ" са по далавера шото са продълговати ... ;)

ser? mi mene togava 6to vse me precakvat s kostilka :D a pyk tiq mersi (ako sa su6tite za koito si mislq :D ) toi napravo moje da mi otpu6i trubite s tqx :D nai dobre bonboni sezoni S QGODA 8) :D

ubuntureload
03-28-2009, 13:02
ser? mi mene togava 6to vse me precakvat s kostilka :D a pyk tiq mersi (ako sa su6tite za koito si mislq :D ) toi napravo moje da mi otpu6i trubite s tqx :D nai dobre bonboni sezoni S QGODA 8) :D
За едни и същи МЕРСИ говорим :D :D :D има едни други бонбони АМФОРА ама вие сте малки нз дали въобще сте ги чували и виждали ... направо къртят ... сезони пасти да ядат ... Или да ръга Лукче малко може да ти щипе на котето ама докато се разтопи тва лукче от лизане ......

mysterious93
03-28-2009, 13:09
За едни и същи МЕРСИ говорим :D :D :D има едни други бонбони АМФОРА ама вие сте малки нз дали въобще сте ги чували и виждали ... направо къртят ... сезони пасти да ядат ... Или да ръга Лукче малко може да ти щипе на котето ама докато се разтопи тва лукче от лизане ......

oo amfora-ta gi obojavam :D samo deto ot baq vreme ne sum qla :D o az da bqgam 4e mi potekoxa ligite :D :D avtorkata kvito i bonboni da vzeme6 si na dalavera :D

zay4e
03-28-2009, 13:10

mersi,o6te typotii izmisli li ili ve4e se iz4erpa :-x :x

Jumbie483
03-28-2009, 13:30
Вземи от онези с вишните...
Разчупваш на две и това сладкото го размазваш по цялото му тяло..
Почваш след това с език от долу на горе да облизваш и като завършек го целуваш, като преди това може да хапнеш някоя вишна, че той да усети вкуса в устата ти...
Ай успех с бонбоните :D

plmn
03-28-2009, 13:31
плесканица :lol:

zay4e
03-28-2009, 13:36
Вземи от онези с вишните...
Разчупваш на две и това сладкото го размазваш по цялото му тяло..
Почваш след това с език от долу на горе да облизваш и като завършек го целуваш, като преди това може да хапнеш някоя вишна, че той да усети вкуса в устата ти...
Ай успех с бонбоните :D

:)

3oPuTyYy
03-28-2009, 16:45
Sorry предварително ако ще изгрубея :) Просто си протегни ръката надоло и ще разбереш къде да си остявиш бонбона...и ако пак не си разбрала ..хората ти казват да го оставиш на п*тката си!

zay4e
03-28-2009, 17:17
Sorry предварително ако ще изгрубея :) Просто си протегни ръката надоло и ще разбереш къде да си остявиш бонбона...и ако пак не си разбрала ..хората ти казват да го оставиш на п*тката си!

da razbrah :) thanks

ioanataa
03-28-2009, 17:32
az neznam noo..tva e mnoo romantichno s bonbonite :)

ioanataa
03-28-2009, 17:32
az neznam noo..tva e mnoo romantichno s bonbonite :)

hahavteen
03-28-2009, 21:39
Заключвам по молба на авторката :)