Влез

View Full Version : Леле ква стана тя ...

Oxygen
03-28-2009, 19:39
Здравейте скоро пуснах тема дали си заслужава да направя опит да се събера с момчети в което съм много влюбена. И решх че няма смисъл и точно тогава започнах отново да го виждам често и всичко започна отначало затова сабрах смелост и реших да говоря с него очи в очи и да му кажа абсолютно всичко демек как се чувствам, помолих една приятелка да го викне тя ми пуса бекежка и то стана една ... сложна той не пожела да дойде и аз си тръгнах много разтроена . И реших да дам шанс на едно момче с което ходих за кратко скед като скъсахме с голямата ми любов но не се получи та това момче мнго ме обича и ме помоли да се съберем и аз бях решила да се съберем , но после като се прибрах и моята голяма любов ми беше писал и бощо взето му казах всичко което исках само че по skype говорихме си извесно време и той ми каза "nqma da go kriq kogato si mislq za teb naistina 4ustvam nqkakvo jelanie da sum sus teb
i nqkakva tuga moje bi ako v momenta si nqmah priqtelka moje bi 6tqh da te potursq" после ми намекна че може и някога да се съберем . :shock: :shock: Това ме шокира но също така и ме зарадва много и сега незнам какво да правя да седя да чакам голяма ми любов да реши да се върне при мен или да съм поне малко щастлива с това другото момче което ме обича помагай те моля ви :shock: :(

cinderella_gugutka
03-28-2009, 20:03
ем той щом си има приятелка тръгни и ти с онова мом4е

GameMaster
03-28-2009, 20:37
Produljavai napred dai shans na tova momche mislq che go zaslujava.Hayde uspeh ;-)

IwillBeMissingYou
03-28-2009, 21:23
Нещата са прости според мен.Ако мислиш,че с другото момче НАИСТИНА ще си щастлива,дай му шанс.Но ако ще му дадеш шанс само эа да не си сама - това е много тъпо.Първо,эащото ти няма да се чувстваш добре и няма да иэдържите дълго така.И второ,эащото ще постъпиш много неприятно с него,ако той наистина иска да е с теб.Не си прави гаргара с чувствата на хората - това е най-основното.
Колкото до "голямата ти любов" - гаранция ти давам,че чувствата му към теб не са силни.Ако бяха,нямаше да ти се обяснява как си има мацка,но ако я нямало щял да те потърси...просто эвучи смешно.Нали энаеш,че когато двама човека наистина искат да са эаедно са склонни да направят и най-големите дивотии,эа да го постигнат.Твоето момче обаче явно не иска да е с теб.Иначе нямаше да се поколебае след като си му каэала какво иэпитваш и какво искаш...
Дали да си с другото момче сама трябва да решиш.Не е нещо,эа което трябва да се влияш от съвети.Просто останови искаш ли ини не.Ако не можеш да остановиш - лошо.Тогава не прави нищо,эа да не иэлеэе работаа с гаргарата.. :)

Wrathchild
03-28-2009, 21:52
Не мога да разбера хората, които искат да са с някой, но настоящата им връзка ги спира. Хайде, ако е брак с деца, подялба на имоти и т.н., да кажеш, че не иска да си усложнява живота, но тук нищо не го задържа. Мотае те според мен.

babity
03-28-2009, 21:56
Първо е добре да си честна към себе си. Де факто ако тази твоя голяма любов наистина си заслужаваше дали щеше да те кара един вид да чакаш да приключи сегашната си връзка някога си за да сте пак заедно. Или просто ако съдиш по себе си: ти си готова сега да биеш шута на другия само за да си с този, а той не е готов на това за теб. Следователно не те обича достатъчно. Остани си сама известно време, ще ти се отрази добре!

maranthea
03-29-2009, 05:16
Както казва бившия...ако двама човека се обичат те са заедно..за тях няма никакви пречки.

vankovvv
03-29-2009, 05:44
Не мога да разбера хората, които искат да са с някой, но настоящата им връзка ги спира. Хайде, ако е брак с деца, подялба на имоти и т.н., да кажеш, че не иска да си усложнява живота, но тук нищо не го задържа. Мотае те според мен.

и аз това си мисля дай шанс на другото момче може да се получи :-o

Waster
03-29-2009, 06:37
тръгни с другото момче.

stuci_i_miri
03-29-2009, 09:53
тръгни с другото момче. явно бившия ти иска да си му rezerve за след другата :)

myNameIsImmortal
03-29-2009, 10:07
Голямата любов, все някога има край.. а и ако е била толкова голяма за въпросното момче, не мислиш ли че нямаше да си потърси друга, ами след раздялата ви щеше да се върне при теб..
Ето първо си направи равносметка колко е била голяма любовта за него.. След това помисли защо го прави това: ако нямах приятелка щях да те потърся.. ами преди да си хване тази с която е в момента, защо не те е потърсил?!
И понеже сега защото че още го обичаш и за него си голямата му любов и прави "Любовна застраховка" като си подсигорява при кой да отиде когато връзката му със сегащната приятелка свърши..

Искаш съвет.
Ето го моя: престани да се заблуждаваш.. поглени реално на нещата.. ако е искал да бъде с теб, да бъде с голямата си любов, щеше да скъса сегащната си приятелка и да дойде при теб, а не да ти казва че някога може пак да се съберете..
Само помисли какво ще бъде - сега казва на сегащната си приятелка: Обичам те, ти си ми всичко, не мога без теб.. селувки, милувки, прегръдки, натискания, под завивките.. и след това късат минава ден-два и ти казва: Обичам те.. искам да сме заедно..
:? просто можеш да започнеш да го забравяш и да тръгнеш с другото момче ако имаш чувства към него.. ако нямаш си намери друг който да ти попада и да харесаш и така..

Успех..! :)

soul1199
03-29-2009, 12:14
ti dokato go 4aka6,to 6e mrukne,moq suvet e probvai s novoto mom4e,puk moje toi da se okaje novata ti lubov,ostavi go onq,toi si ima priqtelka,edvali 6e stane ne6o,kusmet :)

ThisIsMe
03-29-2009, 12:17
Не бъди втората и не позволявай на никой да те използва за резерва.
Хвани се с другият,ако ти харесва.

blackvelvet
03-29-2009, 12:22
И аз те съветвам да тръгнеш с другото момче.И те съветвам също така,ако можеш,да забравиш за другия.Успех :)

vesSynkaa
03-29-2009, 12:37
А ти другото момче за к'фо го имаш?
За резерва ли?Ако "голяма ти любов" ти бие шута
тръгваш с другия .. т'фа ли е плана ? :? Много умно няма що.. :?
И к'фо като тръгнеш с тфа момче и примерно след 2 седмици
"голямата ти любов" ти предложи ,к'фо ще кажеш на момчето,
"ами аз ей така тръгнах с теб , защото нямаше с кой друг" !?
И т'фа че ти е казал,че някога МОЖЕ БИ пак ще се съберете ,
не значи ,че ще стане .. Той може да ти го е казал само и само да
те успокои .. Остави момчето щом си има приятелка .. Той сам ти го е
намекнал .. А ако смяташ да си играеш ей така с т'фа другото момче ,
което те обичало , просто ще ти кажа ,че е супер идиотско ..

HelSy
03-29-2009, 13:04
пробвай се с момчето,което те обича.. всеки заслужава шанс :wink:

Maexxna
03-29-2009, 15:05
Очевадно е ,че все още имаш чувства към ,,голята ти любов".Затова не бързай.Савземи се малко и си изясни чуствата, защото може да тръгнеш с второто момче не поради истинска любов а поради мъка или нещо подобно и има шанс след 1-2 седмици като стъпиш на крака да осъзнаеш, че нямаш чувства към него ,което е много кофти и за двамата.