View Full Version : Какво да правя?!
Здравейте!
От доста време с приятелят ми сме заедно и вчера се реших да му подаря девствеността си. Доверих се на гаджето си и го направихме без презерватив, което доста ме притесняваше, въпреки че момчето не свърши в мен. На сутринта отново правихме секс без да се пазим и приятелят ми отново не свърши в мен, но се притесних от това дали е възможно по члена му да е имало остатъци от сперма от вечерта и да забременея. Гаджето ми каза, че повече няма да го правим без презерватив, но също и че най-добре да взема противозачатъчни за по-сигурно.
Въпросът ми е има ли причина за притеснение или не, или по добре да си направя тест, а може би направо да си взема хапчета??? :(
той пък не се ли изми след половия акт бе?? :shock: :shock:
mimka_1987
03-28-2009, 20:41
:D :D :D :D бремена си :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ами всичко стана доста спонтанно и двамата тъкмо се събудихме... бяхме доста сънени :oops:
pandelka
03-28-2009, 20:51
ами .. мисля ,че няма такава възможност ,но за начало спазвайте хигена :)
CuteBaby
03-28-2009, 21:05
Мисля че не е нужно да се притесняваш толкова,макар че винаги има възможност.За по-сигурно си направи тест и вече го правете с презерватив или пии противозачатъчни ;)
Ne stiga 4e bez prezervativ go pravat ami ne se i izmil posle...
Ni6to ti nqma be-bebeta ne se pravat tolkova lesno :x
metalcheto
03-29-2009, 07:31
nishto ti nqma ma dr pat da se mie
Xrisinka
03-29-2009, 19:15
nishto ti nqma edva li e imalo jivi spermatozoidi ot vecherta chak do sutrinta 8-) 8-) a i tva za higienata e mn vajno zashtoto moje da si lepnete nqkoq infekciq :x
summerlove66
03-29-2009, 19:16
Споко .. Сперматозоидите не са оживяли цяла нощ ;)
gLoRiToO
03-29-2009, 19:30
абе не си бременна...сперматозоидите не оцеляват дълго в кислородна среда!
SpOrTs_GiRl
03-29-2009, 19:37
И защо без презерватив??..
galenata
03-29-2009, 19:38
Тва пърия път да го напрайш без презеравитв си е... Не знам защо не се е измил,след като по члена му е имало не само сперма,а и кръв...
Sebastianek
03-29-2009, 19:38
бахти железните сперматозоиди 8-)
ThisIsMe
03-29-2009, 19:39
И защо без презерватив??..
щото мозъка не и е достигнал да се сети за него.
аббе момиче,Пълна безотговорност :?
DesTin3d
03-29-2009, 22:55
шшшш тва представяш ли ся цяла вечер тия сперматозоиди на "студено" да са оцелели .... :razz: :razz: :razz:
ако не се лъжа са годни 2-3 часа или беше по малко ... не си спомням точно ... но пак цяла вечер ....
JenataNaShefa
03-29-2009, 23:01
Здравейте!
От доста време с приятелят ми сме заедно и вчера се реших да му подаря девствеността си. Доверих се на гаджето си и го направихме без презерватив, което доста ме притесняваше, въпреки че момчето не свърши в мен. На сутринта отново правихме секс без да се пазим и приятелят ми отново не свърши в мен, но се притесних от това дали е възможно по члена му да е имало остатъци от сперма от вечерта и да забременея. Гаджето ми каза, че повече няма да го правим без презерватив, но също и че най-добре да взема противозачатъчни за по-сигурно.
Въпросът ми е има ли причина за притеснение или не, или по добре да си направя тест, а може би направо да си взема хапчета??? :(
Аз не мога да разбера нещо, толкова ли много си влюбена в приятеля си че ти се е изпарил мозъка.... :? Като не искаш да ставаш майка и той баща, помислете за сигурността първо и после за кефа.... Направо не знам с какво мислите :-x
Колкото и малък да е шанса да е станало нещо, го има !
stuci_i_miri
03-30-2009, 11:23
абе недей са психира :grin: свиркай си
pavlinkamalinka
03-30-2009, 12:33
interestno kak pove4eto xora sadqt, a ne davat saveti
100 % nqma da zabremenee6
momi4eto pravila sex za 1 pat vie q s4upixte napravo
az mn pati sam pravila sex bez prezervativ, e ne sam zabremenqla
ina4e izpolzvaneto na prezervativ e vajno da se predpazi6 ot bolesti, nezavisimo dali ste monogamni.
a protivoza4ata4nite - ne gi prepora4vam
pila sam i ako zabravi6 da gi izpie6 v 4asa to4no i ti idva sled nqkolko 4asa pak i sa xormonalni i po-opasni za zdraveto
taka 4e kefi si se na sexa no se predpazvai ot bolesti ili pak ot nejelano zabremenqvane nai - lesno s prezervativ (da ne kaja edinstveno sigyrno)
Бебета се правят трудно, ма стават и когато не искаш. Шансът е малък да забременееш в тази ситуация - само ако приятелят ти е изпуснал сперма в теб. Сперматозоидите от вечерта са "изпукали" горките. Относно предпазните средства - има достатъчно съвети, няма да повтарям.