View Full Version : Взех и телефона
xSaShEtOx
03-29-2009, 14:20
Еми аз съм откачен само това мога да кажа. Видях една мацка на улицата, т.е. разминахме се де, и после след около 2 минути и половина си казах какво пък, нищо не губя, и се върнах по улицата, дотичах до нея и и поисках телефона. "Как се казваш? Ива. Ще дадеш ли телефона си?" "Да". И така. Сега вече е втори ден откакто мина тази случка и мисля да и звънна , но не знам какво да и кажа и това е :D Идеи?
Историята не е базик и понеже никога не ми се е случвало, кажете какво да правя моля ви се.
lifelesscorpse
03-29-2009, 14:39
haha.ti naistina si otkachen :D emi obadi i se,pripomni i koi si,kaji i:"zdrasti.az sym tozi otkacheniq,koito ti poiska telefona na sred ulicata.nadqvam se me pomnish.dano ne prozvuchi pribyrzano,no...iskash li da izlezem na po kafe?"neshto ei takova. :D 8-)
не се надявай толкова,може това изобщо да не е номера й :D
soul1199
03-29-2009, 15:16
mi obadi i se,i i kaji`pomni6 li me,az sum onova mom4e,deto ti iska6e telefona` :D :D `moje li da otidem na kafe,ytre v 2h?/primerno/
Jumbie483
03-29-2009, 15:17
покани я на кафе
sladka__droga
03-29-2009, 15:34
haha.ti naistina si otkachen :D emi obadi i se,pripomni i koi si,kaji i:"zdrasti.az sym tozi otkacheniq,koito ti poiska telefona na sred ulicata.nadqvam se me pomnish.dano ne prozvuchi pribyrzano,no...iskash li da izlezem na po kafe?"neshto ei takova. :D 8-)
+ 1 .. Пробвай , нищо не губиш дори да откаже .. А пък ако се съгласи -- късмет 8-) !
8)
Еми аз съм откачен само това мога да кажа. Видях една мацка на улицата, т.е. разминахме се де, и после след около 2 минути и половина си казах какво пък, нищо не губя, и се върнах по улицата, дотичах до нея и и поисках телефона. "Как се казваш? Ива. Ще дадеш ли телефона си?" "Да". И така. Сега вече е втори ден откакто мина тази случка и мисля да и звънна , но не знам какво да и кажа и това е :D Идеи?
Историята не е базик и понеже никога не ми се е случвало, кажете какво да правя моля ви се.
Яко!
Хубаво си изчакал,с пиниз.
Звънни и я питай дали
скоро някой не и е искал
номера на улицата 8)
И после ала-бала...
Яко!
Хубаво си изчакал,с пиниз.
Звънни и я питай дали
скоро някой не и е искал
номера на улицата 8)
И после ала-бала...
Да м/у другото подходи с леко хумор няма да е лоша идея.. Но измисли всичко предварително горе долу за да не се оплеска нещо и да не стане тъпо..
hooliganka89
03-29-2009, 16:31
Е,браво бе,много си смел.Много хубаво.
Обади й се и я покани на среща,като започнеш с изреченията които са ти писали по-нагоре.Бъди по оригинален,това ще е голям +.
Не забравяй чуството си за хумор у вас.Айде успех! :-D
iztarsak
03-29-2009, 17:12
много ми е интересно дали ти е дала истинския си телефон
моля те след като и звъннеш ни кажи дали не ти е дала на химическото чистене телефона :-D :D
Darkkiss
03-29-2009, 17:13
гледай повече филми
:lol:
Neftochimic
03-29-2009, 17:16
апф, ква ще е тая мастия дето ще си даде номера /едва ли ти е дала телефона си.../ на някъв напълно непознат :-s