Влез

View Full Version : Авокадото-бута цвета на косата??

praskovka91
03-29-2009, 15:27
Та..случаино прочетох в един друг форум..но понеже в краина сметка никои не отгвори в прав текст искам тук да попитам..възможно ли е??Ясно ми е,че не може преди 2 месеца да си се боядидала гарваново-черно..и да се намажеш и да ти смъкне цвета..Другата седмица смятам да се правя с ремулвер и да се боядисвам светло кафява..в момента съм боядисана тъмно кафява...но се боядисах така преди 9 месеца..и има малко останало от боята...и косата ми е дълга и не искам да я подстригвам и за това с ремулвер..за сигурен резолтат...:)Но като разбрах това за авокадото..без никаква химия..смъква цвета..и реших вас да питам:)Ако някои го е пробвал???(авокадото се убелва и вътрешността се прави на каша..намазва се косата..покрива се с наилон и кърпа..и след 1-2 часа се измива) Та ако някои е компетентен по темата да казва:) :) :) :)

Liar
03-29-2009, 19:05
Боята смъкват хумата,яйцата(за маска се използват жълтъците),киселото мляко,алкохолът,растителни те масла(вкл и зехтин),хлебна мая,кисело мляко+сода бикарбонат...Аз също бях гарваново черна и си свалих боята с такива маски и от време на време миене с кисело мляко и сода,след което шампоан.Маска-купешка или балсам задължително,косата се изсушава иначе.

LovelyGirl
03-30-2009, 08:17
Какво е ремулвер :-o