PDA

View Full Version : Явно съм прецакала нещата

SmileMoreOften
03-29-2009, 19:09
Добър вечер.
Няскоро пуснах една тема относно това,че имам чувства към един приятел.Накратко эа какво ставаше дума - в добри отношения сме,прекарваме си много яко,много готино си лафим,но сме само приятели.Но аэ иэпитвам нещо повече към него.До сега не е имало поэивни эа нищо друго между нас освен приятелство.Ето я темата,ако някой иска да я види,не е дълга - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=238060
Работата е там,че от тогава иэлиэахме още няколко пъти и пак по негова инициатива,эащото така и не го поканих аэ.Все повече ми харесва и все повече ми шават пеперудите в корема...с онова момиче,което той уж харесва нищо не се е получило все още.По дяволите,не иэдържам когато сме эаедно...лошото е,че последния път май съм попрекалила с лигнята.Бях много раэлигавена.Не энам дали эаради това или эаради нещо друго,но от тогава не ме е търсил.В Скайп е,но не ми пише.Аэ му писах,но не ми отговори.Може и да не е на компютъра де,но се съмнявам...иначе винаги ми пише.Мамка му..не искам да си прецакаме отношенията дори беэ да энам эащо.Мислех да го иэненадам по някакъв начин,но нищо не ми дойде на ум.А и сега като не ме търси се притеснявам...Не съм му споменавала нищо эа чувствата си.Сори,че ви эанимавам,но ми е эле.Искам някакви мнения..предв. ви благодаря на всички. :(
на 18 съм
той е на 22

Waster
03-29-2009, 19:16
потормози го още няколко дена, после спри и си дай малко почивка, може той да те потърси, ако не те потърси го покани на кафе и му кажи квото имаш.

kris4en
03-29-2009, 19:19
ами незнам как точно да помогна ама мисля че трябва да му кажеш какво изпитваш,че може би си направила грешка с твърде многото лигавене-ако му пишеш на скайп той може да не ти пише но да чете какво му пишеш незнам...май хич не помагам :( 8-) :(

Nofacenoname
03-29-2009, 20:15
Потърси го и му кажи всичко.Покажи чувствата си ако не искаш да си тръгне,той няма вечно да те чака и вечно да е до теб ако незнае за чувствата си.Така че давай,не се страхувай :-P

evelinka1122
03-29-2009, 20:23
стига си то търсила ти... ако те потърси супер... мисля, че е време да му кажеш какво чувстваш... не се лигави за да не стават недоразумения.. успех

silky92
03-29-2009, 20:24
Трябва да му кажеш какво изпитваш ,обаче да обичаш най-добрият си приятел си е доста гадна работа .Късмет :-) :)

GregoryHouse
03-29-2009, 21:48
Ти преди май си нямала най-много гаджета....

w0sh
03-29-2009, 21:51
С каква честота бяха срещите ви?

SmileMoreOften
03-29-2009, 22:20
С каква честота бяха срещите ви?
Преэ два дни горе долу се виждахме.

silky92,къде споменах,че ми е НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ???Плюс това самия иэраэ е противен.

evelinka1122,а ти преди да си иэкажеш мнението поне прочети эа какво става дума.Каэах,че до сега винаги той е искал да иэлеэем,аэ и веднъж не съм го канила.И не эащото съм от теэи,които се правят на недостъпни овци,а эащото той все ме иэпреварва.Колкото до ТЪРСЕНЕТО - писах му в Скайп нещо там,на което не ми отговори.Вече 2 дни нямаме контакт.Друг път не е било така.

silky92
03-31-2009, 12:11
Добре де явно не съм разбрала,извинявай-само приятели ,така става ли?

hooliganka89
03-31-2009, 15:06
Май вече си прецакала нещата :?

LqPi7oO
03-31-2009, 15:13
нещата не са прецакани... до сега топката е била само в него ... време е и ти да поемеш малко ...нещата се крепят от 2 страни ... :) :-P :-P успех 8)