View Full Version : НЕЗАБРАВИМИ
Crystaline
03-29-2009, 19:19
Мислите ли че има незабравими хора говора като приятели и гаджета..мисля,че всеки е способен да забрави дадена личност..поне аз съм така ..изисква време,но става..ВРЕМЕТО ЛЕКУВА
nicolepcd
03-29-2009, 19:25
Никога не бих могла да забравя някой, с когото някога съм имала добри взаимоотношения. Каквото и да е станало после, винаги ще си ми седят спомените... Никога не можеш да забравиш даден човек завинаги, просто няма как. Самия факт, че си отделил 2-3 години, например, за да забравиш някого, тва го прави незабравим... не можеш да си изтриеш така 2-3 години, както е в случая, и да кажеш, че през тва време не си мислил за никой и всичко ти е било ок. 8) Не знам дали ме разбирате, но съм била на мнението, че е важно аз да се разбирам :D
ThisIsMe
03-29-2009, 19:27
Моментно забравяне-да ,но чак напълно заличаване от паметта-НЕ!
Как ще забравиш,ако твой близък човек почине например.Не става. :?
има приятели и гаджета които никога няма да забравя.
ifkataAa
03-29-2009, 19:38
Има незабравими хора, но са много малко :(
gLoRiToO
03-29-2009, 19:38
еми не смятам ,че можеш да забравиш човек който ти е бил близък.Аз много мога да помня физиономии и като се срещам с дадени хора после ги помня много дълго...
cherinka
03-29-2009, 19:47
и аз така;)
или поне така си мисля...
има хора, с коитов детството си сме били неразделни, а сега не мога да се сетя дори за името им, нито пък ако ги видя по улицата ще ги позная...
Дори хора от последните три години в живота ми, може би след време напълно ще са заличени от съзнанието ми..
cinderella_gugutka
03-29-2009, 19:51
никога не бих забравила някого който съм оби4ала истински
ThePowerOfLove
03-29-2009, 19:57
Да, има незабравими хора.
и аз така;)
или поне така си мисля...
има хора, с коитов детството си сме били неразделни, а сега не мога да се сетя дори за името им, нито пък ако ги видя по улицата ще ги позная...
Дори хора от последните три години в живота ми, може би след време напълно ще са заличени от съзнанието ми..звезда кво ше има на 21??
Разочаровала ли съм се ,просто забравям за човека.При други случаи се старая да остана само с хубави спомени и ги помня. :)
sextazy_baby
03-30-2009, 08:07
То е ясно че ги има,но са прекалено малко
Някой рани са толкова дълбоки че дори и времето не може да ги излекува и остават като белег ... :)
Никога няма да мога да забравя даден човек. Ако говорим за някого, когото познаваме едва-едва-да може би.. но примерно как да забравя сегашния ми приятел, с когото съм от 4 години заедно? Няма как..
То по-скоро споменът се скрива някъде в паметта и лежи затрупан под новите преживявания. Времето наистина лекува, но не заличава спомена.
рядко забравям хора..още по-малко такива които са били важни за мен :)
Немога да забравя никои.Малко или много има спомени, които ще ме свързват с него.
vesito13
03-30-2009, 12:13
Човек , който някога е бил част от живота ми , никога няма да го забравя :)
ima nezabravimi hora ... te sa tezi koito sa ostavili traina sleda v jivota ... bila tq hubava ili lo6a
Converse333
03-30-2009, 12:28
Има незабравими хора явно..Но аз не съм ги срещнала все още.
vesSynkaa
03-30-2009, 15:59
Определено има :smt007
DevilWish
03-30-2009, 16:11
Всичко може да се забрави ;)
vlubeno_momi4e***
03-30-2009, 16:42
По скоро има незабравими моменти..
laichzeit92
03-30-2009, 17:03
Като станем на по 70 години ще видим дали няма да забравим и незабравимите моменти , и незабравимите хора , пък може тогаз да забравим и на колко години сме
жените забравят очите на добрите... не че ме кефи тоя азисоподобен субект дето го пее, но е така. помнят само тези, които ги нараняват
аз лично трябва много да се боря със самия себе си за да помня някого, който ме е наранил, но ще го направя защото искам да запомня бившата си приятелка, но това е дълга тема. иначе никога няма да забравя един човек - себе си :lol: мисля за себе си всеки ден и всеки час 8-)
lunichkataaa
03-31-2009, 19:00
Мислите ли че има незабравими хора говора като приятели и гаджета..мисля,че всеки е способен да забрави дадена личност..поне аз съм така ..изисква време,но става..ВРЕМЕТО ЛЕКУВА
Определено има...всеки човек,който е оставил някаква следа в живота ти,била тя лоша или добра,няма как да бъде забравен.Времето може и да лекува и след определен период например да не те боли толкова,че даден човек вече го няма при теб,но аз мисля,че няма как да бъде забравен - ти винаги ще го помниш.
Утре стават две седмици откакто моя много близка приятелка почина и мога да кажа,че колкото и всички да се опитват да ме развеселят и да ме накарат да мисля за нещо друго,просто няма как да стане. Постоянно тя ми е в главата - всичко хубаво и лошо,което сме преживели заедно.Хората около мен твърдят,че с течение на времето всичко ще ми мине и малко по малко ще се успокоя,но аз съм сигурна,че това няма как да стане или поне няма да е много скоро.Знам,че с времето ще стане по-лесно,но фактът,че ми беше една от най-добрите фр е достатъчен,за да знам, не само,че никога няма да мога да преживея станалото,а още по-малко да я забравя.
Има незабравими хора, няма как да забравиш човек, който е оставил следа в живота ти.. времето не изтрива спомените все пак ;)
Wrathchild
03-31-2009, 21:24
Признавам си, никой от бившите си не съм забравила. Спомням си ги такива, каквито съм ги познавала. Но да чувствам нещо към тях - йок.
Има разлика между това да забравиш, че някой е съществувал и това да не изпитваш нищо към него.
Seducti0n
03-31-2009, 23:18
всъщност сме способни да си забраним всяко едно нещо
отделен въпрос е дали наистина го искаме ...
има неща които никога не се забравят.. може би ако е болезнен спомен след време няма да чувстваш болка,но пак ще го помниш..
хмм а какво знам аз.. :-|
Jumbie483
04-01-2009, 00:47
правилно..
аз съм сигурна, че никога няма да забравя един човек..
... и именно защото не искам да го забравям ;)
pepita87
04-01-2009, 06:59
Те са били част от живота ти,научил си малко или много от тях.Смели сте се заедно,дори сте плакали,как да забравиш тези хора?!Никога няма да забравя приятелите си,дори с някой да сме на километри един от друг,те са си оставили отпечатъка в съзнанието ми и там ще си останат.
никога не съм забравила никого.Той си остава в далбините...и когато изплува понякога...оствам замислена...с часове.Какво стана..къде згреших?!Особено приятелите ми (спомени...спомени..безброй). ..прекрасни спомени.Който понякога ме реазплакват ,за изгубеното това време.Но, не няма незабравими хора.
stuci_i_miri
04-01-2009, 08:03
може да срещнеш двама - трима през живота си :)
Seducti0n
04-01-2009, 11:06
правилно..
аз съм сигурна, че никога няма да забравя един човек..
... и именно защото не искам да го забравям ;)
;-) мхм,
колкото и нелогично да е, колкото и глупаво да е,
ние винаги ще помним този някой
SilverBrilliance
04-01-2009, 14:57
Има незабравими хора.Тези,които сме обичали истински :)
.. DeViL mAy CrY ..
04-01-2009, 16:18
За мен има незабравими хора,просто и да искам няма как да ги забравя а и не искам
gLypChenCee
04-01-2009, 16:20
Ми според мен е невъзможноо ..
mrazqkindergarten
04-01-2009, 20:17
Ми аз сегашния ми приятел никога няма да го забравя... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:... той си знае,че винаги ще го обичам и не мога без него... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
KimBerLy1912
04-01-2009, 21:30
може да срещнеш двама - трима през живота си :)
Най-точно казано от всичко досега (на тая страница де..мързеше ме да чета предните :D )
Иначе наистина...и аз бих го казала ТОЧНО по този начин :-)
Pliok0019
04-01-2009, 22:35
Можеш да спреш да го обичаш (толкова силно), но да го забравиш съвсем...едва ли. Особено първите хора в живота ни - няма как. :)
FreeSpirit
04-02-2009, 06:24
можеш да забравиш някой, когото си виждал/а 1/2 пъти в компания или на заведение, но ако си бил/а блисък с някого, делил/а си с него ...не може просто да го забравиш.
Понякога ми се иска да можехме да забравя, така нямаше да помня хората, които са ме наранили и продължават да ме нараняват с действията си...
NaNa_SladuRana
04-02-2009, 06:56
С времето чувствата отшумяват,незабравими са само спомените :)
ImmortalForever
04-02-2009, 13:56
Няма как да го изиграя тоя филм..Всеки докоснал живота ми си има отделен кът и няма как просто.За тези които забравят.-->Ginkobiloba :)
Няма как да го изиграя тоя филм..Всеки докоснал живота ми си има отделен кът и няма как просто.За тези които забравят.-->Ginkobiloba :)много съм съгласен :!: Ако искате прочетете това за мене има много истина в него :!: http://www.teenproblem.net/teenid/posts/ivo18/11524.html :!:
Seducti0n
04-04-2009, 14:34
Има незабравими хора.Тези,които сме обичали истински :)
Задължително ли е да сме ги обичали? :-o
hahavteen
04-04-2009, 14:51
Пфф не знам как го правите номера със забравянето ама аз всички хора си ги помня - и приятели, и бивши съученици, и изгори, и познати... Абе всички ги помня. Даже вчера сънувах една бивша съученичка с която бяхме заедно в 10-ти и 12-ти клас. Не сме били приятелки, не сме били близки, абе нищо. И въпреки това повече от година след последния път в който я видях аз я сънувах. Не мисля че е нужно да забравяме когото и да било :-o
darklady
04-04-2009, 16:04
никога не се забравя първия или първата :)
GregoryHouse
04-04-2009, 16:06
Разбира се че забравянето е възможно...но само по 2 начина...Алцхаймер и Амнезия.
moon_flower
04-04-2009, 16:06
Не съм забравила нито един човек,с който съм била в лоши или добри отношения.Само тези,към които не съм проявявала никакъв интерес вече ми се губят.Но никога не бих могла да забравя напълно един човек.Някои спомени може и да избледнеят с времето,но най-същественото си остава.
Wrathchild
04-04-2009, 16:20
Пфф не знам как го правите номера със забравянето ама аз всички хора си ги помня - и приятели, и бивши съученици, и изгори, и познати... Абе всички ги помня. Даже вчера сънувах една бивша съученичка с която бяхме заедно в 10-ти и 12-ти клас. Не сме били приятелки, не сме били близки, абе нищо. И въпреки това повече от година след последния път в който я видях аз я сънувах. Не мисля че е нужно да забравяме когото и да било :-oМного буквално приемаш нещата, става дума за следното: била си с някой, който си обичала, разделяте се и когато спреш да чувстваш нещо към него, повечето хора решават, че си го забравила. Самото употребление на думата е грешно и мен лично много ме дразни. Самият факт, че помниш как изглежда и помниш името му значи, че все пак го помниш. В каква светлина обаче, ето това е важното...