Влез

View Full Version : Как бихте реагирали?

Lysander
03-30-2009, 07:53
Как бихте реагирали, ако видите, че изнасилват момиче?

Bellatrix
03-30-2009, 07:58
Отговорих, че ще извикам полиция и ще се махна, но в реална ситуация едва ли бих избягала. Бог знае кога ще дойдат полицаите е момичето да страда... Ще се пробвам да я измъкна. ДДз, докато оня е тъй де... разсеян от секса, ще го хлопна с нещо по главата... Пък дано дойдат скоро полицаите да ни измъкнат и двете...
А, и ще гледам да му запомня лицето за всеки случай, ако избяга.

metalcheto
03-30-2009, 08:06
momche sam, no shte bqgam shtoto de da gi znam moje i mene da iznasilqt :D

Bellatrix
03-30-2009, 08:09
Задник.

vankata_kz1991
03-30-2009, 08:11
Отговорих че ще се опитам да ги пребия.Ако не мога ако е някъв мн здрав тоя тогава ще извикам полиция и няма да избягам ами ще чакам там и ако мога ще помогна :);)

Mihailova
03-30-2009, 08:34
Ще извикам полиция , ще започна да крещя и ако имам познати наблизо да звъня и на тях , като между временно се опитвам да я измъкна. Накрая най-много и мене да метнат , като знаем нашата бърза полиция :?

ANTIHUMAN
03-30-2009, 08:48
Отговорих, че ще извикам полиция и ще се махна, но в реална ситуация едва ли бих избягала. Бог знае кога ще дойдат полицаите е момичето да страда... Ще се пробвам да я измъкна. ДДз, докато оня е тъй де... разсеян от секса, ще го хлопна с нещо по главата... Пък дано дойдат скоро полицаите да ни измъкнат и двете...

+ Сигурно и аз ще направя така!

beretta92sd
03-30-2009, 09:08
Bellatrix ти хубаво ще го хлопнеш по главата с нещо или ще скочиш да го биеш , но нали знаете че в българия законите са по различни от тези в другите страни , като нищо ония после ще вземе да те осъди за нападение и престъпника от цялата ситуация ще си ти .
А и нещо което на пръв поглед изглежда изнасилване може да е наи обикновен секс между гаджета само че момичето да си пада по малко по нестандартни неща.

Но реално ако е изнасилване и аз бих звъннал на полицията , но надали ще доидат навреме, а и после ще започнат едни разпити ще се опитат да те изкарат че си съучасник на изнасилвача и така нататъка.

Така е то България, Криво разбраната цивилизация.
Цял свят се водят по едни закони но ние не принас законите са противоположни на тези по цял свят.

CucAgMuH
03-30-2009, 10:00
Ето ви една интересна история :)

Двама познати си тътрят по пътя и виждт как някакъв мъж дърпа някакво момиче - крясъци и писъци. Отиват да видят какво става - някакъв шваб(нали ги знаете, ония дето загубиха Втората Световна, бел.ред.) дърпа някакво момиче и плещи на развален българо-немски нещо за "хотел" и "как щял да я...(сещайте се)".

Моите хора хващат швабито, и къде под въздействие на алкохол, къде на други вещества го слагат в хоризонтално положение на земята да обеснява. Човекът претендира че момичето му било взело телефона. Питат за номера му, ония го казва. Телефона звъни от неговият джоб. Бой. Приспиват шваби на земята, да почувства прекрасната българска земя.

Тръгват двамцта да изпратят момичето(сериозно, човек ако ги погледне би сипомисли "въй, гамени" вместо "джентълмени"). Момичето пита "как да им се отблагодари". И единият понеже е идиот - какво казал: "Ми айде да ни врътнеш по една" 8-)

Преди да й обеснят че се шегуват, оная почва да крещи и драсва. Двамцата тръгват да я гонят, да й обеснят. Целият цирк се натриса на четирима скинари... Скинарите решили да сложат моите познати на земята, преди да питат. :lol: Казали на момичето че ако има проблем - чупят тия двамата и ще я изпратят... Тя горката погледнала - четирима... двама... четирима... двама... Казала че няма проблеми, просто си играйкали :razz:

Е, в крайна сметка моите хора станали от земята, поизтупали се и я доизпратили културно. Мълчаливо и обидено, но културно. Извод - не спасвайте жени без чувство за хумор :)

InDo
03-30-2009, 10:08
Еми скачам и го размазвам,или го биеш или той тебе просто дано не виждам такова нещо защото ще ми стана толква глунсо,и нервно не му завиждам на въпросния тип :o

iwhswgrs
03-30-2009, 10:10
ще ги потроша естествено се едно кви са...няя седя безучастно...или пък по зле да разчитам на полицията...

Neet
03-30-2009, 10:15
Ще дам всичко от себе си за да го смеля от бой тва говедо ! Тия трябва да отидат в затвора, скинарите да ги правят мадами !

MakeMeLaugh
03-30-2009, 10:30
3 + 2

после бия 2 шамара и на нея и аз я почвам :evil:

ХАхахахАха базикам се :>

3 + 2 е

galu6a
03-30-2009, 10:37
сигурно ще избягам :)

miloto_girl_4e
03-30-2009, 10:39
Ако съм сама честно казано ще избягам и чак тогава ще звънна на полицията, стига да знам адреса, където става това нещо ...
Просто, може да звучи егоистично, то си е и такова, но не бих рискувала собствения си живот, нервите си, заради непознат човек .. ако сме 2-3 момичета или съм с момче ще се опитаме поне да го сплашим, че има хора и да се разкара, ама иначе ще спасявам само себе си...

Yallama
03-30-2009, 10:57
дръж ми дъвката, влизам в боя :D

Rofl4e
03-30-2009, 11:16
ще извикам полиция

ViolentSaint
03-30-2009, 11:22
първо една бърза шайба на куките после със засилка отивам да се опитам да го/ги спра. Ако тръгне да бяга запомням му лицето /гоня го, ако се наложи и с камъни и плюнки ще го меря да го трупясам копелето мръсно.

harakiri
03-30-2009, 11:27
първо една бърза шайба на куките после със засилка отивам да се опитам да го/ги спра. Ако тръгне да бяга запомням му лицето /гоня го, ако се наложи и с камъни и плюнки ще го меря да го трупясам копелето мръсно.
И аз така бих направил.

amfata666
03-30-2009, 12:19
И аз така бих направил.
Кога и къде? Вътре съм!

ubuntureload
03-30-2009, 12:56
Няма проби - директно отивам, eбaвaм им пyтkaтa лелина звъня на сините буркани хващам девойчето и я закарвам в болница въобще няма да чакам да идват скапаните линейки и патрулки наща система е такава че ако не можеш сам да си помогнеш никой няма да ти помогне!!!

gLoRiToO
03-30-2009, 17:23
Ще извикам полиция и ще се опитам да направя каквото мога,ако е повече от 1 едва ли ще мога да направя нещо,все пак съм момиче и не ми е по силите да се бия с големи мъже...

northernice
03-30-2009, 20:08
Бой с нещо по тиквата после вадя ножа, режа му уя и да видим дали ще изнасилва повече :D

mysterious93
03-30-2009, 20:17

+1 i az taka.

................
Е, в крайна сметка моите хора станали от земята, поизтупали се и я доизпратили културно. Мълчаливо и обидено, но културно. Извод - не спасвайте жени без чувство за хумор Smile

abe evala na tvoite priqteli 4e sa pomognali..oba4e ako teb dopredi 2 min nqkoi se e opitval da te zavla4i donqkude i da te iznasili misli6 li 4e 6te ima6 4uvstvo za humor?????ako be6e stanalo pri men tova az naprao..6tqx da izperkam. 6egata im ne e bila umestna.

eXpl0d3
03-30-2009, 20:18
Еми на 14 съм предполага се ,че няма да мога да го пребия ей така ,но ще се опитам 100 процента ще взема някакъв предмет примерно един камък ,ключове или ако си нося бокса и ще го отрепя ... тея не заслужават да живеят копелета гадни!

bazzil
03-30-2009, 20:58
Ще се опитам да ги пребия. Може да ми скъсат гъза от бой, но поне ще знам, че съм се опитал да помогна... Да избягам никога не бих го направил, за нещо друго да, но изнасилване не :? :?

dimitar_ak
03-31-2009, 06:15
Аз трябва да маркирам 2 отговора. Първо звъня на полицията и веднага след това влизам в бой.

anonimnaa
03-31-2009, 08:00
Ще извикам полиция , ще започна да крещя и ако имам познати наблизо да звъня и на тях , като между временно се опитвам да я измъкна. Накрая най-много и мене да метнат , като знаем нашата бърза полиция :?
+1

Glorious
03-31-2009, 08:37
Звъня на полицията, след което се мятам в боя пък и дори ако ме пребият все пак ще знам, че съм постъпил правилно. :?

plmn
03-31-2009, 09:04
Звъня на полицията, след което се мятам в боя пък и дори ако ме пребият все пак ще знам, че съм постъпил правилно. :?

+1

lips_of_anegel
03-31-2009, 09:41
Отговорих че ще викна полиция,но в реална ситуация няма да избягам.Бих се опитала да и помогна

ToniStoraro
03-31-2009, 10:37
Как съм 2 години бокс тренирал няма здрави да останат.Трябва да си пълен идиот да подминеш просто така.

pifiella
03-31-2009, 12:42
Със сигурност ще се намеся,защото могада се защитавам,но ако не е каратето няма да посмея да ги нападам. :-o

adrenal1n
03-31-2009, 12:48
Вадя патлака, викам полицията, мен ме няма, а те намират само трупове на изнасилвач(и) :o

ivan4ofizika
03-31-2009, 13:00
ако е 1 човек независимо колко е здрав ще го нападна по-добре аз пребит и момичето да избяга отколкото то изнасилено и аз здрав..
ако са повече от 1 вече зависи
ако са 2-ма или 3-ма по-хилави ще ги нападна, ако са по-корави ще звънна на полицията и ще ги нападна.. момичето ще избяга а полицията ще дойде докато съм все още жив
в никакъв случай не бих избягал още по-малко бих се включил..
а до тези, които са отговорили, че ще се включат.. мислите ли, че изнасилвача ще ви остави просто да си ебете с него и няма да ви пребие?

JenataNaShefa
03-31-2009, 15:07
Аз лично не бих стояла без да се намеся, но като си знам категорията и най-много и аз да си го отнеса :(

Cellmate
03-31-2009, 15:22
Ше му скоча и ако ми се стори корав ще кажа:"Аа извинявай братле, ама ти май си прекалено мощен за мен. Имаш ли нещо против да викна полиция вместо да се бием, че накрая ще го отнеса?", а той ако е пич ще каже: "Дае няма проблем. Ако искаш ще ти заема телефон."

firedragon
03-31-2009, 16:39
Корав или не ще скоча и ще се опитам да помогна,макар и да не съм много силен или мощен.Пък както почва да ме пере съчмата в по-екстремни моменти като нищо,ако набарам предмет ще го претрепя,а ако оцелее и ме осъди,ще го намеря и втори шанс няма да му оставя. :o

tedi_hi91
03-31-2009, 20:30
И аз бих постъпила така

blqsu4kOo
03-31-2009, 20:49
Еми ще Звънна на полицията, след което ако мога да помогна ще го направа дори ако ме пребият все пак ще знам, че съм постъпил правилно :)

aaaaaaaaaaaaaaah
03-31-2009, 20:53
голем си нащастник

Jumbie483
03-31-2009, 21:34
100% първо ще звънна на полицията..
а след това ще се опитам да измъкна някак момичето...
в бой няма да се хвърлям, защото най-много и аз да си го отнеса заедно с нея, пък и съм момиче, не мога да се меря с момче.. а ако е някой здравеняк - нямам шанс..
но зависи от мястото на което е.. сигурно ще извикам някой за помощ или просто ще се разпищя 8-) в това ме бива :-o
а ако сме повече момичета бих предположила, че все някак ще го спрем и ще го накараме да се махне...
а пък ако с нас има и момчета, на изнасилвача присъдата му е вързана...
абе зависи от ситуацията

HouseEnergy
04-01-2009, 15:08
На секундата скачам да ги бия,може да ме пребият,но няма да им позволя да наранят момичето...

Justdoitman
04-01-2009, 15:28
Мен вече ми се е случвало ,но за мой късмет и на момичето имах газов пистолет (винаги когато ходя на бар в друг град го взимам) и стрелнах във въздуха и викнах нещо и той се изплаши и избяга.Малко ми остана да стрелна и по него за да го хване полицията ама можеха и мене да ми направят проблеми.
Ако бях без пистолет най-лесния начин е да викнеш нещо и веднага ще се изплаши.

psychedelic
04-01-2009, 15:30
Направо с 2та крака скачам на изнасилвача и ще го убия наорав0

bqsna_teenagerka
04-01-2009, 15:48
Ще се опитам да ги пребия..

umri
04-01-2009, 23:44
Има нещо при изнасилвачите и то е факта, че всичките са путки. Най-жалките мъже биха извършили подобно нещо и това е признак, че са слаби и комплексирани. Аз лично без значение дали е 1,2 или 3ма почвам ги подред, докато не видя 3-ма лежащи в кръв нещастника на земята. После ще накарам момичето жертва на изнасилвачите да ги тъпче по главите или да ги рита в топките. Ще извикам след това полиция и ще използвам всичките връзки, които имам за да получат максимална присъда негодниците. И ще се погрижа да стоят около месец в болницата преди да ги изпишат. Но все пак няма да ги правя инвалиди да не вземат да се измъкнат от закона...

LitTleJ
04-02-2009, 22:23
Бой ле майна бой ле.Бой докат мърда !!!!!! после може аз да бягам от полицията ама ша е кеф да ги пребия 8-)

jambo_bs
04-02-2009, 22:26

Уникати всякакви :razz: :razz: Ами хареса ми отговора "Ще се включа и аз" ама най - вероятно бих му скочил

singlelady123
04-18-2009, 19:36
и аз бух направила така! :P

ThisIsMe
04-18-2009, 19:50
Много се страхувам от подобни ситуации и хора.Това си е нещо мн мн гадно.За начало щях да се скрия някъде и да звънна на полицията да дойде да се справи със случая.Все пак зависи от ситуацията-(къде се намирам)