Влез

View Full Version : Живота ми е ужасен!

Glezlichka
03-30-2009, 08:13
V momenta se chuvstvam mn kofti i nqma s koi da spodelq zatova shte go napisha tuk! S priqtelq mi bqhme zaedno 1 god i 2 meseca za purvi put imah seriozna vruzka i adski mn se privurzah kum nego. V nachaloto si misleh 4e nqma da izleze nishto shtoto oshte haresvah bivsheto si gadje,no sled izvestno vreme go zabravih. Postoqnno bqhme zaedno a kogato ne bqhme si govorihme po tela nonstop. Postoqnno mi povtarqshe kolko me obi4a, 4e sym vsi4ko za nego i nemojel da si predstavi kakvo shte e ako e bez men.Mnogo me revnuvashe vse si misleshe 4e shte si namerq drug.Misleshe 4e go laja.No kvo stana v edin krasiv moment.Edna ve4er se skarahme po tela mn gadno i az si pomislih 4e tova e porednata karanica.. no na drugiq den ne mi se obadi celiq den..sled tova ve4erta mi zvanna no az bqh qdosana i ne mu vdignah i taka sled nqkolko dni mu pisah kvo mu stava. i toi mi napisa 4e neiska da me vijda.. 4e ve4e nemoje da me ponasq 4e sega e negov red da ne mu puka za men.. Abe nqkakvi ujasni neshta..Az nemojah da povqrvam do sega nikoga ne mi beshe govoril taka.. Dori edin den ne izdurjashe bez men.I az nemojeh da si obqsnq kvo stava.Obadih mu se da se vidim.Tova beshe nai ujasniq den v jivota mi. Kato go pitah zashto pravi tova .. toi mi otgovori 4e ve4e ne me obi4a 4e ne iska da e s men.. d0ri mi kaza 4e ve4e e s drugo momi4e i 4e q obi4a.. sled 2 sedmici toi ve4e q obi4al.. Kazah mu 4e ne vqrvam da me e zabravil sled vsi4ko.. I toi mi kaza kogato az te molih i pla4eh na teb ne ti pukashe.. sega na men ne mi puka.. Beshe ujasno.. Nikoi ne me e naranqval po toq na4in..a na vsi4ki gledah neseriozno.. Purvoto mom4e koeto obi4ah ei taka izvednaj ne me obi4a i ima druga.. Neznam dali nqkoi moje da razbere kak se 4uvstvam.. Nakraq mi kaza : Kogato trugnesh s drug molqte ne se druj taka kakto s men! A toi beshe vsi4ko za men.. Edin vid mi kaza nikoga pove4e da ne obi4am :(

*Заглавие на Кирилица! Латиницата ще бъде забранена от 01.04.09 г.!
Точка 1 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

Re5peC7
03-30-2009, 08:20
какво очакваш..то не става така единия да дава а другия да се прави на много голям и незаинтересован толкова...правилно е направило момчето и го поздравявам, че е стъпило на земята когато трябва...в една връзка трябва и двамата да дават, не да се правят на дръж ми шапката като тебе и след това да осъзнават кооолко много обичат другия... :?

btw живота съвсем не е ужасен заради това...

Gary
03-30-2009, 08:38
Ще прозвучи клиширано, но това е животът. Със сигурност има още чувства към теб, но какви - той си знае. Ти сигурно го обичаш много, но като първа сериозна връзка нормално е да има проблеми - все още сте били егоисти и сте поставяли себе си на първо място. Не се стряскай - ще ти мине. Кога не зная, но е въпрос на време. Следващата връзка ще е по-пълноценна - казвам ти го от опит. Опитай се да извлечеш поуки от случилото се. И не спирай да търсиш любовта, а когато я намериш - пази я.

3oPuTyYy
03-30-2009, 13:40
Еми поне следващия път когато се влюбиш в някого ще знаеш какво да не правиш :( Право си е момчето и с мен да се държи така приятеля ми и в мен ще умре цялата ми любов :? Така че, стегни се, спри да го мислиш, излез, вдигни глава и се огледай за следващата любов :-D Успех :-)

vesSynkaa
03-30-2009, 16:35
Еми както си се държала с него , така сега се държи и той ..
Нали знаеш ,че всичко се връща ? Като си го наранила сега
той прави същото ... И дори и да не обича другото момиче е
факт ,че е с нея!Защо не се замислиш,че за да ти говори така
има за какво !?

gLoRiToO
03-30-2009, 17:30
Ами ако си се държала с пренебрежение към него и не си му показвала че го обичаш,карала си го да страда какво очакваш да ти благодари и да те прегръща.Колкото и да обичаш един човек,след като той не ти показва че те обича е нормално да го зарежеш.И аз бих постъпила като него,ако някой когото обичам се държи с мен като с първия срещнат :x .И живота не е гаден! :? Живота е такъв какъвто си го направиш! 8)

Kostadin_682
03-30-2009, 17:41
btw живота съвсем не е ужасен заради това...
+1 :?

ifkataAa
03-30-2009, 18:11
Кирилица !

Glezlichka
03-30-2009, 18:26
Bravo bravo nakraq az sum loshata kakto vinagi. Vie ne razbirate ne sym kazala 4e prez cqloto vreme sum bila takava. Kazah 4e samo v na4aloto ne mi pukashe. Tova e normalno nemoje oshte 1 den da umiram za nego.No po natatuk kogato imahme problemi ne vinagi zapo4vaha ot men.Negovata revnust me podludqvashe. Vse iskashe obqsnenie za vsqka moq kra4ka za vsqko deistvie.Vednaj bqh na koncert s tancite izvan grada i trqbvashe da ostanem da spim tam i na drugiq den kogato se pribrah toi po4na s koi si govorila kvo si pravila napravi mi ujasen skandal i az pobesnqh i mu kazah 4e se razdelqme. Toi si trugna no na drugiq den mi napisa nqkolko sms-i. Da mu dam vtori shans. Kaza 4e ve4e nqma da e takav, che chovek osaznava kolko obi4a nqkoi kogato go izgubi, che nemoje da jiivee bez men i vse takiva. Az mu prostih i se sabrahme.A sega tova koeto mi pri4ini toi bie vsi4ki moi greshki. Toi me narani taka kakto nikoi do sega. A vie kazvate 4e si go zaslujavam. Mnogo greshite ako si mislite 4e zaslujavam tova koeto toi napravi.Vsi4ko tova protivore4i na vsi4ki negovi deistviq i dumi do sega.

hooliganka89
03-30-2009, 18:28
Аз само не успях да разбера,какво толкова си му сторила,че ти е толкова напушен?Как си се държала с него?

t1n4e7o
03-30-2009, 18:37
Аз само не успях да разбера,какво толкова си му сторила,че ти е толкова напушен?Как си се държала с него?

По- скоро той е бил от типа АДСКИ РЕВНИВКОВЦИ и затова са се развили така нещата. Тя може и да си е седяла мирно и кротко, но човека просто си е ревнувал и това е давало поводи за скандалите. Казвам го от личен опит, само че аз като ревнувам, не си мисля че приятеля ми прави разни работи с други момичета, просто си ревнувам от погледи и ей такива.. :-D В такива случай ако се няма доверие един на друг и връзката си отива...

GameMaster
03-30-2009, 18:54
Egati govedoto :o Kolkoto i detinski da zvuchi az bih se postarala da si go vurna....vse pak te e lugal (bil e s druga) Ne mislq che si zaslujila podobno otnoshenie.Tegli mu 1 maina produljavai napred....

flower123
03-30-2009, 19:02
ехх любов,любов..
еми виж сега,според мен това което и ти и той сте си казали е може би защото все още не сте мислели трезво,били сте под влияние на емоцията..поговори с него след време пак
а иначе моето мнение е,че ревността е болест,която не се лекува.пък и ти си помисли добре дали искаш да си с такъв човек-който е ревнив,пък днес мисли така,утре иначе..
успех и ни дръж в течение :)

cherinka
03-30-2009, 19:03
Милата... :-)
Бори се за него. Опитай се по всякакъв начин да се свържеш с него. Да си го върнеш. Говори му. Направи последен опит да се съберете. Тогава ако не стане - не знам..
Посто онзи скандал, след който ти е наговорил тези неща, явно е бил просто един повод за раздяла, но не ми се вярва да е обезателна.
Може би пък се чувства наранен и прави някаква контра-защита на егото и гордостта си.
С чувства и думи съм склонна да повярвам, че би успяла да я разбиеш!
Не знам, като цяло моя съвет е да направиш и невъзможното, за да сте отново заедно, ако го обичаш толкова много и се чувстваш толкова наранена.
Това е една година и кусур. Не е месец-два, за да се откажеш така лесно.
Ох, не знам, не знам...

valdesbg
03-31-2009, 05:09
Девойче - достатъчен е един крив поглед и една грешно разбрана дума за да приключи връзка. Ако ще и 20 годишна да е...

Врътнала си му дупето затворила си му телефона - какво да си мисли човека?

В случая си виновна ти...

DJEB
03-31-2009, 07:07
станалото-станало ! ... Я ПО-ОПТИМИСТИЧНО!

plmn
03-31-2009, 08:57
не е

Gary
03-31-2009, 09:02
Девойче - достатъчен е един крив поглед и една грешно разбрана дума за да приключи връзка. Ако ще и 20 годишна да е...
Уви, абсолютно си прав. Понякога това, което сме си "навили на пръста", може да унищожи всичко около нас...

balu4ka
04-01-2009, 07:38
Еми постъпил е глупаво...Измъканал се е ,сам си го е направил.Наранил те е ...забрави гоо,как може да тръгне след 2 седмици с няква там и да ти заяви,че я обича.Такова отношение към мен ии пренебрежението му е в кърпа вързано.Виж ,не прави глупости не му отмъщавай.Живота е еда игра и постояно трябва човек да е в "режим търсене на иделния за него".Опитай по някакъв друг начин.Бъди щастлива.Не винаги живота е тичане по поланите от любов.Понякога става и така,че всичко свършва.

azz_azz
04-01-2009, 21:11
Bravo bravo nakraq az sum loshata kakto vinagi. Vie ne razbirate ne sym kazala 4e prez cqloto vreme sum bila takava. Kazah 4e samo v na4aloto ne mi pukashe. Tova e normalno nemoje oshte 1 den da umiram za nego.No po natatuk kogato imahme problemi ne vinagi zapo4vaha ot men.Negovata revnust me podludqvashe. Vse iskashe obqsnenie za vsqka moq kra4ka za vsqko deistvie.Vednaj bqh na koncert s tancite izvan grada i trqbvashe da ostanem da spim tam i na drugiq den kogato se pribrah toi po4na s koi si govorila kvo si pravila napravi mi ujasen skandal i az pobesnqh i mu kazah 4e se razdelqme. Toi si trugna no na drugiq den mi napisa nqkolko sms-i. Da mu dam vtori shans. Kaza 4e ve4e nqma da e takav, che chovek osaznava kolko obi4a nqkoi kogato go izgubi, che nemoje da jiivee bez men i vse takiva. Az mu prostih i se sabrahme.A sega tova koeto mi pri4ini toi bie vsi4ki moi greshki. Toi me narani taka kakto nikoi do sega. A vie kazvate 4e si go zaslujavam. Mnogo greshite ako si mislite 4e zaslujavam tova koeto toi napravi.Vsi4ko tova protivore4i na vsi4ki negovi deistviq i dumi do sega.

Не изчетох всички мнения и тем подобни ама ще ти кажа едно нещо,аз не вярвам да има 1 скапан човек който да ти каже подобни неща каквито е казал приятеля ти без причина.Замисли се точно върху това което ти е казал "моля те 1 ден като си намериш приятел не се дръж с него както с мене".Гледай напред и не повтаряй грешките си тва ще ти кажа.