View Full Version : Истинска любов
Здравейте!Пускам темата защото ми е чудно следното:Седях и се чудих дали действието с вдигнатият крак при целувка е истина или е само в приказките :P Вие как мислите?Дали наистина когато откриеш своята истинска любов при първата ви целувка крачето ви се надига нагоре и наистина това е любовта или това е само измислица? и втория въпрос На вас случвало ли ви се е това :) (за момичетата :-D и защо не за някое момче :-D )
Аз незнам какво мисля немога да го определя като истина или не :) затова отправих въпроса към вас :)
Мерси! :-) а да и не си мислете че съм 10 годишна :-D
Cellmate
03-30-2009, 12:29
А аз седя и се чудя как може хората да се чудят за подобни работи. Кво общо има дали ше си дигнеш крака с това дали си влюбена? Ако искаш фърли един къч и няма да има никва разлика.
vesito13
03-30-2009, 12:35
Това е точно като бабините деветини , само че от филми ли , от деца ли ... Но както и да е , за мен това е пълна глупост :?
emi :D
az si digam vsi4ko ;d:D
Ivalinka
03-30-2009, 13:55
ако гледаш някоя приказка, може би. но иначе..... :-o :D
myNameIsImmortal
03-30-2009, 13:56
Холивудска измислица е това.
Е все пак може да има някои момичета, които да си дигат крака.. не знам.
При мен не се е случвало :)
YouCantStopMe
03-30-2009, 14:01
Глупости...
целувай си се както ти е удобно 8-)
fall_out_girl
03-30-2009, 14:01
Амм аз си мисля,че истинска любов има..Но това с вдигането на крака мм малко ми е "Филмарско" :smt058
therocky
03-30-2009, 14:03
Ако искаш фърли един къч и няма да има никва разлика.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
По темата: Не съм чувала за подобно нещо до сега :D
Де да имаше рецепта, по която да разбираш дали човека до теб е точния. Нещо прекалено романтични филми, с еднакъв сюжет си гледала...
Преценявай човека трезво, а не да чакай крачето ти да се повдигне...
XTREMEFREERIDE
03-30-2009, 15:13
:-o Глупости..
Не е вярно това.
Филми, филми, филми...
Дали някой ще успори горните мнения :-D
LovelyGirl
03-30-2009, 16:00
Аз съм си вдигала крачето :oops: само със сегашния ми приятел и само него съм обичала и обичам.Може да има нещо вярно..но аз съм непоправима романтичка и вярвам на всякакви такива истории :D
vesSynkaa
03-30-2009, 16:05
С предишния ми приятел ставаше така,
без да се усетя си вдигах крачето , когато
го целувах за чао,или когато бях безкрайно щастлива .. =)
DevilWish
03-30-2009, 16:09
А аз седя и се чудя как може хората да се чудят за подобни работи. Кво общо има дали ше си дигнеш крака с това дали си влюбена? Ако искаш фърли един къч и няма да има никва разлика.
Hahahahhahhaah :Д баш :Д
ToniStoraro
03-30-2009, 16:35
кой е гледал много филмчета? :D