Влез

View Full Version : 'Връзка', просто секс ? Къде е границата ?

ArcaneRainFelL
03-30-2009, 19:55
.....

cherinka
03-30-2009, 20:00
Границата е единствено в твоето съзнание.
Секса е секс, а секса с чувства е съвсем друго нещо.
opa, kirilicata neshto mi izchezna :D

ta, ti kakvo iskash ot nego v kraina smetka. :P

:-)

ArcaneRainFelL
03-30-2009, 20:06
ta, ti kakvo iskash ot nego v kraina smetka. :P

:-)

Големия въпрос кой какво иска. 8-) Искам да не остава всичко до тука. Приятно ми е с него и така. Ама както казах не си говориме от няколко седмици.

cherinka
03-30-2009, 20:08
Защо не си говорите. :)
Не се ли търсите? Той не те ли търси? А ти не си ли го потърсила:)
АКо наистина ви е било адски приятно на двамата, права с за това, че не може всичко да приключи ей така:)

Бих се изказала по друг начин, ама няма да е подходящо, тъй като ти е първи. 8-)

ArcaneRainFelL
03-30-2009, 20:14
Защо не си говорите. :)
Не се ли търсите? Той не те ли търси? А ти не си ли го потърсила:)
АКо наистина ви е било адски приятно на двамата, права с за това, че не може всичко да приключи ей така:)

Бих се изказала по друг начин, ама няма да е подходящо, тъй като ти е първи. 8-)

И аз не знам защо. Не знам въобще какво стана. Звънях му веднъж ... работеше. Писах му няколко дни по-късно, не отговори. Мисля, че ако има желание ще ме потърси, ама явно ... не.

valdesbg
03-31-2009, 05:23
Мисля, че ако има желание ще ме потърси, ама явно ... не.

Вярно.

GaBiIi__
03-31-2009, 08:32
ne go tursi dokato toi ne go napravi

Gary
03-31-2009, 08:36
Ти сама си отговаряш - остави го да си троши главата. Не зная каква е точно ситуацията, но се съмнявам, че ще бъде пълноценна връзката ви. Макар че стават и чудеса...

TheBeliever
03-31-2009, 10:40
Май ще съм тази, която ще се осмели да го каже - нае*ал те е и те е оставил. Колкото и да не ти се иска да е така. Щом не те търси и не отговаря на съобщенията, значи не иска да поддържа какъвто и да е контакт с теб. Жалко, че ти е бил първия.

gLoRiToO
03-31-2009, 10:45
Много гадна ситуация.... :?

vesito13
03-31-2009, 11:04
Не знам колко темата е за тук, ама накратко.
Имам 'гадже' от няколко месеца.
Не е чак толкова сериозно, но няма и друга алтернатива предвид обстоятелствата.
Бях девствена. Осъзнах, че съм сигурна в човека и искам да е с него, нищо, че връзката ни е леко отворена. Знам, че не е бил с други през това време.
Както и да е, направихме го. Няколко дни след това все едно изчезнах. Нито си говориме, нито се виждаме от няколко седмици.
Не съжалявам за нищо, въпроса е принципен. Сега нито сме заедно, нито не сме. Не сме късали ... нищо. Да го оставя да си троши главата или .. ?
И аз не знам какво точно питам, ама някое друго мнение ще ми е от полза. [/b]Добре де , не мога да ви разбера , ходите от седмица и вече сте сигурни , че искате той да ви е първия . За бога , момичета , какво става ?! Вече на никой ли не му пука , че е девствен , че девствеността е нещо специално и т.н. :? Тази тема , честно да си кажа ме възмути ... Имаш "гадже" , което е и толкова гадже де . Дори ти самата не можеш да го наречеш наистина гадже ... Просто , какво си правила въобще ? Не е сериозно , но няма друга алтернатива ... това ми прозвуча , точно все едно , не ми допада , ама като няма друг , защо пък не с него :? И какво значи "леко отворена връзка" според теб ? :-o Както и да е , каквото и да си опявам в момента ( ако въобще някой го прочете ) , вече минало , нищо не можеш да промениш . Та към настоящето ... да го оставиш ли да си троши главата , ми миличка той те е изпреварил отдавна ... Много хубаво си те е оставил да си трошиш главата . Въобще не му ходи по гъза , няма смисъл , особено след неговото държание . Едва ли не никаква заинтригуваност :?

И въпреки всичко , първият ти път е бил с момче , с което нямаш никакви по-сериозни отношения , поне малко ... Все пак каквото и да е остава някакъв спомен , а при теб не вярвам да е от най-хубавите ... :?

П.П. На къде отива този свят ? :-o

selens
03-31-2009, 11:17
Може просто да е искал да те вкара в леглото си. :(

ArcaneRainFelL
03-31-2009, 14:26
Добре де , не мога да ви разбера , ходите от седмица и вече сте сигурни , че искате той да ви е първия . За бога , момичета , какво става ?! Вече на никой ли не му пука , че е девствен , че девствеността е нещо специално и т.н. :? Тази тема , честно да си кажа ме възмути ... Имаш "гадже" , което е и толкова гадже де . Дори ти самата не можеш да го наречеш наистина гадже ... Просто , какво си правила въобще ? Не е сериозно , но няма друга алтернатива ... това ми прозвуча , точно все едно , не ми допада , ама като няма друг , защо пък не с него :? И какво значи "леко отворена връзка" според теб ? :-o Както и да е , каквото и да си опявам в момента ( ако въобще някой го прочете ) , вече минало , нищо не можеш да промениш . Та към настоящето ... да го оставиш ли да си троши главата , ми миличка той те е изпреварил отдавна ... Много хубаво си те е оставил да си трошиш главата . Въобще не му ходи по гъза , няма смисъл , особено след неговото държание . Едва ли не никаква заинтригуваност :?

И въпреки всичко , първият ти път е бил с момче , с което нямаш никакви по-сериозни отношения , поне малко ... Все пак каквото и да е остава някакъв спомен , а при теб не вярвам да е от най-хубавите ... :?

П.П. На къде отива този свят ? :-o

Виж, не съм поредната тъпа лигла, която не знае какво иска. Щом съм го направила с него, значи съм искала да е с него. Не си човека, който ще ме упреква за нещо. Да, девствеността е нещо специално и щом съм решила той да ми е първия, значи е бил специален и не, не съжалявам и няма да ми остане лош спомен (даже напротив). Не съм и тръгнала да му ходя по гъза ... не съм от тези момичета, които дай като е спал с мен и да му се лепна до живот. Няма да ме разбереш, каквото и да ти кажа, отношенията ни са прекалено странни от както се познаваме. Правил е прекалено много компромиси, чакал е прекалено много и се е борил прекалено много. Ама няма значение, не знам дори защо се обяснявам толкова, ама както и да е.

А накъде отива света ли? На никъде. Поколенията вече са прекалено деградирали. Не може да се очаква нещо сериозно от никой. Всичко се върти около пари или секс (да да, ще ме успорите, ама е така). Никой не мисли какво прави, на никой не му пука за другите. Всеки живее за себе си и докато го има това мислене, всичко ще става все по-зле.

vesito13
03-31-2009, 14:33
^^ Хубаво , не съм те упреквала , изразих моето си мнение . Всеки има различно виждане , можеш да го одобряваш или не . За мен е така , за теб може да е три пъти по-различно . Приятен ден :)

chelsea
03-31-2009, 14:50
не разбирах vesito13 защо така се скара.
аз направих първия си път с човек, с който не ходехме. просто се виждаме, забавлявахме се,танци и безгрижие, веселби, той флиртуваше с други момичета, аз с други момчета и двамата бяхме наясно с това, но не го правехме пред очите на другия, разбира се. просто имахме по-специално отношение един към друг. ето това е отворена връзка - да позволиш (не че имаш право да му забраниш де) на другия да прави каквото иска с когото си иска. а това, че той не иска, може само да те радва, никога не се е стигало до повече от флирт и от двете страни. точно така се ражда едно страхотно доверие, привързаност и даже страхотно силни чувства. е, в последствие тръгнахме сериозно, но тези неща останаха. повече от прекрасна връзка(:
а до авторката - мъжете са странни животни, кой знае защо не те търси. естествено варианта може и да е това - да те е изчукал и да те е оставил, но пък може причината да е другаде. да си е помислил, че не е направил нещо както трябва и че се е "изложил" пред теб. а може би наистина е много зает? потърси го и го убеди да се видите. щом досега сте имали по-специални отношения, значи е наясно, че няма да му се залепиш като гербова марка и искаш просто да поговорите.

hooliganka89
03-31-2009, 14:54
Не можах да разбера :?
Казваш,че сте правили секс,а след това все едно те е нямало,не сте си говорили.
А след това казваш,че нито сте заедно нито не сте заедно :? ?
Тук няма логика.Ако след секса не сте говорили...значи е нямало нищо по-специялно между вас от секс.

vesito13
03-31-2009, 14:59
Виж chelsea , явно самата аз си имам някакво такова предубеждение . За мен е така , не бих могла да си представя първият ми път с някой , с който дори не ходя . Невъзможно , за мен това е абсурд . Може малко да съм прекалила , но така го почувствах . Просто ,такъв ми е характера , така съм се изградила , като личност и за мен девствеността е нещо важно . Казах вече с никого няма да споря , никой не задължавам с моето мнение :)

ArcaneRainFelL
03-31-2009, 15:00
Не можах да разбера :?
Казваш,че сте правили секс,а след това все едно те е нямало,не сте си говорили.
А след това казваш,че нито сте заедно нито не сте заедно :? ?
Тук няма логика.Ако след секса не сте говорили...значи е нямало нищо по-специялно между вас от секс.

Правихме секс. Няколко дни след това всичко си беше добре. Говорихме си и т.н. После, от около 1-2 седмици не си говориме. Нито мога да кажа, че сме заедно, защото не се чуваме и виждаме, нито мога да кажа, че не сме, защото и друг път сме имали периоди, в които се получава да не се чуваме.

vesSynkaa
03-31-2009, 15:24
Ами изчакай той да те потърси щом вече няколко пъти
си направила опит да се свържеш с него ,, : )

chelsea
03-31-2009, 15:28
Виж chelsea , явно самата аз си имам някакво такова предубеждение . За мен е така , не бих могла да си представя първият ми път с някой , с който дори не ходя . Невъзможно , за мен това е абсурд . Може малко да съм прекалила , но така го почувствах . Просто ,такъв ми е характера , така съм се изградила , като личност и за мен девствеността е нещо важно . Казах вече с никого няма да споря , никой не задължавам с моето мнение :)
ние не спорим, просто разискваме даден проблем. и за мен девствеността е нещо специално, а и сексът като цяло също. обаче когато чувствата и доверието са налице, то тогава къде е проблема двама човека да бъдат заедно, без сложили етикета "двойка" ? когато се чувстваш свободен да бъдеш с когото поискаш, обаче все те тегли към един определен човек и искаш да само с него,то това е по-истинска любов и от всичките "влюбени" двойки на света(: и точно по този начин успяхме да съхраним магическото и на връзката ни, и на първия ми път.:)

vesito13
03-31-2009, 15:36
ние не спорим, просто разискваме даден проблем. и за мен девствеността е нещо специално, а и сексът като цяло също. обаче когато чувствата и доверието са налице, то тогава къде е проблема двама човека да бъдат заедно, без сложили етикета "двойка" ? когато се чувстваш свободен да бъдеш с когото поискаш, обаче все те тегли към един определен човек и искаш да само с него,то това е по-истинска любов и от всичките "влюбени" двойки на света(: и точно по този начин успяхме да съхраним магическото и на връзката ни, и на първия ми път.:)Точно чувствата и доверието за мен значи вече лепнат етикет "двойка" . Просто , като се появи това , аз се чувствам свързана с този човек . Когато съм с даден човек заедно , това при мен пак си отива към двойка . Давала съм свобода на сегашния ми приятел , да бъде с която иска , той не го направи , но и тогава аз ни чувствах като двойка . Обичам го , ценя го , имам му доверие , смятам че каквато връзка съм имала с него , в момента не бих могла да постигна с друг и от всичко това , от абсолютно всичко ... ние искаме или не ставаме двойка .

П.П. Малко оплетено се получи , за което съжалявам :oops:

mahoni
03-31-2009, 19:15
ами аз мисля че те разбирам била съм в подобна ситуация и ще те посъветвам да му звъннеш и да си поговорите това е единстшеното което можеш да направиш.Знам че се чувстваш добре с него и си свикнала с всичките му идиодщини, примирилала си се и си го харесваш такъв.поне при мен беше така.Но ми беше наистина трудно, затова ако можеш да спреш до тук по добре го направи сега ще ти е по добре защото той няма да се промени.Ти решаваш :wink:

NightFairy
04-01-2009, 15:47
а до авторката - мъжете са странни животни, кой знае защо не те търси. естествено варианта може и да е това - да те е изчукал и да те е оставил, но пък може причината да е другаде. да си е помислил, че не е направил нещо както трябва и че се е "изложил" пред теб. а може би наистина е много зает? потърси го и го убеди да се видите. щом досега сте имали по-специални отношения, значи е наясно, че няма да му се залепиш като гербова марка и искаш просто да поговорите.

;)

psychedelic
04-01-2009, 15:56
Била си му поредната, на която е казвал, че е 'единствената' :-D

ImmortalForever
04-02-2009, 14:49
Прекрасни отношения!подкрепям!