Влез

View Full Version : И всяка дума бе лъжа...

ani00770088
03-30-2009, 20:24
Имам проблем и моля ви, очаквам обективно и сериозно мнение,а не лигавщини и преносии.
Значи аз и моя приятел ходим от почти 8 месеца, в началото сичко си вървеше добре, но по закона на всеобщата гадост първо аз не бях сигърна за чувствата си към него,а той ме обичаше безрезервно...сега си разменихме ролите. И от там тръгна може би всичко. Редовните караници, издребняването и др...Най - лошото е , че една връзка се крепи на доверието, а от негова страна аз такива не получавам. Постоянно си мисли че го лъжа за всичко, че прикривам какви ли не неща. Виждам се с най - добрата си приятелка веднъж на две седмици, а той ми води отчети с кой, кога и каде ходя. Не мога да му обесня и докажа че не го лъжа и въпреки всичко той отново твърди, че все пак сам се вуждала и друг път с нея, а сам го прикривала от него и не вярва че наистина изключителноо рядко се виждам с нея. От една страна го разбирам - той е човек, който много са наранявали и лъгали (не зная защо...на такива е попадал) и с право може би ми няма 100% доверие, но това води до безкрайни спорове, караници и безсмислено въртене в един порочен кръг от типа на "Не съм!" "Си!"
Моля ви помогнете ми..какво да направя за да му докажа че не мамя и че не му правя курвенски номера...явно сама не мога да го докажа..трябва ми поне мъничко помощ :( Но не искам да късам със него защото това ще ме съсипе напълно, а много хора ми казват че е едно от решенията, но ге го намирам за удачно.
Благодаря ви предварително. Надявам се проблемът ми не ви се стори глупав, а ако е така просто си задръжте коментарите. :)

Jumbie483
03-30-2009, 21:02
Ако те обича би трябвало да ти има доверие...
кажи му го

mimka_1987
03-30-2009, 21:13
аз ако имам такаав приятел до 2 сам го зарязала кат ти няма доверие закфо сте заедно????немога да разбера да се мачите да саберете нещто което е счупено ????????????

dragonfly92
03-30-2009, 22:14
проблемът ти изобщо не е глупав :? представям си как се чувстваш :( единственото което мога да ти кажа е да се опиташ да поговориш с него сериозно, да му обясниш какво чувстваш, да му напомниш че всяка връзка се гради на доверие и по този начин само те отблъсква от себе си и всичко останало което ти се върти в главата.ако е свестен като човек и ако наистина те обича и иска да сте заедно ще те разбере (или поне ще се опита). ти не си длъжна да плащаш за грешките на тези с които е бил преди теб :( просто не е честно. успех :-)

valdesbg
03-31-2009, 05:56
Така от това което разбирам - той те има за собственост и ти нямаш против.

Не си длъжна да му доказваш нищо. Ако не му харесват правилата на играта - да си сяда на мястото. С една връзка на приключва живота, всъщност нищо не приключва.