PDA

View Full Version : Съвет за мацка?

feelthebeat92
03-31-2009, 03:22
Така, направо на темата:
Преди седмица-две се запознах с мн красиво и готино момиче. Излизахме няколко пъти на кафе в общи компании, където аз не много успешно се опитвах да не я зяпам през цялото време :D Забелязах, че и тя ми хвърля по-продължителни погледи от време на време, което ме навежда на мисълта, че може би и аз не съм й безразличен. Взех й телефона, имам и й скайпа - чудя се как да процедирам по-нататък. След ваканцията мисля да й предложа да излезем, но не знам как да повдигна темата, как да й намекна и как да се стигне до по-сериозни взаимотнощения, защото не съм от най-отворените :D
Мерси за отговорите предварително

partychild
03-31-2009, 03:24
Е защо СЛЕД ваканцията ? По-добре действай през ваканцията.. щом и имаш номера обади и се или УЖ случайно да видиш "кфо праи" и пиши по скайп .. покани я да излезнете по на кафе и така.. :)

feelthebeat92
03-31-2009, 03:39
Ясно това, но за съжаление ваканцията заминавам за провинцията :/ Това със случайното обаждане е добра идея, мерси :)

valdesbg
03-31-2009, 06:24
Абе бъди уверен в себе си бе момче, та*аци имаш между краката(предполагам)

Звъниш:
-Здрасти Ани, как върви при теб?
-блаблабла
-А супер, а тъкмо се върнах т провинцията, беше много хубаво и направихме снимки. Хайде да се видим да си поговорим и да ти ги покажа.
-блаблабла
-Ами утре съм свободен, щом и ти си свободна - 18 часа на площада :)

И така.. :)

Kikincety
03-31-2009, 07:15
Абе бъди уверен в себе си бе момче, та*аци имаш между краката(предполагам)

Звъниш:
-Здрасти Ани, как върви при теб?
-блаблабла
-А супер, а тъкмо се върнах т провинцията, беше много хубаво и направихме снимки. Хайде да се видим да си поговорим и да ти ги покажа.
-блаблабла
-Ами утре съм свободен, щом и ти си свободна - 18 часа на площада :)

И така.. :)

+1 четеш ми мислите тъкмо и аз тва щях да напиша 8)

Pepon
03-31-2009, 07:37
Добре бе хора....едно не мога да проумея...какви са тия вълнения!!!Искаш да й се обадиш...ами обади й се...искаш да излезете...покани я...и да се мислиш,и да не се мислиш нищо няма да стане!Трябва да действаш!Ако не иска...не иска-поне ще знаеш,че не иска и ще си спокоен!Няма нищо притеснително от незнанието,несигурността... обади й се,поговорете си..ще разбереш как стоят нещата!

GaBiIi__
03-31-2009, 08:29
purvo izlezte nqkolko puti sami po opoznaite se ne burzai s razgovori za seriozni vzaimotnosheniq ... a kolkoto do izlizaneto tva e lesno zvunish ii q kanish