PDA

View Full Version : Въпрос Към Женитее!

JekoV
03-31-2009, 12:04
Ами той въпросът ми е малко глупав и риторичен, но все пак жени кажете какво изпитвате когато момче ви целува по врата, това възбужда ли ви или не?Кара ли ви да му се нахвирлите на врата или не?И ако ви кара ще му се нахвърлите или просто ще го побутнете лекичко.Питам защото с моита мн се целуваме мн обичам да я целувам по врата но странното е , че като чели въобще не и деиства.!

LovelyGirl
03-31-2009, 12:12
Аз обожавам моя да ме целува по врата :smt038
Ако го прави по-нежно ми става едно отпуснатo и хубавo такова.. :-D ,а ако е по-страсно наистина ми идва да му се нахвърля :P

Но при всеки е различно,на нея просто може да не и харесва толкова или пък да не го показва.Най-добре я питай какво и как и харесва :-|

slun4ice_90
03-31-2009, 12:21
Това адски ме възбужда... :D :-P

GameMaster
03-31-2009, 12:21
Hmm lichno na men mnogo mi dopada.Ne otkazvam i nqkoq druga smuchka 8-) jalko che moq ne mi pravi :D .....Inache az ne se nahvurlqm chesto da go cunqm tam ......Ami vij moje na priqtelkata ti da ne i lichi kogato izpitva udovolstvie ot tezi celuvki.Zashto prosto ne q popitash? :)

JekoV
03-31-2009, 12:27
Lovelygitl ами тя точно както ти каза се отпуска и имам чувството ,че ще ми заспи в ръцете.Май и харесва но нз мн трудно показва чувства мойта женъ.. :D

JekoV
03-31-2009, 12:32
GameMaster попитах я и тя каза че и харесва и то мн но се чудя дали я възбужда ,дали не я предразполага към по-нестандартно така да се каже държание :P шото тя не показва такова нещуо и затуй се объщам към вас да чуя вашите мнения по въпроса.А ние сме от скоро и по-такива въпроси е рано ;) И мерси на всички ви за отговорите :)

vesito13
03-31-2009, 12:33
Ох умирам да го прави :) Толкова е приятно и едно , не знам някак си много близо го чувствам така :twisted: Мога да се разтопя така =P~

Колкото до теб , ще ти кажа , че просто момичето може да не показва кой знае колко реакциите си един вид ... Всмисъл , като приятеля ми ме познава и едва ли не според мен не правя нищо , той пак разбира какво ми харесва и какво не . Опитай се да я опознаеш малко по-добре и сам ще знаеш дали и харесва това на нея или не ;)

dimitar_ak
03-31-2009, 13:22
Е не съм момиче, но и за себе си мога да кажа, че направо настръхвам. Е трябва дамата да знае как да го направи.

LovelyGirl
03-31-2009, 13:27
Lovelygitl ами тя точно както ти каза се отпуска и имам чувството ,че ще ми заспи в ръцете.Май и харесва но нз мн трудно показва чувства мойта женъ.. :D

Ами,ако сте отскоро заедно може да я е срам да го покаже :D Знам ли,защо просто не я попиташ как точно и харесва :)

kris4en
03-31-2009, 13:37
адски много ме възбужда това :D :smt001 :smt001 :smt001 8-)
А на твоята приятелка...може би просто не харесва-има такива хора :P :)

Pr3t3ntious
03-31-2009, 14:17
Ами той въпросът ми е малко глупав и риторичен, но все пак жени кажете какво изпитвате когато момче ви целува по врата, това възбужда ли ви или не?Кара ли ви да му се нахвирлите на врата или не?И ако ви кара ще му се нахвърлите или просто ще го побутнете лекичко.Питам защото с моита мн се целуваме мн обичам да я целувам по врата но странното е , че като чели въобще не и деиства.!

еми то на нас какво ни е няма значение, след като нея явно не я кефи...
Иначе на мен там определено ми е едно от слабите места :oops: :oops: :-D :-)

hooliganka89
03-31-2009, 14:56
Темата ти маи повече подхожда за раздела секс :D
А колкото до въпроса,на всеки му действа различно.Не може на всички да им харесва да ги целуват на едно място.

galenata
03-31-2009, 17:03
Зависи кой ме целува и как ме целува :)

Jumbie483
03-31-2009, 17:37
и на мен ми харесва там да ме целуват =]

cinderella_gugutka
03-31-2009, 18:13
мен моя приятел където и да ме целува ще си умра от кеф НО опа...ве4е не сме заедно :D

_stef_
03-31-2009, 19:03
Това адски ме възбужда... :D :-P

Хм... И мен :D

YouRGirL
03-31-2009, 20:24
аз обожавам да ме целуват по врата....... макар ,че където и да ме целува приятеля ми все страшно ми харесва :grin: може би на приятелката ти просто не и харесва...... нз хората са различни :-D [/b]

Waster
03-31-2009, 20:36
аз пък обичам да ме чешат по гърба, ако има някоя мераклийка няма да откажа 8-)

Seducti0n
03-31-2009, 23:09
:) каквато и да е ласка от любимия човек ме кара да летя
едно леко прегръщане, едно милване, една целувка по бузката, дадена с любов :smt007