Влез

View Full Version : Малък съвет

fenasf
03-31-2009, 17:03
Здр all, имам нужда от съвет...

преди около година се запознах с едно момиче и от септември 2008 тя е в моя клас. "Прекрасна" е много слаба дума, за да я опиша, но има доста особен характер. Не може да се каже че е затворена но е много дистанцирана - не споделя чувствата си на никой. На мен казва малко повече отколкото на приятелките си, аз винаги й отвръщам със същото и общо взето сме наистина добри приятели. Дотук добре, но тя досега е имала само едно гадже и той е двулична страхлива свиня - познавам го отскоро и вече ми иде да го потроша. Проблемът е, че тя още има силни чувства към това леке, въпреки че той я зарязъл пред целия й бивш клас и я направил за смях...Малко по-висок е от мен и уж минава за мускулест само че ако ми падне ще го смажа, но оставяйки боя настрана не съм сигурен как да постъпя - тя още страда по него, след това което й е сторил се е променила ужасно и въпреки силната ни връзка тя крие много неща от мен- Много съм объркан и нещата се влошиха когато тя разбра за чувствата ми - спряхме да си говорим за цяла седмица и досега се чувствам неловко когато говоря с нея. А тя флиртува и с други момчета, въпреки че никога не се обвързва...

Наистина вече не знам какво да правя - казвам си че сме много различни и че не мога да й помогна да го превъзмогне, но когато погледна в очите й усещам че има ужасно много тъга която държи в себе си и не мога да търпя да я виждам така.

w0sh
03-31-2009, 18:00
въпросът е искаш ли да спиш с нея или не?

cinderella_gugutka
03-31-2009, 18:06
може би ще трябва да се задоволиш само с приятелството й

vankovvv
03-31-2009, 18:26
А може би трябва да поговорите сериозно и да разберете кой какво иска и от кого :-o
И накрая ще се стигне до вапроса Дали АаАджеба искаш да спиш с нея 8-)

LqPi7oO
03-31-2009, 19:23
А може би трябва да поговорите сериозно и да разберете кой какво иска и от кого :-o

+1 :)

fenasf
04-22-2009, 19:38

хах абе до спане още не се е стигнало пък как да се "разберем" - не мога просто да ида и да й кажа "глей ся аз та харесвам и ся шта заклеймявам решавай кой харесваш - мен или мене" пф...

myNameIsImmortal
04-22-2009, 20:09
оффф.. човека има сериозен проблем, а вие за секс мислите..

така..
автора, значи 1во говори с нея, и й сподели че не си искал да се получава така, но чувствата надделяват над разума. Наистина е станало гадно и знам колко трудно се говори с момиче което те мисли за приятел, след което да й признаеш чувствата си.. просто не можеш да я погледнеш в очите спокойно.. но да оставим това на заден план - ще го преодолееш.
Трябва да говориш с нея, и да разбереш дали наистина иска само приятелство или понеже има чувства към бившия си не желае да е с теб или защото я е страх да започне нова връзка..
А това, че флиртува с други пред очите ти - това е гадно.. поне като го прави, да го прави там където не можеш да я видиш..

Затова говори с нея, ако каже че може да ти даде само приятелство и нищо повече, правиш всичко за да я забравиш, помагаш й да преодолее мъката по бившия и след време когато види какво си правил за нея, когато погледне реалността ще осъзнае какво е можела да има :)

Успех и дано да се разберете :)

valdesbg
04-23-2009, 05:37
Момко
Защо по дяволите искаш да убиеш и малкото което сте изградили? Може да е бил леке, да продължава да е леке обаче тя го харесва по някакви си нейни причини. Тъжно но факт. И за съжаление не си господ за да и покажеш "верния път" ще те намрази още повече. Това че има болка и тъга не бива да те задължава да правиш нищо. Бих ти дал по конкретни съвети, но ще оплескаш положението. Нищо не е такова каквото изглежда, повярвай ми. Аз съм човек минал не един път през нещо такова.

xpower
04-23-2009, 06:02

така..
автора, значи 1во говори с нея, и й сподели че не си искал да се получава така, но чувствата надделяват над разума. Наистина е станало гадно и знам колко трудно се говори с момиче което те мисли за приятел, след което да й признаеш чувствата си.. просто не можеш да я погледнеш в очите спокойно.. но да оставим това на заден план - ще го преодолееш.
Трябва да говориш с нея, и да разбереш дали наистина иска само приятелство или понеже има чувства към бившия си не желае да е с теб или защото я е страх да започне нова връзка..
А това, че флиртува с други пред очите ти - това е гадно.. поне като го прави, да го прави там където не можеш да я видиш..

Затова говори с нея, ако каже че може да ти даде само приятелство и нищо повече, правиш всичко за да я забравиш, помагаш й да преодолее мъката по бившия и след време когато види какво си правил за нея, когато погледне реалността ще осъзнае какво е можела да има :)

+1

curka87
04-23-2009, 10:57

така..

+1

напълно съгласна!

GossipGirl89
04-23-2009, 11:27
Ти насила няма как да я накараш да го забрави бившият. Трябва тя да го иска и да види нещо в тебе, което да й помогне да го забрави.

Take_That
04-23-2009, 16:56
но е много дистанцирана - не споделя чувствата си на никой....той я зарязъл пред целия й бивш клас и я направил за смях...тя още страда по него, след това което й е сторил се е променила ужасно и

Това, че онзи идиот се е държал с нея по долен начин, може би я кара да е дистанцирана и да не изразява чувствата си, да ги крие някъде в себе си....Съвета ми да поговориш с нея и да се изясните - дали тя изпитва към теб само приятелски чувства или нещо повече, но се страхува, заради това, което и е причинл бившия и, както каза myNameIsImmortal :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-24-2009, 02:03

така..

+1

напълно съгласна!

това е напълно вярно!!! :)

Lady_AMG
04-24-2009, 11:28
Аз като момиче ще кажа, че когато имам приятелски чувтсва към някого, те си остават такива. Не мисля, че можеш да я накараш да го преодолее, тя ще се справи сама. Както сега ние не можем да те накараме да я забравиш, така и ти не можеш да накараш нея. Огледай се, светът е пълен с други момичета :)

Tera
04-25-2009, 20:06
Аз като момиче ще кажа, че когато имам приятелски чувтсва към някого, те си остават такива. Не мисля, че можеш да я накараш да го преодолее, тя ще се справи сама. Както сега ние не можем да те накараме да я забравиш, така и ти не можеш да накараш нея. Огледай се, светът е пълен с други момичета :) И аз мисля така :)

Kostadin_682
04-26-2009, 18:01

така..

+1
+765765

ziko
04-26-2009, 19:02
Аз като момиче ще кажа, че когато имам приятелски чувтсва към някого, те си остават такива. Не мисля, че можеш да я накараш да го преодолее, тя ще се справи сама. Както сега ние не можем да те накараме да я забравиш, така и ти не можеш да накараш нея. Огледай се, светът е пълен с други момичета :) И аз мисля така :)

Не веднъж съм казвал..влезеш в графата "само приятели"..шанса да излезеш от там е някъде около 10%(даже е доста).
Съвет:Както казаха колегите по-горе ,говори с нея за да разбереш какво мисли за цялата работа...ако каже че иска само приятелство, няма повече както да се направи....като цяло ти препоръчвам,като стане така, да се дистанцираш,понеже съм сигурен че това приятелство ще те измъчва прекалено много(личен опит)...