View Full Version : За ревността,фенките и още нещо
miss_ludataa
03-31-2009, 17:39
Ок..ОКК...за пореден път пиша тема!Този път е свързано с много хора :D ! Така значи : С приятелят ми трябваше да се разделим за малко!От тогава видях,че като разбраха,че сме се разделили много дами му се лепнха,като мухи на мед!Не можах да скрия ревността си и скъсахме по куп други незначителни причини!Тая моя ревност не спираше,ревеше ми се,ревях от мъка!През това време всички тия госпожици са го настройвали с/у мен..говорили са му к'фо ли не!Но ок ние се събрахме и всичко се оправи!Но,ревността ми още се показва..попринцип с него се наричаме : слънце,съкровище!Вчера една фр си счупи крака и той днес и звънна и и каза ; КФО СТАА БЕ СЛЪНЦЕ..!Ллеле умрях от яд и ревност искаше ми се да му изкрещя :Как я нарече?.....Искам да ви питам как да съм по-спокойна и да не го ревнувам толкова много!?!И как да разкарам тия повлекани,защото хем са по-малки от мен,хем са и нахални :x Тf'а не е проблем,но трябваше да споделя!Няма да е лошо да чуя и вашето мнение :)
miss_ludataa
03-31-2009, 17:58
валериан
бате не помага ве :D :D :D базикам се
валериан
бате не помага ве :D :D :D базикам се
ъъъ тогава един джой...
LovelyGirl
03-31-2009, 19:29
Това ще е само временно решение на проблема,ми се струва :D
Ох,ами да ти кажа,тя ревността няма да си мине така лесно(ако изобщо мине).Защо не си поговорите и да му обясниш,че не ти я приятно да нарича по този начин други хора.Разбираемо е,и на мен не би ми станало приятно..Тук поне той може да ти помогне и да уважи желанието ти,но в другите ситуации-където казваш,че много му се лепят-не зависи всичко от него.Но,ако той не се потдава на такива лепенета,манипулации и настройвания,тогава трябва да разбереш,че няма от какво толкова да се притесняваш и да намалиш малко дозата ревност ;)
cherinka
03-31-2009, 19:35
гадно е, разбирам те, обаче тая евност не те ли кара да се чувстваш жива? Не те ли изпълва?
Аз на твое място не бх искала да свършва. Нито дори да се намали.
Тия нерви, тая ярост... винаги ми действат ободряващо и смазващо :D
В крайна сметка искаш да Не си такава или той да не си позвоява да се държи добре с другите, ккто ги наричаш, 'повлекани'
:D
Whyniser
03-31-2009, 19:54
Можеш да му намекнеш за тая ревност.Или пък като последен вариант да направиш и ти това тои каквото прави и му виж реакцията.
flower123
03-31-2009, 20:14
ами,от личен опит ти казвам,че това ти е заложено в характера и няма как да го премахнеш.можеш обаче да го прикриеш.например не реагирай първосигнално и не го ревнувай от някви мърли,ами само ако имаш наистна повод,защото ти добре знаеш,че и той може да ти изневери,и ти на него,без дори да разберете :)
може да са по-малки, ама може и да са по-хубави 8-)
Wrathchild
03-31-2009, 21:26
ами,от личен опит ти казвам,че това ти е заложено в характера и няма как да го премахнеш.можеш обаче да го прикриеш.например не реагирай първосигнално и не го ревнувай от някви мърли,ами само ако имаш наистна повод,защото ти добре знаеш,че и той може да ти изневери,и ти на него,без дори да разберете :)Тя може и от въздуха да си го ревнува, сама го каза - не се променя това. Въпроса е до колко ще го показва.