PDA

View Full Version : Oт любов към друго!!!

beiho
03-31-2009, 18:15
Добър вечер.
Темата не е много тежка, тъй като няма нищо драматично или банално.С приятелката ми ходим от около година и 5 месеца, но още не сме правили секс.Знаем само, че и двамата се обичаме до полуда, дори тя е правила доста неща за мен( жертви така да се каже), противопостави се на семейството и близките си заради мен и има само мен в живота си като верен приятел, както и любовта на живота!Именно се влюбих в нея, защото виждах бляскащите й очи, когато ме гледаше и привързването й към мен, както никое друго момиче.Не сме спали, защото чакаме удобния момент, в който и двамата да сме готови напълно и да го искаме.В последно обаче разговорите ни водят винаги до секс, обяснявам й различни глупости, каквито на други момичета не бих обяснил никога, както и за личния си сексуален живот.Тя не се притеснява въобще да говори на тази тема, даже по-чсто тя отваря подобни приказки.Говорим, но не съм й казвал "хайде да спим", но мисля все пак, че и тя го иска вече.Чувствам се като в 6 клас, когато постоянно говорехме за секс с приятелите и чукища.Да подчертая, че тя е девствена и дали може да е заинтересована вече от полов контакт или разговорите са безплодни.Как мислите?

cinderella_gugutka
03-31-2009, 18:18
толкова ли е трудно да поговориш с нея по тази тема и да я попиташ дали е готова :-o

nicolepcd
03-31-2009, 18:23
Тя на колко е? :-o

kypo
03-31-2009, 18:24
аз те съветвам да действаш, щото после ще съжаляваш

тва с очите и жертвите и аз съм го виждал, всичко е много хубаво, но ако нещо не се получи накрая ще съжаляваш за много неща които не си правил с нея. секс основно. аз лично съжалявам че не скачахме с бънджи и още куп други неща, защото мислих че ще имаме много време занапред да ги правим, но нямаше... съжалявам че и секс не правихме много.
представям си колко ще съжаляваш, затва действай!

ifkataAa
03-31-2009, 18:33
толкова ли е трудно да поговориш с нея по тази тема и да я попиташ дали е готова :-o

:) :)

valdesbg
03-31-2009, 18:57
Докажи и че си мъж и не те е страх от секса с нея. Докажи и че може да разчита на теб, още повече щом е девствена :)

Сега имаш страхотен момент да закрепите стабилно връзката си - пропуснеш ли го обаче си out of the game.

Надявам се няма нужда да ти обяснявам защо.

MartyParty
03-31-2009, 19:07
Важна стъпка.Не можеш да си сигурен,освен ако не я питаш.Все пак това е нещо доста лично и за двамата,трябва да го решите заедно.Важното е да уважиш нейното решение,каквото и да е то.Сигурна съм,че ако не притискате нещата,ще имате подходящия омент,който чакате.

Waster
03-31-2009, 19:13
момичето я сърби пържолата яко, а да не говорим за тебе тва са 17 месеца :shock:

LovelyGirl
03-31-2009, 19:22
Защо например не почнеш внимателно като сте у вас или у тях и като се натискате там ала бала,тогава да я попиташ дали иска да продължите и така.Вие основните разговори сте ги повели според мен.
Но бъди нежен и внимателен,макар че съм сигурна,че ще бъдеш от начина,по който говориш за нея :)

pepita87
03-31-2009, 19:31
Сам казваш,че сте близки,че любовта ви е преминала през различни премеждия...щом имате толкова силна и не бих казала краткотрайна връзка,защо не говорите открито по тази тема...Какво очакваш от нас,съвет?О,да,но не смяташ ли,че ти си я познаваш най-добре!Кажи и без да се притесняваш,човешко е и е съвсем нормално!

vesito13
04-02-2009, 19:19
Защо например не почнеш внимателно като сте у вас или у тях и като се натискате там ала бала,тогава да я попиташ дали иска да продължите и така.Вие основните разговори сте ги повели според мен.
Но бъди нежен и внимателен,макар че съм сигурна,че ще бъдеш от начина,по който говориш за нея :) Така смятам , че ще е най-нормално :) И на нея би и било едва ли не най-спокойно ;)