View Full Version : Как да се предпазим най-добре?
oceanborn
03-31-2009, 19:21
Въпроса ми към вас е как най-добре можем да се предпазим от нежелана бременност?Извинявам се ако темата се повтаря,но искам да чуя мненията на други хора.
mnogo prosto draga moq ;) s prezervativ :) po bezopasno za sega ne znam ina4e kolkoto protivoza4atnite ne te suvetvam da se tup4e6 s tiq bokluci ;) tova ot men :)
JenataNaShefa
03-31-2009, 19:33
Нито един контрацептив не ти дава 100 % сигурност....
Аз препоръчвам въздържание :)
презервативи .. противозачатачни.. песари
Аз препоръчвам въздържание :) suglasen sum s teb nooo tq pita za nai bezopasen sex a to vuzdurjanieto si e bezopazno ama ne e sex :D ina4e si prava nqma 100% no za sega samo tova moje da se predloji :)
JenataNaShefa
03-31-2009, 19:54
Аз препоръчвам въздържание :) suglasen sum s teb nooo tq pita za nai bezopasen sex a to vuzdurjanieto si e bezopazno ama ne e sex :D ina4e si prava nqma 100% no za sega samo tova moje da se predloji :)
Ок де... лично мнение :) В такъв случай поста на Rofl4e е достатъчен :)
Ок де... лично мнение :) В такъв случай поста на Rofl4e е достатъчен :) mm v ob6ti linii da :D no protivoza4ata4nite sa daje o6te pone ne sigurni i vredni edno lekuva6 drugo ru6i6 kakto kazvat :D
ReLoaDinG
03-31-2009, 20:08
е да презервативите са сигурен начин , но ако се скъса поради дадена причина става 100% небезопасен в случая.Тоест според мен е 50/50 дали ще минеш без инциденти или ще ти се скъса и.. :) :oops:
Nitroglycerin
03-31-2009, 20:20
За сега най-ефективния и ефтин начин е с презерватив ама статистиката е 1 на 10 презерватива се къса.Другото ако си била бременна,да се сложи спирала (преди бременност също може да се сложи,олющва хранителната тъкан по стените на матката с която се храни ембриона през първите 4 месеца до образуването на плацентата) и противозачатъчни.
Bellatrix
03-31-2009, 20:29
Durex extra safe.
И как така 1 на 10 се къса омг? :shock: От 7 месеца водя полов живот и то често и един не се е късал нито веднъж досега. Късат се, ако не можеш да ги слагаш правилно или не са точния размер и са ти малки примерно.
aaaaaaaaaaaaaaah
03-31-2009, 20:48
с презерватив или противозачатъчни ..как :x а най-сигурно е дръж си /му пи*ката в гащите ;)
insatiablemon
03-31-2009, 20:52
за момчетата презерватива естествено,а за момичетата противозачатъчни и презервативи
Значи пиеш противозачатъчни 1 женски презерватив 1 мъжки презерватив ескапеле и си 6+
LovEsIckk
03-31-2009, 21:16
Презерватив.
ubuntureload
03-31-2009, 21:19
Аз препоръчвам въздържание :)
.... или свирки ...
flower123
04-01-2009, 08:58
абе какво го нападнахте момичето,нека по добре да пита,от колкото,после други теми да пуска
мое мнение:правилно поставен презерватив
Презерватив - това е спасението не само от нежелана бременност, но и от нежелани болест!
martinaaaaaaaaaa
04-01-2009, 09:16
Ами както казаха преди мен единствения 100% начин да не забременееш е да не правиш секс, но според мен презервативът е най-доброто решение, но ако познаваш достатъчно добре приятеля може и с противозочатъчни, но не ти ги препоръчвам. :)
IronLady
04-01-2009, 13:23
презерватив! спр е харабия, хем не забременяваш хем се пазиш от болести хем са ефтини и не изискват някаква дисциплина както е при противозачатъчните, а и противозачатъчните не се отразяват добре на всеки организъм. :)
Според статистиката с противозачатъчни забременелите са 0,01% на 100 жени. А съответно нали след тях са презервативите и спиралата, и след тях прекъснатия полов акт. Но ако спиш с някого, когото не познаваш добре(връзка за 1 нощ и тем подобни) - презерватив, за да се предпазиш и от болести.
п.п Аз си пия противозачатъчни вече 6 месеца и съм си супер и това за тези окосмявания и мазни коси и бушуващи хормони са пълни измислици, стига да ти ги предпише специалист, а не да ги пиеш на своя глава.
gLoRiToO
04-01-2009, 18:52
Ами има едни дето им викат презервативи и ги продават по аптеките и повечето супер маркети,има и противозачатъчни но още ти е рано... :-o
противозачатъчни + презерватив + пълно въздържание от двете страни