PDA

View Full Version : Малко объркана ситуация...

infinityy
04-01-2009, 08:46
Здравейте на всички!Искам да споделя с Вас проблема си.Принципно не се допитвам до други хора за тези неща,но сега ми се налага.
Имам си приятел от около 3 месеца.Проблемът е,че той живее на 100 км. от моя град и е доста трудно да се виждаме.Последно го видях на 14.02 :( :( ..И оттогава нищо,само си говорим по телефона и си пишем в скайп :( Мисля,че сме големи хора,а това,което правим са детски истории. :( Сега сме ваканция и другата седмица ще се видим...Направи ми впечатление,че преди 2-3 дни аз му казах,че има вероятност да отида в неговия град,тъй като майка ми има работа там,но той ми каза да не отивам,че той щял да дойде.Попитах го защо,а той каза ами така,не идвай ти,аз ще дойда. :( Аз какво мога да си мисля след тия негови думи?! :( Постоянно се дразня,че докато е с приятелите си им говори за някакви момичета и ми казва,че просто се шегува... :(
Но има нещо по-гадно,което направих...Значи на един училищен купон се запознах с едно момче и той започна да ми пише в скайп.Ходихме на кафе и после се целунахме.Това момче не знае,че имам приятел.Много го харесах и ми беше супер хубаво с него!Живее в моя град и срещите ни няма да са проблем. :( Но не знам какво да правя,не знам с кого да съм,не знам,не знам... :(

3oPuTy
04-01-2009, 08:59
При мен се получи почти същото нещо преди седмица :)
Имах "връзка" с едно момче,което не беше от моя град.Обичах си го много (дори може би още го обичам ...),нооо нещата започнаха да се скапват ... После една стара приятелка ми се обади да излезем.С нея бяха един нейн приятел и "първата ми истинска любов".Стана така,че започнахме да говорим за миналото ... После ме прегърна,целуна и така цяла вечер ... На края се прибрах,стоях пред РС-то и се чудех дали да забравя случилото се между нас или да приключа окончателно "връзката" си с онова момче ... Един много добър приятел от форума ми препоръча да "заложа на сигурното",защото въпреки всичко връзките от растояние са си трудни и болезнени ... :( Така и направих :) Сложих край на всичко и сега очаквам развитието с момчето от моя град :-) :grin: :-)

Отпеснах се :D Тааа по темата:
Заложи на сигурното :) Личи си,че сегашния ти приятел явно крие нещо от теб (може би има приятелка и в неговия град и за това не иска да ходиш там) ... А и не сте се виждали повече от месец ... За каква връзка говорите тогава ... :shock:

cinderella_gugutka
04-01-2009, 09:00
ако бях на твое място щях да тръга с новото мом4е защото в крайна сметка сегашната ти връзка е обре4ена.не го знаеш какви неща прави след като си толкова дале4е от него и факта 4е не иска да отиваш до неговия град ... :? няма смисъл,остави го

Gary
04-01-2009, 09:06
ако бях на твое място щях да тръга с новото мом4е защото в крайна сметка сегашната ти връзка е обре4ена.не го знаеш какви неща прави след като си толкова дале4е от него и факта 4е не иска да отиваш до неговия град ... :? няма смисъл,остави го
+1 Невиждани очи се забравят...

TheBeliever
04-01-2009, 09:10
С риск да бъда нападната от някой ще кажа, че връзките от растояние са обречени. Колкото и да се "обичате" ежедневието ще ви раздели. Вие не се виждате, не правите нищо заедно. С течение на времето темите ви за разговор се изчерпват, започвате да криете неща от другия и (както се е случило при теб) рано или късно единият от двамата се заглежда встрани.
Сама казваш, че момчето от твоя град ти харесва и ти е хубаво с него. Според мен няма смисъл да се тормозиш повече. Не знам на колко години си, но не си заслужава да си губиш времето с връзка без бъдеще.
И все пак изборът си е твой. Ти най-добре знаеш какво изпитваш и към двамата.

infinityy
04-01-2009, 09:12
Да,съгласна съм с вас.Но гадното е,че сега се е настроил да се видим и постоянно ми обяснява колко много искал да ме види и не знам как да я прекратя тази връзка..Да се видя ли с него или..?
Тъпо ми става и заради това,че аз съм първото момиче,на което е казвал "Обичам те!" И аз го обичам,нооо точно,когато имам нужда от подкрепа няма от кого да я получа. :(
п.с. на 15 съм

3oPuTy
04-01-2009, 09:17
Не се доверявай толкова много на момче,което виждаш през повече от месец :?
И аз съм казвала на мои бивши,че са първите,на които казвам "Обичам те",но не е било така ...
А и ако наистина те обичаше нямаше да ти казва да не ходиш в неговия град и да чака повече от месец до следващата ви среща,а щеше да прави всичко възможно за да се виждате (било то за 1-2 дена или 1-2 часа ...)
Едит:На 15 години си ... Това определено не е възраст,в която можеш да запазиш подобна връзка :?

Колкото и да се "обичате" ежедневието ще ви раздели. Вие не се виждате, не правите нищо заедно. С течение на времето темите ви за разговор се изчерпват, започвате да криете неща от другия и (както се е случило при теб) рано или късно единият от двамата се заглежда встрани.
Преди 2 седмици щях да отрека казаното от теб,но попаднах в такава ситуация и се съгласявам с казаното на 210%!!! ;)

TheBeliever
04-01-2009, 09:31
Да,съгласна съм с вас.Но гадното е,че сега се е настроил да се видим и постоянно ми обяснява колко много искал да ме види и не знам как да я прекратя тази връзка..Да се видя ли с него или..?
Тъпо ми става и заради това,че аз съм първото момиче,на което е казвал "Обичам те!" И аз го обичам,нооо точно,когато имам нужда от подкрепа няма от кого да я получа. :(
п.с. на 15 съм

Съжалявам, че го казвам, но на 15 години не може да се говори за любов. Привличане да, разбирателство да, но не и любов. Това, че си първото момиче, на което е казал "обичам те" не трябва да ти влияе по никакъв начин. Щом си неудовлетворена от връзката си трябва да намериш сили да я прекратиш, защото иначе само ще страдаш.
И каквото и решение да вземеш задължително се виж с него. Няма по-подло и долно нещо, от това да скъсаш с някого по телефона/SMS/Skype/прочие.

И подкрепям 3oPuTy - той ако толкова те обичаше щеше да търси всяка възможност да сте заедно.

Presley
04-01-2009, 09:33
От всичко,което си иэписала няма смисъл след последното ти иэречение.
Ти не энаеш какво искаш,а очакваш някой друг да энае.Така ли?ТАКОВА ФИЛМЧЕ НЯМА.
Ясно е,че си эарибена по новото момче и подценяваш връэката ти с приятеля ти,эа да оправдаеш собствените си действия с новото момче.
Но поне е хубаво,че търсейки начин да се самооправдаеш си достигнала до истината - връэката ви не е пълноценна.
Съветът ми е да не се влияеш от съвети.Реши ТИ какво ИСКАШ.

Presley
04-01-2009, 09:34
И подкрепям 3oPuTy - той ако толкова те обичаше щеше да търси всяка възможност да сте заедно.

Това също е много вярно.

KotQncU
04-01-2009, 11:51
Ти не энаеш какво искаш,а очакваш някой друг да энае.Така ли?ТАКОВА ФИЛМЧЕ НЯМА.
Ясно е,че си эарибена по новото момче и подценяваш връэката ти с приятеля ти,эа да оправдаеш собствените си действия с новото момче.
Но поне е хубаво,че търсейки начин да се самооправдаеш си достигнала до истината - връэката ви не е пълноценна.

определено не трябва да се влияеш от съвети а сама да решиш какво искаш.

myNameIsImmortal
04-01-2009, 12:00
Определено те лъже и има друга..
Когато не иска да отидеш в неговия град, това означава че не иска да го видят с него, защото това ще му развали връзката която има в неговия град.. Затова късай го и си хвани новото момче :)
Защото иначе ще страдаш още повече..
А щом новото момче ти харесва и ти е било супер, то тогава няма лошо да опиташ с него, а твоя като не иска да хо ходиш при него - не ходи :)
Успех и направи правилния избор :)

Gary
04-01-2009, 12:11
Определено те лъже и има друга..
Когато не иска да отидеш в неговия град, това означава че не иска да го видят с него, защото това ще му развали връзката която има в неговия град.. Затова късай го и си хвани новото момче :)
Защото иначе ще страдаш още повече..
А щом новото момче ти харесва и ти е било супер, то тогава няма лошо да опиташ с него, а твоя като не иска да хо ходиш при него - не ходи :)
Успех и направи правилния избор :)
Все едно аз го писах.

HelSy
04-01-2009, 13:10
гласувам за момчето от твоя град. най-добрия избор.. :-D

infinityy
04-01-2009, 20:49
Дяволски си прав! :-o

infinityy
04-01-2009, 20:49
Дяволски си прав! :-o

blader
04-02-2009, 09:33
Съжалявам, че го казвам, но на 15 години не може да се говори за любов. Привличане да, разбирателство да, но не и любов. Това, че си първото момиче, на което е казал "обичам те" не трябва да ти влияе по никакъв начин. Щом си неудовлетворена от връзката си трябва да намериш сили да я прекратиш, защото иначе само ще страдаш.
И каквото и решение да вземеш задължително се виж с него. Няма по-подло и долно нещо, от това да скъсаш с някого по телефона/SMS/Skype/прочие.

в никакъв случай не мога да се съглася с това...15 години си е възраст в която всеки индивид с нормални темпове на развитие осъзнава какво чувства...всмисъл...любовта си е съвсем реална...
децата на 10-12 години си играят на 'гаджета'...но на 15 мисля че всеки човек осъзнава какво чувства и не е в състояние да сгреши...просто на тази възраст абстракното мислене на зрелия индивид ако не е вече завършено поне се е формирало...
btw на 16 съм

TheBeliever
04-02-2009, 15:15
в никакъв случай не мога да се съглася с това...15 години си е възраст в която всеки индивид с нормални темпове на развитие осъзнава какво чувства...всмисъл...любовта си е съвсем реална...
децата на 10-12 години си играят на 'гаджета'...но на 15 мисля че всеки човек осъзнава какво чувства и не е в състояние да сгреши...просто на тази възраст абстракното мислене на зрелия индивид ако не е вече завършено поне се е формирало...
btw на 16 съм

Мисля, че не ме разбра правилно. Не твърдя, че не осъзнава какво чувства, а че тези чувства не са любов в истинския смисъл на думата. Не може днес да говорят колко много се обичат, а след три дни да се обясняват в любов на друг. А така са 99% от тийнейджърите. Това е влюбване, но не и любов. А ако не можеш да правиш разлика между двете, сам/а доказваш тезата ми.