View Full Version : Да ви питам...
...so, хора правя си секс с моя приятел, ама почти всеки път ми изтръпва всичко. И то не е некво изтръпване готино ами си е доста смущаващо и неприятно. Изтръпват ми ръцете и краката, направо не мога да си ги мърдам. Дали е нещо лошо или... незнам. :?
Просто сменете позата ... :-|
LovelyGirl
04-01-2009, 15:42
Защо ли все не вярвам на хора,които са регистрирани в деня,на пускането на темата .. :neutral: ..
Ами,аз изтръпвам като получа оргазъм.За друго изтръпване не знам..
Защо ли все не вярвам на хора,които са регистрирани в деня,на пускането на темата .. :neutral: ..
Ами,аз изтръпвам като получа оргазъм.За друго изтръпване не знам..
Аз си имам др. рег ама просто не искам да пиша от него.. :) тва едва ли бих го нарекла оргазъм, то е някакво неприятно даже..
LovelyGirl
04-01-2009, 16:14
Аха,окей :)
Честно казано не знам от какво може да се получава :-o .Да не е някакво схващане ли.. Пробвайте с друга поза,както каза ЗоРuТу
TheBeliever
04-01-2009, 16:19
Хипервентилация? Много пъшкане и дълбоко дишане могат да доведат до изтръпване на крайниците. Като малки го правехме нарочно - клякаш и започваш да вдишваш дълбоко и да издишваш рязко. Резултата са изтръпнали крайници и лек световъртеж ако станеш рязко.
Хипервентилация? Много пъшкане и дълбоко дишане могат да доведат до изтръпване на крайниците. Като малки го правехме нарочно - клякаш и започваш да вдишваш дълбоко и да издишваш рязко. Резултата са изтръпнали крайници и лек световъртеж ако станеш рязко.
Наистина може и от това да е.. :-o :)
DaniFilth
04-01-2009, 16:29
...so, хора правя си секс с моя приятел, ама почти всеки път ми изтръпва всичко. И то не е некво изтръпване готино ами си е доста смущаващо и неприятно. Изтръпват ми ръцете и краката, направо не мога да си ги мърдам. Дали е нещо лошо или... незнам. :?
И при мен изтръпва вичко, но не ме смущава, даже е прекрасно.Не е лошо.Отпусни се още малко и се отдай на това.Приеми, че усещаш удоволствието по различно от някои жени - усещаш го с мозъка си и това ще ти донесе един невероятен оргазъм.Аз лично се чувствам след такъв акт заредена с енергияи щастлива.
JenataNaShefa
04-01-2009, 19:59
Това е и на мен ми се е случвало :)