Влез

View Full Version : дали?

s3xy
04-01-2009, 19:53
здравейтее.. не ми се пускаше мн тема но любопитството надделя :D може ли да се ползва лубрикант при свирки и дали е яко на другия.. мерси за отговорите..

ubuntureload
04-01-2009, 20:00
Ми не съм ял нз как е на вкус ако мислиш че няма да ти е гадно що да не може :D :D :D :D 8-)

s3xy
04-01-2009, 20:01
8-) 8-) има ся кякъф ментов на мирис и на вкус :lol:

ubuntureload
04-01-2009, 20:02
8-) 8-) има ся кякъф ментов на мирис и на вкус :lol:
С вкус на банан мисля че е най- доброто решение в случая :D :lol:

Qamstel
04-01-2009, 20:03
здравейтее.. не ми се пускаше мн тема но любопитството надделя :D може ли да се ползва лубрикант при свирки и дали е яко на другия.. мерси за отговорите.. bezmisleno e :D nali kato duha6 sama ti sliunka e lubrikant :D ama verno ako ti haresva na vkus moje i s maioneza da go namaje6 :D :D :D :D :D :D :D

JenataNaShefa
04-01-2009, 20:05
здравейтее.. не ми се пускаше мн тема но любопитството надделя :D може ли да се ползва лубрикант при свирки и дали е яко на другия.. мерси за отговорите.. bezmisleno e :D nali kato duha6 sama ti sliunka e lubrikant :D ama verno ako ti haresva na vkus moje i s maioneza da go namaje6 :D :D :D :D :D :D :D

Направо сандвич да си направи с ... :razz:

LovelyGirl
04-01-2009, 20:15
Оле на мен ми се струва гадно :D Той този лубрикант мазен,ако има гаден вкус :-D
Е,че за какво ти е наистина :-o ,ако е само за пробването,добре,ама нали ти самата си го увлажняваш достатъчно 8-)

BlindedAngel
04-01-2009, 20:49
Сегашната приятелка ми е правила...Първо правихме секс без презерватив с лубриканта на Дурекс този със запарващия ефект...Той мирише на мента но приятелката ми каза че след това бил мн сладък чак накъртвал вкуса... :)

IronLady
04-01-2009, 21:00
при свирка не е ли слюнката лубрикант :-o :-o ако е за вкуса по-добре със сметана :P

loveme
04-01-2009, 21:04
[/quote] bezmisleno e :D nali kato duha6 sama ti sliunka e lubrikant :D ama verno ako ti haresva na vkus moje i s maioneza da go namaje6 :D :D :D :D :D :D :D[/quote]

+ чили :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Qamstel
04-01-2009, 21:14

Направо сандвич да си направи с ... :razz: mmm :D :D :D moje verno da probva ama sled toq sandvi4 edva li 6te vodi pulnocenen sexualen jivot :D:D:D

Rofl4e
04-01-2009, 21:16
ако питаш мен няма смисъл.. :)

therichbitch
04-01-2009, 22:00

Направо сандвич да си направи с ... :razz:
hmm, kato si naprai6 sandvi4 po princip posle othapva6 da opita6 kak e na vkus ta ne znam.... :razz: :razz: :razz:

JenataNaShefa
04-01-2009, 22:01

Направо сандвич да си направи с ... :razz: mmm :D :D :D moje verno da probva ama sled toq sandvi4 edva li 6te vodi pulnocenen sexualen jivot :D:D:D

Важното е за момента да стане весело :grin:

Иначе по темата, щом те влече... пробвай :)

Qamstel
04-01-2009, 22:05

Важното е за момента да стане весело :grin:

Иначе по темата, щом те влече... пробвай :) :D съгласен съм с теб :D ноо наистина ако те влече да ядеш промишлени продукти мога да кажа само да ти е сладко
:D

WaKo
04-01-2009, 22:14
Имааа, има смисъл от лубрикант, мацките дето deepthroat-ват знаят за какво иде реч. Просто няма такова усещане като да ти го масажират със сливиците :D

mickelangelo
04-02-2009, 18:42
хммм лубриканта е овлажнител ... за кво ти е да ги месиш ... ? тва е все едно на някоя кола да смесиш бензин и дизел ...