View Full Version : Ужасен гаф направих!
Пиша си от много време с едно момче на 21 от друг град.Отначало нищо кой знае какво,но после взехме да си пишем намеци (главно за секс) и т.н...Убедена съм,че не е педофил,защото съм попадала на такива пък и една приятелка от моя клас си е говорела с него по камерата(моята е развалена).Та,не съм му давала кой знае каква информация също,нито някви фрапиращи снимки.Всичко нормално.Имаме много смислени разговори,но и доста намеци...Днес заминах при баба ми ,а майка ми тая вечер е търсела на моя компютър някви снимки и моя скайп й се е отворил.Тогава тя е чела доста от нещата които съм си писала с това момче и преди малко ми се обади.Пита ме какво правя и с кой си пиша.Отговарям с едно момче,тя от къде е,казвам от варна...И тя ама какъв е тоя,викам еми един.Тогава тя прочете последното нещо,което ми беше написал и ми каза че вижда,какво си пишем. :shock: Освен,че изпаднах в шок й се разкрещях,как може да ми чете хронологийте.МОГА да се оправя и сама в случай,че попадна на педофил!А той не е такъв,всъщност ние сме само приятели,просто понякога се случва да си пишем малко по-така.
Предполагам,че имам 12 дена,в които да обмисля кво да правя.Тя каза,че като дойдела да ме вземе,сме щели да си поговорим.Дразня се,че не ми вярва,че не мога да се оправям!ЩЕ й го кажа,но все още не знам какво да направя като цяло.На 15 съм и да,наистина хормоните бушуват,но в тоя случай не е чак толкова,макар че от прочетеното навярно е останала с друго впечатление.Все едно ме е хванала да правя секс(никога не съм правила,но предполагам,че е равностойно).
FlammeNoir
04-01-2009, 20:25
Ami dobre pogovorete si :lol:
Naesh li kvo pochni ti da i se burkash v lichnite raboti i posle hodi da gi razpraviash na vsichki da vidi mayka ti kolko e gadno tia niama nikvo pravo taka da ti chete lichnite razgovori :?
Ae pogovorete si i i kaji che e na 21 che e pedofil i che iskate da se sreshtnete i da pravite seks da vidim kvo shte kaje :-D
Аз й се разкрещях как може да ми чете хронологийте,да излезе веднага,развалила ми е ваканцията и т.н. Не мога да повярвам,майката на най-добрата ми приятелка ако го прочете това за нейната дъщеря,ще си каже ''Леле,колко е готин'' или нещо такова.МОята постоянно иска да се бърка навсякъде и да знае всичко и си мисли,че знае всичко...Ако се беше държала поне малко по-нормално,всичко щеше да е наред.
Каза ми,че иска ако я обичам,да го блокна и да прекратя всякакви отношения.Е,това няма да стане по простата причина,че се е държала гадно с мен,не ми се е доверила и ,защото на човека нищо му няма.Мога да науча много полезни неща от него,просто е бунтар.Днес ми писа,че се е бил с някакви и т.н...Това не е моя работа и за това приемам всичко спокойно.Просто няма да му пиша от същия скайп.
А майка ми,не знам какво да й кажа.Ако й крещя и само я нападам,ще стане по-зле защото е много истерична в такива ситуаций.Пък ако й кажа,че съм се шегувала с него(което не е вярно де) и ,че нищо не е вярно не знам дали ще ми повярва.Като се има предвид,че тая вечер му споменах за едни мои снимки,които са по-фрапиращи...но ,които съм изтрила.Майка ми сигурно ще си помисли,че и голи снимки съм пращала :shock: Пълни глупости!Просто исках да ми прати няколко негови снимки,защото сега не съм си на компа и ..просто ей така иза това му казах,уж да сме квит....Кой знае какво е чела...
mArMaLaDkA
04-01-2009, 20:46
Ами,ти си на 15,една опасна възраст,в която повечето тинейджъри правят всякакви щуротии и този чат кара майка ти да се плаши да не извършиш някоя глупост.Това,че е казала,че ще си поговорите,не значи,че ще ти се разбучи,ще те навика и нахока,а просто иска да ти напомни,че има всякакви типове и да си поговорите един вид приятелски.Няма какво да й зяпаш на жената,че ти нарушава личното пространство,просто ти се е отворил скайпа и тя е цъкнала.Не си го е включила сама.Недей за такива глупости да се караш с майка си.Пък и това "какво ми се ровиш в личните вещи",значи че криеш нещо.Гузен негонен бяга. :) Това,че приятелката ти си е говорила с този,не значи че е толкова безобиден.Щом разговорите ви все се свеждат до секс,явно пича е загорял.Умната я карай с тея интернет запознанства.И пак ти казвам-не се тревожи за разговора с майка си.Позволи й да каже,каквото има да си казва,обясни й как се чувстваш и така.Тя,жената,за твое добро го прави.
LovelyGirl
04-01-2009, 20:50
Тя ти е майка,нормално е да не ти вярва в тази възраст,все пак тя може да ги е дробила същите и да знае как стоят нещата ;) А и 6 години не са малка разлика,особено,че ти си на 15.Постави се на нейно място да видиш 15 годишната си дъщеря какви неща си пише с 21 годишен..Трябва а седнете и да поговорите сериозно,няма друг начин нещата да се оправят.
И как така скайпа ти се е отворил,че и на хронологията :-D Да,тъпо е,че майка ти,ти се е ровила в личното пространство,но,ако ти беше на нейно място нямаше ли да го напраиш ;) Друг път се отписвай от скайп :)
Да,винаги се отписвам,когато заминавам,но този път съм забравила.Просто тя ме беше питала за някакви снимки и аз й казах,че са в нейната папка на моя компютър(преди беше общ,хах) и докато ги е търсела,аз съм си писала с него.Тогава й се е показало флагче,любопитството е надделяло и така.
Не всички наши разговори се свеждат до секс,даже напротив.Често се случва да спорим по някоя тема,примерно той беше възмутен как може едно момиче да го изнасилят няколко мъже(от новините имаше тема) и за детското насилие и т.н. Той беше казал,че момичето вече не става за нищо,пък аз спорех,че ако е силна ще го преодолее.Днес спорихме за метълите,които пият бира в градинките...Писахме си и много други неща,наистина!Но тя просто е попаднала на Онази част...Ако беше загорял,щеше да си намери до сега някоя друга и да не се занася с мен,може и да си е намерил,кой знае.Точно за това ЗНАМ,че винаги трябва да си имам едно на ум за хората от скайп.Наистина тя просто няма защо да се държи така...
Това,което ме ядоса също беше каза,че щяла от сега нататък да ме следи стриктно.Според мен просто ще ме озлоби още повече.Какво е това?Да не ми дава свобода?!Че на мен личния ми живот е толкова малък и си е само мой...базира се на приятели и тук-таме някой убожател,защо трябва да се меси И там?...Ще ме накара да й го върна много хубаво.Тя знае,че съм отговорен човек,но това недоверие ужасно ме дразни.
Neftochimic
04-01-2009, 21:08
дам поговорете си, да ти набий канчето да се поосетиш, че още си няква пикла на 15 годинки!
знаела как да се справи с педофили, ти сигурно още имаш мляко около устата... :x
дам поговорете си, да ти набий канчето да се поосетиш, че още си няква пикла на 15 годинки!
знаела как да се справи с педофили, ти сигурно още имаш мляко около устата... :x На бас,че и ти имаш абонати с които си се запознал в интернет и не си ги виждал.Не мислиш ли,че си личи,кога един човек е педофил и кога не?Разбира се,че ако ми поиска секс по камерата или нещо такова веднага щего блокна,хаха...Ние просто сме приятели и това е...На 15 години пикла :) Добре,добре...
много е гадно да ти четат личните съобщения или чата :-x
преди време бях писала смс на един приятел и много ме беше срам, когато ми каза, че майка му е прочела смс-а :oops: не съм му писала за секс или нещо такова... просто му писах, че много ми липсва, ама понеже майка му не ме познава и почнала да го базика :oops:
Не е в твоя полза да и се дървиш! По-добре се опитаи да и обесни6 4ове6ки как стоят не6тата. Опитаи се д аняма мн крясъци и скандали 4е според мен 6те стане мн ама мн ло6о! Измъкни наи-хубажите 4ерти на мом4ето които да и каже6! Мисля 4е ако опита6 с мир 6те е наи-лесно,ноооо ако и така не стане......по4ни и ти да ирови6 в не6тата и маи 6те разбере как си се по4уствала
tItEufFf
04-02-2009, 13:42
Можеш да й кажеш, че го правиш, защото всичките ти връстнички си чатят с някакви непознати. Правиш го само за пред тях. Аз ако направя така майка ми ще ми каже "Много си глупава, престани да се водиш по акъла на другите" ..Не е хубаво да се лъжи, но при моята майка това би подействало.
Или можеш да й кажеш, че си се бъзикала с него
Или да й кажеш истината - че просто хормоните в теб бушуват. Нямаш намерение все още да правиш секс, но на приказки става.
И за друг път да знаеш, да си изключваш скайпа на излизане ;) Аз моя винаги го изключвам, въпреки че никога не си пиша с някой нещо такова.
божее, ако наще видат азз кво пиша .. ужас :D срам и позор .. :lol:
маани че ти си сгафила ми че и викаш по майка си ... брейй че акъл ... според мене ще я ядосаш повече няма да и натрапиш чувство за вина ако това целиш хухухухх
HanopkaH
04-02-2009, 17:20
Говорете, разберете се и внимавай повече :?
btw Мойта майка не ми вярва къде съм бил днеска, вие за какви неща ми говорите :D
Neftochimic
04-02-2009, 18:01
знаела как да се справи с педофили, ти сигурно още имаш мляко около устата... :x На бас,че и ти имаш абонати с които си се запознал в интернет и не си ги виждал.Не мислиш ли,че си личи,кога един човек е педофил и кога не?Разбира се,че ако ми поиска секс по камерата или нещо такова веднага щего блокна,хаха...Ние просто сме приятели и това е...На 15 години пикла :) Добре,добре...
едно е по skype съвсем друго е реал, не мислиш ли?
по чата може да се държи мило и т.н., а реал да е съвсем друг!
много е голям за теб... ама твоя си работа ;)
божее, ако наще видат азз кво пиша .. ужас :D срам и позор .. :lol:
и наще :D :D
пт:не и викай..става по-лошо (личен опит 8-) ) и аз имах подобен случай..писах си с 1 ..на 18 от варна..и аз тъпачката му дадох номера ми ...нали да си пишем докато съм на морето...и имах сумати смс-и от него и се прибирам и майка ми ми вдига скандал а аз даже не знам за к'во става въпрос..и се оказа че ми е чела хронологията..и после и смс-ите ми беше прочела..и направо :oops: ама ся вече нито ми прАви проблеми,,нито нищо...щото отвреме на време я забелязвам че чете...
ANTIHUMAN
04-02-2009, 21:22
Говорете, разберете се и внимавай повече :?
btw Мойта майка не ми вярва къде съм бил днеска, вие за какви неща ми говорите :D
+ Моята и тя така днеска! :lol:
По темата: Говори с нея!
vesito13
04-03-2009, 08:09
Ето заради такива неща , при най-малкото ставане от компютъра скайпа ми се отписва . Задължително ! А иначе разбирам майка ти , какво може да си помисли все пак , пишеш си с някакъв 21 годишен и говорите за секс и такива неща . И аз да бях на нейно място щях да се ядоша .
1во.И аз няма да съм доволна 15 годишната ми щерка да си говори за секс с някой напълно непознат(остави годините)
2ро.Колко си ТЪПА,за да твърдиш,че сама можеш да се справиш ако попаднеш на педофил?Ти изобщо чувала ли си какво може да се случи ако не го разобличиш в нета,а се стигне до среща?!
извод:мнооого си глупава,за да обвиняваш майка си.Като ще си приказвате за секс,бъдете по-дискретни и се отписвай от скайп,когато не си вкъщи!Хем сама си си виновна,хем опищя света! :o
IrrieSkyline
04-03-2009, 09:15
Майка ти те държи малко изкъсо и без това, а тоя е прекалено хубав, за да спреш да си пишеш с него... 8-) Сама да се оправиш попадайки на педофил... не мисля, че е толкова лесно, ама той със сигурност не е педофил... Винаги съм се чудела как наричат педофили хора, които са привлечени от тийнейджърки, които със сигурност не приличат, нито се държат като деца. Не визирам тебе, по принцип говоря.
nefchi_bs
04-03-2009, 11:04
О боже...Просто й кажи че няма си пишеш повече с него и че ти си сгрешила...Демек направи се на виновна..Не си пиши извесно време с него,за да види майка ти,че не си я излъгала и така.. :lol:
rauwkost
04-03-2009, 12:13
Тя ти е майка и има право да прави каквото пожелае и реши че е добре за теб. Малко глупаво разсъждаваш, че ако той бил педофил щял да иска "секс по камерата". Напротив, откъде си толкова сигурна, че просто не те захласва и като те склони да се видите, защото сте много добри приятели от skype няма да те изе*е и ти да останеш с пръст в устата както се казва. И последно - о, да на 15 години определено не си кой знае колко голяма, че да се справяш с педофилите.