Влез

View Full Version : 10 въпроса....

ubuntureload
04-01-2009, 23:08
10 въпроса, които трябва да зададете на партньора си преди секс

Определено темата за полово преносимите болести е табу при повечето двойки, особено когато се стигне до по-голяма интимност. Въпреки това да трябва попитате вашия партньор следните въпроси преди да пристъпите към секс. Така ще понижите риска от инфектиране.

1. Правиш ли секс с някой друг?

2. Колко сексуални партньора си имал/а?

3. Имал/а ли си някога полово предавано заболяване?

4. Имал/а ли си партньор, болен от HIV или друга полово предавана болест?

5. Кога за последно се тества за HIV и други ППБ?

6. Колко партньора си имал/а оттогава досега (въпрос 5)?

7. Да си забелязвал/а ранички или брадавици в областта на гениталиите?

8. Имаш ли някакви симптоми на полово преносимо заболяване - язвички, брадавици, секреция от вагината или пениса?

9. Знаеш ли как да разбереш дали си болен/болна от ППБ?

10. Как е по-добре за теб - да се тестваш за HIV и други ППБ и да поддържаме моногамна връзка или да използваме презерватив всеки път, когато правим секс?

LovelyGirl
04-02-2009, 10:11
Е,аз знам отговорите на всички въпроси и съм ги знаела преди да правим секс :)

Mastta
04-02-2009, 11:27
1. НЕ
2.не

MapTa
04-02-2009, 13:42
само си представете каква ще е реакцията на партньора ви, ако току що сте се запознали в дискотеката и вече сте у тях/ у вас ... за това си има презервативи... :D

blago84
04-02-2009, 14:09
Извод - разпечатайте си въпросници и винаги си носете едно тесте от тях в джоба - като решите да си легнете с някой (някоя) дайте му(и) да попълни един :D

mirmark
04-02-2009, 14:23
Извод - разпечатайте си въпросници и винаги си носете едно тесте от тях в джоба - като решите да си легнете с някой (някоя) дайте му(и) да попълни един :D

Изглежда ти смешно нали? А знаеш ли сифилиса до какви неща води, трипера може да те направи безплоден и т. н.

Това не е смешно !!!! :-x

blago84
04-02-2009, 15:13
Темата е сериозна, но идеята за кръстосан разпит преди секс просто ми звучи абсурдно, освен това някои хора не знаят отговорите на част от тези въпроси за самите себе си дори... Да не говорим, че нищо не пречи да те излъжат. (Лъгали са ме, за щастие се размина без последствия)
За мен извода е - интимни отношения само с добре познати партньори, с които сме си ги казали тия неща, без да се налага да се разпитваме "преди секс" и винаги с предпазни средства (за всеки случай).