View Full Version : Нов вид Презервативи
myNameIsImmortal
04-02-2009, 10:01
Ето на какво попаднах във вбокс7.ком
http://www.vbox7.com/play:61273fe8
Ето това се нарича еволюция 8-)
П.П. Потърсих и не намерих тема вкоято се съобщава за този вид презервативи който ще слезе след 1-2-3-4 години, но ако има модераторите могат да заключат тази :)
Moderated by slun4ice
т.14
а, да знам го това ама ми се струва тъпо. Струва ми сеп о-бързо да сложиш презерватива, отколкото да пръскаш като идиот
myNameIsImmortal
04-02-2009, 10:06
а, да знам го това ама ми се струва тъпо. Струва ми сеп о-бързо да сложиш презерватива, отколкото да пръскаш като идиот
Не, не си го разбрала правилно.
После показаха като малки пениси в които си слагаш твоя и с натискане на бутона течността (латекса) се впръсква и до 5 сек. вече е готово за употреба
ААа, добре може. Аз не го гледах докрай. Ама пак ми е странно,де.
TPAKTOPUCTA
04-02-2009, 10:31
най-интересното е че търсят доброволци да ги изпробват :D
beretta92sd
04-02-2009, 11:20
Аз сега ще ви кажа що са го измислили това .
Това е измислено щото има такива с малки пениси на които и най-малкия презерватив от тези които се продават като размери им идва голям .
За това някои с такъв проблем като тоя на клипа е решил да измисли решение , с помоща на течен латекс които да приема формата на пениса такъв какъвто е , тоест за всеки размер да има решение.
IronLady
04-02-2009, 11:24
идеята ми се струва добра, можеби ще има по голямо ниво на чуствителност , но незнам . Иначе хитро са го измислили германците =) :)
gia_sena_mono
04-02-2009, 11:52
Не мисля, че е добра идея.Той докато го измайстори тоя презерватив ще загуби бая време.Пък и няма резервоарче.
Extremescream
04-02-2009, 11:59
И пак може да стане гаф,примерно да не се разпръсне латекса като хората или нещо такова.А и много повече време ще се губи.Нз,не ми харесва нещо/
Да речем не трябва да се държи на висока или ниска температура да ен стане нещо..
Предимства:
-Подходящ за момчета с прекалено големи/дебели/тънки/малки пениси ...
Недостатъци:
-НЯМА резервоарче ... Чудно къде ще се "складира" спермата ... :-o
-Доста бавно става ... :?
-Може латекса да не се разпредели равномерно и да последва (например) късане ... :?
gLoRiToO
04-02-2009, 16:40
еми няма ли да е по бързо момчето да си сложи обикновен презерватив... :-o
небих му имала доверие на тва
слагаш плик на била и жулиш най сигурно
умничко са го измислили за тези който са по стронно надарени от другите(по малки или по големи пениси)
амии може би ша помогне на хора като мен, дето всичко им е тясно.
BigFakeSmile
04-03-2009, 09:09
идеята ми се струва добра, можеби ще има по голямо ниво на чуствителност , но незнам . Иначе хитро са го измислили германците =) :)
да, те германците умни хора :D :(
Byboleche
04-03-2009, 09:14
Боже! по добре без отколкото с това! изглежда доста .... ](*,) :D