View Full Version : Загубена кауза ли е?
nikodine
04-02-2009, 17:04
Имам един проблем с половинката ми за който ще споделя с надеждата някой да ми помогне за да го реша. Значи от 4 месеца и половина сме с моята приятелка и тия 4 месеца и за двама ни бяха най хубавите в живота ни, връзката ни тече доста бързо, отначало през ден се виждахме, но постепенно всеки ден почнахме да излизаме. Имахме си спорове, най- вече свързани с намесата на нейната най- добра приятелка във нашата връзка, тя просто все от някъде изникваше и ни прекъсваше в моменти когато сме сами и си говорим или нещо правим. Аз се дразнех че тя ни прекъусваше, а пък приятелката ми, че аз се дразня от това. Оказа се голям проблем но в последните 2 седмици това го оправихме що годе, лошото е че вече няма какво да си кажем с приятелкатам и, тези страхотни усмивки когато се видим за пръв път в деня ги вече няма, няма го това момичето ти да ти се метне на врата като те види, няма го този плам дето беше. Друго е че станахме твърде груби помежду ни. И всички тия работи и двамата си ги споделихме, но незнам нито аз нито тя как да върнем старите изживявания, опитвахме да се разнообразим ходихме на боулинг, на тенис, и къде ли не, (доста и бюджета ни се смали да не кажа че е до 0, но...) но пак непомага. Неможе и неможем да си върнем старите отношения, а и двамата се обичаме много силно и никой от нас двамата неиска да скъсаме. А се появява такъв проблем при който незнаем как да съживим връзката си. Ей сега се нуждая от помощ както никога до сега не ми се е налагало. ХЕЛП :(
moneycomeme
04-02-2009, 17:48
Омръзнали сте си :) ...според мен от това няма оправия,но пък пробвайте като за известно време се разделите...или пък ти отиди някъде за няколко дена,просто не се виждайте няколко дена,а после само ще си покаже какво да правите по-нататък! :] АЗ ви желая късмет!
nikodine
04-02-2009, 18:00
Помислих си за този вариант но се опасявах да не би пък да е нож с две остриета този ход 50/50 или ше се оправим или някой от двама ни ще си намери друг през това време :( чак ме е страх да си помисля че може да видя момичето си с някой друг. Благодаря ти за съвета иначе
justbebsi
04-02-2009, 19:12
Съгласна съм с moneycomeme че е по-добре да се разделите за известно време.Ако имате силни чувства ще се съберете отново . Според мен това е единственото решение и макар че е рисковано трябва д аопитате . Успех ! :)
3oPuTyYy
04-03-2009, 08:30
А е хора просто се научете да излизате по отделно от време на време :) Все пак не може всеки ден да сте заедно и да очаквате да не си омръзнете и да не изчерпите всички теми за разговор.Отвреме на време ти излизай с твойте приятели, а тя да излиза с нейните си приятелки.Всеки трябва да си има своето лично пространство :wink: Успех :-)
Имам един проблем с половинката ми за който ще споделя с надеждата някой да ми помогне за да го реша. Значи от 4 месеца и половина сме с моята приятелка и тия 4 месеца и за двама ни бяха най хубавите в живота ни, връзката ни тече доста бързо, отначало през ден се виждахме, но постепенно всеки ден почнахме да излизаме. Имахме си спорове, най- вече свързани с намесата на нейната най- добра приятелка във нашата връзка, тя просто все от някъде изникваше и ни прекъсваше в моменти когато сме сами и си говорим или нещо правим. Аз се дразнех че тя ни прекъусваше, а пък приятелката ми, че аз се дразня от това. Оказа се голям проблем но в последните 2 седмици това го оправихме що годе, лошото е че вече няма какво да си кажем с приятелкатам и, тези страхотни усмивки когато се видим за пръв път в деня ги вече няма, няма го това момичето ти да ти се метне на врата като те види, няма го този плам дето беше. Друго е че станахме твърде груби помежду ни. И всички тия работи и двамата си ги споделихме, но незнам нито аз нито тя как да върнем старите изживявания, опитвахме да се разнообразим ходихме на боулинг, на тенис, и къде ли не, (доста и бюджета ни се смали да не кажа че е до 0, но...) но пак непомага. Неможе и неможем да си върнем старите отношения, а и двамата се обичаме много силно и никой от нас двамата неиска да скъсаме. А се появява такъв проблем при който незнаем как да съживим връзката си. Ей сега се нуждая от помощ както никога до сега не ми се е налагало. ХЕЛП :(
Ти да не искаш цял живот да е както в първия месец :D Тръпката за нещо свежо и ново си отминава в началото и после си остава приятелство, вярност, любов, лоялност и т.н... Тръпка има само в началото... Но ако при вас вече няма и любов.. Не вижам смисъл да продължавате
vesito13
04-03-2009, 09:20
Виж едно е от времето малко да си омръзнете или нещо такова , но ти как го описваш . С приятеля ми съм от година , винаги сме имали какво да си кажем , когато го видя и до сега на лицето ми цъфва някаква адски ухилена физономия , пак мога да му се хвърля на врата . Просто още се радвам на това , че съм с него , както като преди 1 година . 1 година на боулинг , на тенис , на нищо такова не съм ходиал , няма къде да отидем и пак я има тръпката . Ако толкова се обичате , се надявам това да е просто накакво моменто състояние и да се оправите скоро ;)