View Full Version : Дали да му дам втори шанс?
Преди около 4 месеца се запознах с едно момче по интернет.Чатихме си имахме за какво да си говорим общи неща всичко беше супер. След доста покани от негова страна аз се съгласих да се запознаем на живо.Срещата беше в едно кафе за близо 40 минути в който говореше само за себе си и приятелите си тогава си тръгнах разочарована всякаш не беше същия човек ! Казах си тогава че повече няма да излязя с него. От тогава неговия предишен интерес към мен изчезна.Спряхме да си контактуваме за което ми е много гадно.До миналата вечер когато пак ми писа и почнахме да си лафим като преди тогава пак ме завладя това чувство.Той ми каза че очаква от мене да го изненадам и да стане нещо повече! Аз съм разочарована от него и си мисля дали не ме използва.... знам ли може би и той се е разочаровал от мен... та въпроса ми е дали да действам някак си или да го оставя !
AllenWallker
04-02-2009, 18:31
Забави нещата.... ПОмисли дали си струва да му дадеш втори шанс или евентуално, не.
nicolepcd
04-02-2009, 18:38
Ми на твое място не бих се занимавала с него... първо, ти сама казваш, че си се разочаровала от него, второ - как изведнъж му хрумва, че иска нещо да се получело между вас... тук има някаква мистерия :D Ясновидци, всеки четвъртък от 20:00 часа :lol:
Bellatrix
04-02-2009, 18:38
Случва се понякога нещата на живо да не са същите като на чат. Когато си пред компютъра не се притесняваш толкова и си далеч по-отворен(а). Просто някъде в подсъзнанието ти крещи едно гласче: "О, какво ти пука колко и какво споделяш, това е просто компа." И хората са 100 пъти по-различни на живо. Ако не сте си паднали един по друг в реалността, значи просто няма смисъл. Може би вие сте си родени за скайп приятелство и е по-добре нещата да останат така.
мерси за бързите отговори и все пак объркана съм... от много страни нещата сочат да то оставя но мене ми е криво защото малко или много има нещо не ми е все тая
justbebsi
04-02-2009, 18:50
Излез с него още веднъж и виж какво ще стане . Може следващата ви среща да е по-успешна . :) Ако и този път не се получи го остави и не се занимавай повече с него . Но нищо не ти пречи да опиташ отново
Дали да не излеза с него още веднъж има ли други на това мнение?
На първата ни среща с приятеля ми се случи същото нещо само ,че не се запознахме по интернет . Той ми разправяше за някакви случки и за негови приятели , които дори не познавах .И така час и нещо .Аз дори бях спряла да го слушам , а просто му се любувах . Така де , после излязохме и пак и пак и пак , просто имах желание да опозная този човек , но незнам дали и при теб е така . Ако да действай . Сега вече се смеем на това . Ако имаш желание да контактуваш като за начало с него , ако имаш желание да си говорите въпреки разочарованието - действай .Ако ли не , просто не му давай шанс .В следващата ви среща може ти да говориш повече или да му зададеш някой друг въпрос за нещо, което те интересува например . Може да не се забивате на кафе , а ако е по - хубаво времето да се разходите .
myNameIsImmortal
04-02-2009, 21:24
Аз съм разочарована от него и си мисля дали не ме използва...
Само да попитам: Как да те използва? Да не те кара да се разсъбличаш и да те гледа през уеб камерата 8-)
Всеки заслужава 2ри шанс, ако прецениш можеш да му го предоставиш, може на 1вата среща да се е опитал още повече да те впечатли говорейки за него и за приятелите си, за да ти покаже че образа за който си го представяш след разговорите в скайп, е истински и съществува. Можеби е бил под срес поради срещата ви и е прекалил "малко".
Но всеки заслужава 2ри шанс, и ако му го дадеш няма да загубиш нищо :)
ThereIsNoWayOut
04-02-2009, 21:28
Егати простотията е да отидете на кафе на първа среща .... толко ли няма някой красив парк или ддз нещо по-предразполагащо . Може човека да се е притеснил и да се поувлякъл в разказите си .. случва се . Според мен е редно да излезете пак НЕ на кафе (мое мнение) . Успех.
Лол да се е поувлякал в разказите си каза :lol: :lol: :lol: :lol:
mitkom89
04-02-2009, 21:30
Щом чак сега се е сетил за теб, значи е имал занимавка през останалото време... което значи, че не е много хлътнал по теб, а просто го е хванала липсата... излезте съвсем приятелски и виж как ще се държи... ако се е наежил да те слуша и да внимава, значи нещо не е наред и да бягаш :D И не всеки заслужава 2ри шанс... Дори много малко хора заслужават втори шанс... Think about it...
IndependentGirl
04-02-2009, 22:11
Щом чак сега се е сетил за теб, значи е имал занимавка през останалото време... което значи, че не е много хлътнал по теб, а просто го е хванала липсата...
\:D/ ... Изобщо не се занимавай с него.. щом говори само за себе си значи или е самовлюбен, или изобщо не е заинтересован от твоето мнение и твоите намерения.. Момчето сигуро така се пробва и с други момичета или пък може и да греша.. но не мисля, че по някакъв начин заслужава втори шанс.. :? 8)
Благодаря Ви! Той не е такъв да мисли само за секс свестен е но това че първата ни среща беше тотален провал за мен може и за него... ме спира сега си мисля дори и да излезем пак няма да е нещо по различно или ако е ще е за кратко... абе майната му да не е последния мъж на земята! :?
vesito13
04-03-2009, 08:05
Излез още веднъж с него , дай му втори шанс ;) Замисли се , ако излезете още веднъж , наи-много за да загубиш още един час от времето си , но ако наистина се окаже по-различен от първата ви среща и нещата потръгнат , само може да спечелиш :) Лично аз не виждам някакъв голям проблем , така че давай ;)
Дате си втори шанс. Невинаги първият път е успешен. Пробвайте пак, нищо не губите:)
gLypChenCee
04-03-2009, 08:12
Просто го зарежи. За какво ти е интернет любов?! :)
shmatka888
04-03-2009, 11:55
Е видяли сте се само веднъж...дай му втори шанс, излезте пак.И не го оставяй само той да говори, все пак двамата сте излязли :)
ThisIsMe
04-03-2009, 11:58
Както виждам не проявява кой знае какъв интерес към теб,а иска да се видите.Внимавай с това момче...по думите ти ми намирисва на женкар 8-) Излез и този път ако пак се държи така,не се занимавай повече с него!
чат запознанствата не струват..всичко е фейк
anyfany2
04-06-2009, 15:05
Здравей!
Аз съм ЗА да си дадете втори шанс.
Няма идеални и перфектни хора.. нищо не Ви пречи да опитате,щом и двамата изпитвате по нещо един към друг. Успехче,миличка!
:-)
summerlove66
04-06-2009, 16:41
Дай му ;) .. Обаче внимавай .. Трети не му давай ;)
мисля, че трябва да му дадеш втори шанс.. пък ако не се получи здраве да е :)
Take_That
04-07-2009, 20:25
Ми на твое място не бих се занимавала с него... първо, ти сама казваш, че си се разочаровала от него, второ - как изведнъж му хрумва, че иска нещо да се получело между вас... тук има някаква мистерия :D Ясновидци, всеки четвъртък от 20:00 часа :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) Съгласна съм
Take_That
04-08-2009, 22:08
Аз съм разочарована от него и си мисля дали не ме използва...
Само да попитам: Как да те използва? Да не те кара да се разсъбличаш и да те гледа през уеб камерата 8-)
Всеки заслужава 2ри шанс, ако прецениш можеш да му го предоставиш, може на 1вата среща да се е опитал още повече да те впечатли говорейки за него и за приятелите си, за да ти покаже че образа за който си го представяш след разговорите в скайп, е истински и съществува. Можеби е бил под срес поради срещата ви и е прекалил "малко".
Но всеки заслужава 2ри шанс, и ако му го дадеш няма да загубиш нищо :)
+456
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 04:37
След като не ти е харесал, според мен няма смисъл. Първото впечатление е много важно. А в чата всеки може да бъде такъв, какъвто си иска, но на живо е съвсем друга работа. Но изборът си е твой. Ако смяташ, че има смисъл, пробвай. :)