View Full Version : Сложна работа xD
Found_a_lover
04-03-2009, 10:07
Здравей на всички :)
Наскоро най-добрият ми приятел ме запозна с един негов познат.. така де, по скайп ме запозна :D чатихме си известно време.. и сме в едно даскало (супер :-D ). Вчера излизах с този моя приятел ии.. неговия познат дойде и се запознахме. Влюбих се в него още щом го видях.. просто е УНИКАЛЕН.. и е много свястно момче и супер добър,мил.. :) обаче се оказа, че харесвал някакво момиче от.. 7 клас.. (а той е 11 клас). И имам чувството,че нямам никакъв шанс с него. Вчера му хвърлях погледи, а той само ми се усмихваше от време на време :oops: Тази вечер пак ще сме заедно и.. супер много съм влюбена, а мисля, че ще остане несподелена любов. Нямам идея как да му привлека вниманието или нещо такова.. и не е някакъв лигльо или нещо от сорта. За пръв път срещам такова момче..Моля за съвети! Не знам какво точно да правя.. :-)
П.П. На почти 15 съм :D
gLypChenCee
04-03-2009, 10:12
Ебахти любовта дето изпитваш .. :shock: Познаваш го от има нЕма седмица и вече "оле много съм влюбена.." :shock: :shock:
Found_a_lover
04-03-2009, 10:14
По скайп се познаваме от около месец :) и в даскало съм го засичала много пъти, даже там ми направи впечатление още, но не реших да се запозная тогава. Не съм виновна, че беше ( и все още е ) любов от пръв поглед. :) И помолих за съвети, ако е възможно.....
p3tinc3t0
04-03-2009, 10:15
Това е много хубаво че момчето е свястно, вече рядко се намират такива... :) ами нищо друго не мога да ти кажа, освен успех, дано се получи :-)
Found_a_lover
04-03-2009, 10:16
Мерси за пожеланието за успех :) Въпросът е дали да правя нещо.. :D
mArMaLaDkA
04-03-2009, 10:19
Не си влюбена.Привлечена си от него,защото е почти непознат човек,умен,свестен,симпати ен...И какво като харесва седмокласничка?Тя е на 13,ти си на почти 15=> 14,та питам къде е разликата?Все на един акъл сте,така като гледам.
За пръв път срещам такова момче..Моля за съвети! Не знам какво точно да правя..
Да внимаваш да не го изплашиш , например?
Е Д И Т!
За да не пускам два поста,ще го напиша тук,ако видиш-видиш,ако не-здраве да е!
На мен лично ми изглежда като привличане и силна симпатия.Така го мисля и разбирам аз.Когато каза,че той харесвал седмокласничка,а ти си на почти 15,споменах,че също може да те хареса,защото дали си на 13,или на 14,все едно и също ми е на мен.Като чета как пишеш,просто имаш същите радини вълнения,съмнения и несигурност като седмокласничка.И да,отстоявам си още тезата,че може да го изплашиш с тая еуфория,това пришпорване на събитията,желанието да му признаваш чувствата си,когато отскоро се познавате..
p3tinc3t0
04-03-2009, 10:19
ами не мога да ти кажа какво да правиш, защото незнам дори аз как бих постъпила :lol:
gLypChenCee
04-03-2009, 10:21
По скайп се познаваме от около месец :) и в даскало съм го засичала много пъти, даже там ми направи впечатление още, но не реших да се запозная тогава. Не съм виновна, че беше ( и все още е ) любов от пръв поглед. :) И помолих за съвети, ако е възможно.....
М,добре. Значи първото което е вие сте се виждали 1-2 пъти и "влюбена" е МНОГО силно казано .. второ огато се видите другият път се дръж естествено,весело,усмихнат о и дори да си напрегната не го показвай.
п.п.
И недей да му пускаш след четвъртата - петата среща/целувка .. :) Айде успех. :)
Found_a_lover
04-03-2009, 10:22
Marmaladka, не ме познаваш, а ми казваш да не го изплаша. Ами не, не го изплаших! И съм влюбена,да! Не съм 10-годишна пикла, която не знае какво иска. Преживявала съм много неща, много чувства съм изпитвала, както и разочарования. Нито един път не успях да попадна на някой нормален, свестен. А дали сме на един акъл с момичето на 13.. не мисля, но това няма значение.. то да не помоли човек за съвет тук...
nicolepcd
04-03-2009, 10:53
Ми излезте тая вечер, виж какво ще стане... не се влачи много при него, че може да те помисли за досадна и такам 8) Успех :grin:
Found_a_lover
04-03-2009, 10:55
Благодаря :)
Нищо не губиш, ако пробваш. Щом го харесваш се опитай да го спечелиш.Все пак свестни момчета рядко се намират вече. :) Успех, мила :P
shmatka888
04-03-2009, 11:47
Ако наистина го харесваш бори се за него...говорете повече и му подсказвай малко по малко че го харесваш или по-добре направо си му кажи...без да те е страх...пускай се :)
Found_a_lover
04-03-2009, 11:56
Мерси за надъхването 8-) Надявам се да се получи след някакво време нещо... Хубавото е, че сме в едно даскало :-D
ThisIsMe
04-03-2009, 12:05
Какво да направиш ли?
за начало успокой страстите!
После ей така съвсем спокойно започнете един разговор и го попитай за любовния му живот..как върви..дали има човек до себе си и темподобни.. после може би и той ще те попита и ти по някакъв начин ще трябва да му намекнеш ,че харесваш него.
Друг вариант е този най -добър твой приятел,който ви е запознал да ви сватоса,като му кажеш какво чувстваш към това момче.
Но преди да действаш те съветвам да не избързваш с признанията.Както се казва-''Бавно,но славно''
Успех от мен ! :)
"На почти 15 съм" ... е тва ме разби.... :razz: :razz: и си мислиш че си влюбена?! Има хора, които и на 30 все още не са изпитвали това чувство... :? Малко слез на земята ... премисли нещата и тогава прецени дали си заслужава да му привличаш всниманието щом дори малко не ти е намекнал че има интерес... :?
YouCantStopMe
04-04-2009, 08:55
Е със сигурност не е любов,но.. може би - за сега само.. увлечение.Ами първо се успокой малко.След това действай.То.. това 11 клас сът 7 клас не е многоо.. :?
Дано да се получи. :)
Found_a_lover
04-04-2009, 09:20
Hilary_, мисля, че всичко е много относително кога ще се влюби човек.
Съжалявам за претрупания коментар в началото, от който излезе, че съм 'неспокойна' леко :D
Вчера излязохме компания и момчето показа интерес, дори много повече :)
Благодаря за отделеното време и съветите. :)
Аз на твое място бих започнала да илизам по- честичко с него. Покажи му качествата си, разсмивай го, покажи му че не си някоя от "поредните шматки", сближи се с него и ако има някакво влечение към теб ще си проличи... :)
_mimi7y_
04-04-2009, 09:28
казваш,че момчето е много добро,мило,учтиво,че не е като другите бла бла .. е щом е така значи няма да хареса някоя лигла..кво като е на 13 год не е ли човек и казваш че не сте на един акъл с момичето което той харесва .явно според теб си много по добра,умна,мила ако беше така той щеше да тича след теб а не след нея... що всички имате такова голямо самочувствие бее .. ама накрая май излиза че това самочувствие няма покритие..
едит : и кво викаш че си ПОЧТИ на 15 хахаа ти си на 14 все още няма значение дали ти остава месец или дори ден до рождения ти ден..и кво показва математиката че имате 1 год разлика а ти се мислиш за нещо повече от нея
да извинявай понеже ти си ПОЧТИ на 15 си много умна и много яка и нз си ко още и със твоя чар ще успееш да го откраднеш от нея..
Found_a_lover
04-04-2009, 09:33
Кво да тича след мен след първата ни среща ?? Вчера е говорил с най-добрия ми приятел за това, което е изпитал, като ме е видял, просто е по-тихо момче. :) Както и да е, не искам да навлизам в подробности. А в крайна сметка, се оказа, че това момиче е било.. просто момиче за него, защото е преживял кофти връзка с последното си момиче и е искал да се разсее...
Мда, и се скъсах да повтарям,че съм много яка и съм с адския чар, да..
_mimi7y_
04-04-2009, 09:55
Кво да тича след мен след първата ни среща ?? Вчера е говорил с най-добрия ми приятел за това, което е изпитал, като ме е видял, просто е по-тихо момче. :) Както и да е, не искам да навлизам в подробности. А в крайна сметка, се оказа, че това момиче е било.. просто момиче за него, защото е преживял кофти връзка с последното си момиче и е искал да се разсее...
еми като казваш че не сте на един акъл с това момиче при положение че разликата в годините ви почти я няма това излиза..излиза че си доста самоуверена ..може да не си казала в прав текст но се подразбира какво ти е самочувствието
GabisiTa
04-04-2009, 10:41
еми като казваш че не сте на един акъл с това момиче при положение че разликата в годините ви почти я няма това излиза..излиза че си доста самоуверена ..може да не си казала в прав текст но се подразбира какво ти е самочувствието
Годините не винаги са определящи, може да си на 15, а да имаш много повече акъл от някой на 25, както и обратното разбира се, зависи от много неща...
По темата: Сега може постепенно да се опиташ да станеш по-близка с момчето, да излезете двамата и т.н. Успех! :P
sladur4etyYy
04-04-2009, 16:51
запознай ме мене с тва момче, щом е толкова свестен, а не знаеш какво да го правиш :( :(
(базик...донякъде :D :D )
сега сериозно: опитай се да се сближиш с него, закачай се, ала- бала. и гледай да НЕ показваш колко си хлътнала, определено няма да е в твоя полза.
Едит: сега видях, че сте излизали и момчето е показало интерес. гледай да го задържиш ;]]
GossipGirl89
04-04-2009, 17:07
Първо да кажа, че това, че сте си писали 1 месец по скайпа не означава, че го познаваш м действителност... Да опознаеш един човек напълно изисква много повече време и реален контакт, а не скайп...
Второ - наистина е доста прибързано мнението ти, че си влюбена. Може да те привлича много и да го харесваш, но за любов е много много рано да се говори...
Трето - щом е показал интерес към теб сега ти си наред - излизайте по често, закай се с него, но както казаха преди мен - в никакъв случай не му се мятай на врата веднага и не му показвай колко си хлътнала. Бъди малко по-сдържана и гледай да ограничиш всичко само до закачки и бъзици...поне за сега :) Поне докато не се убедиш, че наистина има интерес към теб.
Успех ! :)
По скайп се познаваме от около месец
:razz: :razz:
valdesbg
04-05-2009, 07:22
А скайп... :)
Любимата ми тема.
Авторке - нещо като инициатива от твоя страна ще има ли? Той е тих, няма лошо - хващаш го за ръчичка и в близката горичка ще търсите гъби :)
Ти си във филмчето.Хубавото е,че си е твоето филмче.Следователно ти правиш сценария.