Влез

View Full Version : Моля давайте съвети --Рокля

N_I_K_I_T_A_
04-03-2009, 12:28
Здравейте на всички!
Тази година съм абитуриентка и моят приятел също. Разликата в дните ни е точно 3 дни . И въпросът ми е според вас мога ли с моята абитуриентска рокля да съм му дама на нговият бал.Т.к той ще е кавалер на моят бал????
Много искам да съм с роклята си от бала т.к ще се чувстван супер добре а и трети път сигурно няма къде и да я облека.Но проблема е че се чудя дали да съм с нея т.к ще почнат коментари че съм била на предишния ден на бала си пак с тази рокля... Моля ви дайте ми съвет какво да направя??? Дали да съм ли с рокличката ми.
Само да добавя че роклята ми е мн екстравагантна в момента я шият. И мисля за моят бал да съм с къдрава коса а на бала на приятела ми пак с рокличката ми но с права коса и не с мн грим.
Също така че сме от един град с него а и от негоеото училище познавам почти всички...

БЛАГОДАРЯ ВИ !!! :-) Чакам съветчета :)))))))))

dalches18
04-04-2009, 14:37
Не мисля , че ще има някакъв проблем ако си със същата рокля :)
Ако ти се харесваш с нея и се чувстваш добре , няма да имаш проблеми :grin:
Успех :P
П.П С моят приятел ще сме заедно на бала , в едно и също заведение, на една и съща дата, на екскурзия след това :grin:

eple
04-04-2009, 15:46
е,няма смисъл да купуваш две рокли...
карай с тая и на неговия ;)

djudjulinkaa
04-04-2009, 16:08
И аз мисля че няма да е проблем ако си пак със същата рокля.. все пак всеки като се позамисли и се постави на твое място няма да му се дават още пари отгоре.. :)

N_I_K_I_T_A_
04-06-2009, 19:36
Не мисля , че ще има някакъв проблем ако си със същата рокля :)
Ако ти се харесваш с нея и се чувстваш добре , няма да имаш проблеми :grin:
Успех :P
П.П С моят приятел ще сме заедно на бала , в едно и също заведение, на една и съща дата, на екскурзия след това :grin:

Еее браво мацка ,мн е яко така. НА мен проблема беше че ни е един след друг дните и за това попитах за роклята :)
Мннн мерси на всички падна ми от сърцето малко това че ми беше доста притеснено . Като ми е готова рокличката ще ви пусна снимки да я видите :) Мерси пак :P

N_I_K_I_T_A_
04-06-2009, 19:38
И аз мисля че няма да е проблем ако си пак със същата рокля.. все пак всеки като се позамисли и се постави на твое място няма да му се дават още пари отгоре.. :)
Мерси мацка,права си но малко са хорара като теб където ще се позамислят ,повечето само коментират еЕе тая е с със сащата рокля и т.н а проблема ми е на мен че ме доста дразнят тези неща и обръщам внимание .,, МЕрси за отговора ти :-)

N_I_K_I_T_A_
04-06-2009, 19:41
е,няма смисъл да купуваш две рокли...
карай с тая и на неговия ;)
Мерси мила . Но ме претеснява това че ще е точно абитуриентска рокля а няма да съм му като дама , а като абитуриентка.
ПП: Роклята ми е от тюл и цялата в камъни ,всичко ми е покритосамо краката ми се виждат т.к са по на рядко камъните...
Като стане готова щя покажа снимки за да ми кажете дали ще е добре :)

fluffka1
04-07-2009, 13:28
Здравейте на всички!
Тази година съм абитуриентка и моят приятел също. Разликата в дните ни е точно 3 дни . И въпросът ми е според вас мога ли с моята абитуриентска рокля да съм му дама на нговият бал.Т.к той ще е кавалер на моят бал????
Много искам да съм с роклята си от бала т.к ще се чувстван супер добре а и трети път сигурно няма къде и да я облека.Но проблема е че се чудя дали да съм с нея т.к ще почнат коментари че съм била на предишния ден на бала си пак с тази рокля... Моля ви дайте ми съвет какво да направя??? Дали да съм ли с рокличката ми.
Само да добавя че роклята ми е мн екстравагантна в момента я шият. И мисля за моят бал да съм с къдрава коса а на бала на приятела ми пак с рокличката ми но с права коса и не с мн грим.
Също така че сме от един град с него а и от негоеото училище познавам почти всички...

ей! аватарчето ми! :o

plmn
04-07-2009, 14:00
няма смисъл да хвърляш още пари за друга рокля. въобще да не ти пука кой кво мислел!

Iv4eTy
04-07-2009, 14:04
Не мисля, че ще е проблем да си с тази рокля два пъти, защо да даваш излишни пари при положение, че през тази година и без това се пръскат луди пари по уроци, бал, рокля, изпити и прочие и прочие работи.

N_I_K_I_T_A_
04-07-2009, 17:54
Здравейте на всички!

ей! аватарчето ми! :o

Ей :-o Мда имаме еднакви хихи :)

Mihailova
04-07-2009, 18:20
Абитуриетската рокля може да се облича веднъж , но точно това и е предназначението. Не ми се нрави идеята да я облечеш и за абитуриентската на приятеля си..

Rofl4e
04-07-2009, 18:35
Според мен не я обличаи на бала на приятеля си отдели 100 лв и си купи една друга :)

teenems
04-07-2009, 18:55
какво ти пука какво ще кажат хората ?! така или иначе къде другаде ще облечеш тази рокля отново .. май няма къде !така ,че отивай без да ти пука ;) ..ти нали си я харесваш тогава праскай с нея

plmn
леле кви глупости. как може да я съветвате да хвърля още пари за друга рокля? и като мине другия бал кво ще прави с 2 чисто нови рокли? ...къде пише, че се обличала веднъж, глупости .........

teenems
какво ти пука какво ще кажат хората ?! така или иначе къде другаде ще облечеш тази рокля отново .. май няма къде !така ,че отивай без да ти пука ;) ..ти нали си я харесваш тогава праскай с нея !