View Full Version : Колко от вас са на диета?
Crystaline
04-03-2009, 14:27
Колко от вас са на диета в момента :)
Moderated by slun4ice
т.7
billytalent
04-03-2009, 14:30
Аз :P
ми то мойто нз дали се брои за диета.Понеже качих 2-3 кг и реших да не ям банички и вафли :D
И аз съм на някаква импровизирана диета. Сещам се за рекламата, на която едно гладно човече подскача пред мен, маха с ръце и крещи "Гладна съм!!! Гладна съъъъм!!!" :-D
И аз, ама за 5 дена нищо не съм свалила, даже май съм качила. :D
Ми аз съм на свободна практика... Закусвам някакъв плод, обядвам салатка с нещо квото има, но предпочитам някаква консервирана царевица или грах или боб и за вечеря само салатка. Ама днес си хапнах за обяд малко бисквитки с едно корни :P
Mihailova
04-03-2009, 15:08
Аз :)
taNcheto93
04-03-2009, 15:12
И аз :oops: , качила съм 3 кг :shock: :-x
GabisiTa
04-03-2009, 15:13
И аз, вече 5-ти ден... :)
FancyGirl
04-03-2009, 15:47
Никога не спазвам някаква определена диета това за мен е глупост.... аз си се ограничавам не ям хляб от сигурно повече от половин година не казвам, че изобщо не съм кусвала но ако ям това е изключително рядко ... просто свикнах без него и не ми и липсва... сладко ям от време на време(защото иначе ми пада кръвното) но и без него мога.. и ходя да тичам... просто гледам да пазя форма :oops:
rauwkost
04-03-2009, 15:50
Охх, и аз..
LovelyGirl
04-03-2009, 15:54
Аз не съм на диета,просто ям по по-малко и от 2-3 месеца не ям хляб :)
mysterious93
04-03-2009, 16:51
М-м точно диета не :D просто се ограничавам от това което съм яла преди ии то е пак с цел сваляне на килограми :-D
YouCantStopMe
04-03-2009, 17:22
E... БЯХ :D
аз.. следващите 3 месеца ще са трудни :(
кхъм-кхъм,.кой ми редактира мненията :? :o :o :o
Civilizationruller
04-03-2009, 17:57
Ми някаде от 2 седмици съм намалил драстично храната и максимум 1 пълнозърнеста филийка без сладко вода и движение моя си диета тъй като не съм до толкова организиран да следвам точна и не съм се теглил за да знам дали има разлика но мисля че има
krem4et0
04-06-2009, 10:25
Утре приключвам. За 38-те дни резултатът е около 5 кг и съм доволна. Не отслабнах рязко, влизам си в дрехите от преди 5 години, изглеждам доста добре, чувствам се леко...
и аз съм на диета от 9 дена
:)
billytalent
04-06-2009, 10:32
Бях 3 дни успях да сваля 2 кг,но не можах да я продължа,защото имах малко здравословни проблеми и трябва да се храня хубаво сега ...вече ще се гръмна,а трябва да свалям 5 кг :lol: :lol: :lol:
pepita87
04-06-2009, 10:48
Незнам защо,но когато чуя думата"диета" и настръхвам!Никога не съм била роб на диети,дано не се налага и да съм!Опитвала съм се да ограничавам сладкото,хляба...но да се подложа на диета,в която трябва да изкарам на по едно кафе и една ябълка...едва ли!Предпочитам да отида на фитнес и да поспортувам,отколкото да ми стърже цял ден стомаха и да си удрям шамари,когато в мислите ми изплува някоя пържолка!
Loshotia
04-06-2009, 10:59
^ ако пържолката е пилешка може да я реализираш без угризения 8-)
gabri3lla
04-06-2009, 13:34
По принцип и аз съм на диета ама....... 8-)
zvezdichka2
04-06-2009, 14:17
имаше подобна тема :) от мене..само че с др акаунт..
ех Нинчее :D :)
SiSsKkAa
04-06-2009, 15:15
Аз
Murder_Doll
04-06-2009, 15:23
И аз съм на диета :grin:
bubinkaa
04-06-2009, 17:35
аз не съм на никаква диета...според мен това са глупости с тея диети...кога не си е да се натъпчеш като "свиня" нищо не е...защото сега сте на диета ама като е приключите ще почнете да се "тъпчете" и резултат от гледа Ви няма да има... :lol: :shock:
SiSsKkAa
04-07-2009, 11:20
откъде си сигурна,че всеки един ще се натъпчи след това?по твоята логика един дебел си умира дебел така ли?
Аз мислех да се хващам с диета обаче се отказах, защото ефекта ще е само временен ... сега просто не ям хляб и маргарин и в интерес на истината се наблюзава някакъв малък ефект :D Иначе по цял ден обикалям напред-назад и съм си в отлична форма :)
bubinkaa
04-07-2009, 12:41
откъде си сигурна,че всеки един ще се натъпчи след това?по твоята логика един дебел си умира дебел така ли?
никъде не съм казала,че съм сигурна... :-)
а дали един дебел си умира дебел...нз..аз нямам този проблем... и 90% от този форум не са дебели..поне като гледам снимки..просто си въобразяват и възмущават...а има и такива където знаят,че не са дебели и само охкат и мранкат колко са напълняли....
а дали ще се натъпчат...те решават 8-)
повечето само чакат да им приключи "процедурата" и яла да видиш какво става :lol: затова вместо тея диети ще ви кажа : спорта му е майката :-) с него става...бавно,но славно :-)
SiSsKkAa
04-07-2009, 13:18
Ако искаш да смъкнеш 2-3кг става само да спреш хляба.Ама ако искаш да отслабнеш повече трябват повече ограничения,с които трябва и да свикнеш и занапред в живота си малко или много да ги спазваш,за да не си възвърнеш кг-те
bubinkaa
04-07-2009, 13:25
мда..така е :-P
krem4et0
04-07-2009, 13:31
аз не съм на никаква диета...според мен това са глупости с тея диети...кога не си е да се натъпчеш като "свиня" нищо не е...защото сега сте на диета ама като е приключите ще почнете да се "тъпчете" и резултат от гледа Ви няма да има... :lol: :shock:
Аз съм на диета с 3 етапа, като последния е захранване. Включвам повече и повече храни, за да не става рязко качване и нахвърляне на храната. А и при продължителните режими(моят е към 40 дни) се научаваш да цениш храната, да ядеш правилно и здравословно, да виждаш как с по-малко от нормалната храна пак си сит. Днес приключвам режима си и мисля да продължа със здравословното хранене и за напред. да, блазни ме идеята за пица(май това най-много ми липсва), яде ми се шоколад, но мога да хапна по 2 хапки от тези храни и да ми мине желанието. Да не говорим, че стомаха се свива и се засищаш с по-малко.
SiSsKkAa, аз не ям хляб от години. Пърженото ми е сведено до минимум, не пия газирано, закуски си позволявам на 3 месеца веднъж. И пак си качвам зимата...
Не е някаква диета заключена в рамка, по-скоро се ограничавам и тъй като времето се постопли започвам да бягам :P
SunSmile
04-07-2009, 14:33
Да, аз съм на диета от 2 дни и съм свалила 2 килограма. Самата аз се учудих от себе си. Диетата си е моя, ограничавам се от почти всичко. Ям месо всякакъв вид без да е пържено или със сосове, зеленчуци, яйца. Всичко останало го ограничавам. Пия страшно много вода повече от 3 литра на ден. И спортувам много, което е основното, за да има резултат - тичам, коремни преси (над 100 на ден, раздлени на 2 серии), тае бо, карам колело, отделно си е ходенето като разходка :)
Аз съм....Сега като времето става по-хубаво просто е наложително..Поне за мен :grin: :grin: :grin:
Oxx.. и аз .. не че е точно диета, де .. хляб не ям от години и не ми се и яде .. гледам да свеждам на минимум всичко .. спорт включвам .. всичко! Дано поне резултат има .. :/ иначе .. гладна си ходя ама се научих да игнорирам сама себе си 8-) забелязала съм че колкото по топло става толкова по лесно организма губи излишното .. :-o може и да си въобразявам нз ..
никъде не съм казала,че съм сигурна... :-)
а дали един дебел си умира дебел...нз..аз нямам този проблем... и 90% от този форум не са дебели..поне като гледам снимки..просто си въобразяват и възмущават...а има и такива където знаят,че не са дебели и само охкат и мранкат колко са напълняли....
а дали ще се натъпчат...те решават 8-)
повечето само чакат да им приключи "процедурата" и яла да видиш какво става :lol: затова вместо тея диети ще ви кажа : спорта му е майката :-) с него става...бавно,но славно :-)
Съгласна! :wink: Не спазвам диети... нямам нужда :grin: 8)
аз нямам нужда от диета... 8)
не спазвам и никога не съм спазвала..
MiLeNcHeToO
04-11-2009, 22:39
От днес започвам...сериозно 8-) ще видим докъде ще я докарам. :) За мен диетата е ограничение от храна, но не твърдо лишение от каквото и да било...по-скоро нещо като сменяне на навиците :-D иначе няма смисъл.
и аз бяп и за мое шщастие съм си западила все още теглото :-D
titinkaa
04-12-2009, 07:44
аз почвам утре,то не може да се нарече точно диета,а по-точно е здравословно хранене :)
аз не ям от...1-2 месеца ? 8-) 8-) така де,хапвам по 2 пакета солети на ден и тва е :shock: и резултата ее..хм...5 килограма ? :D :D :D
Kostadin_682
04-12-2009, 14:02
Аз не съм 8-)
MrUndaztood
04-12-2009, 14:09
Аз почвам 90 дневната след Великден.Другият понеделник.
MiLeNcHeToO
04-12-2009, 15:40
аз не ям от...1-2 месеца ? 8-) 8-) така де,хапвам по 2 пакета солети на ден и тва е :shock: и резултата ее..хм...5 килограма ? :D :D :D
Само това ядеш 2 месеца? :shock: И само толкова си отслабнала? :shock: Недей, вредно е. :(
Аз покрай тея килограми съвсем психясах 8-) 8-) ама съм си казала,че ще сте се става 50 килограма :D ся се освиних през ваканцията,ама като почнем училище и ще се стегна :-P
colymoly
04-12-2009, 16:08
утре почвам отначало, миналия път се провалих, а и си изкълчих крака и не мога да скачам днес :o :o :o трябва да правя преси, а тях не ги обичам много
Аз съм на диета. Ям докато спре да ми се яде. Като ми се дояде - пак така. Диетата ми е по хляб на ден освен яденето.
sladkish_14
04-12-2009, 16:49
Аз се чудя как да надебелея малко .. те хората отслабват 8-)
sladur4etyYy
04-12-2009, 17:02
:shock: ти добре ли си, бе, момиче?! тва просто е толкова вредно, чеее.... по- добре спри да го правиш , глупаво е, а и нищо положително няма да си докараш.. :?
colymoly
04-12-2009, 17:05
^ ако прояде нормално, ще качи най-добрия вариянт е да я кара на салатки и месо с хляб, за да не качи а и ще може да свали някое килце
krem4et0
04-12-2009, 20:07
Солетите са тесто....калорични. Със същия успех може да кра на 2 филии хляб. Ако яде пилешко, риба и зелена салата с репички, краставички....ще отслабне доста. И то доста по-здравословно.
опитвам се да ям по-малко но не спазвам определена диета 8-)
colymoly
04-13-2009, 12:55
и аз ^ така, но по-важното е,че има резултат няколко сантиметра от бедрата, а корема въобще не е както преди, мисля, да карам главно на салатки вече и на месо, за пилешко и риба съм съгласна, но мисля, че не бива да си позволявам салами, тъй като не са от чисто месо, а и не са вкусни, също така свинско месо, колкото и да не е блажно все пак е свинско, добре, че пилешките пържоли са вкусни :D иначе, не знам как ще устискам :grin:
Здравейте!
По-добре послушайте моя съвет. :) Ако наистина имате наднормено тегло/нуждаете се от отслабване по-добре не си налагайте сами строги и вредни диети, а се консултирайте с диетолог :!: А за тези които искат да свалят от 2 до 5 кг например мога да им кажа, че ще стане с намаляване на сладкото и хляба( не за дълго време разбира се).Спортът е най-хубавото нещо за всички! :wink: Като гледам.. всички са писали ,че ядат по няколко ябълки или 2 пакетчета солети на ден за няколко месеца( например).Това е супер вредно :? съсипвате си организма с малко количество еднообразна храна.На тази подрастваща възраст човек се нуждае от всичко!
Ако не искате да си имате здравословни проблеми^^^ :wink:
Успех! :)
stanislafchety
04-13-2009, 17:29
От 16 дена сам на диета
ям само салатки :D ама няма на4ин като искам да изглеждам добре :grin:
zuzimuzi
04-13-2009, 17:37
Солетите са тесто....калорични. Със същия успех може да кра на 2 филии хляб. Ако яде пилешко, риба и зелена салата с репички, краставички....ще отслабне доста. И то доста по-здравословно.
Chuvala sam za dieta spored kravnata grupa.
Az nadebelqvam ot riba, mesni produkti, mle4ni, abe ot belta4ionite. Ot vaglehisratite, testoto, moga po cql den da gi qm i za okolo 2 sedmici svalqm 4kg
happyfacex
04-26-2009, 14:48
^ аз не даже съм прекалено слаба :lol:
kuklichka_bg
04-26-2009, 15:00
До вчера се уграничавах ама днес си викам ще ям каквото си искам и то нищо не ми се дояде кажи речи
Pepincetyy
04-27-2009, 11:41
Аз :P
colymoly
04-27-2009, 13:49
аз реших вече, край с моята диета, от днес само на вода, писна ми да се ограничавам от всичко, да правя преси упори, да скачам на въже повече от 2 месеца а резултата е нулев :? дано като спра всякакви калории да има резултат, писна ми ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
rosenhristev
04-27-2009, 16:11
Диетата е най-грешното нещо което може да съществува в момента в който е спреш си качваш килограмите които си свалил + още поне 5... И това се получава от страх на организма като му дадеш нещо което не си приемал от много време примерно шоколад или нещо висококалорично и той се запасява като поемаш повече от страх да не му спреш пак кранчето 8-)
mynichka
04-27-2009, 16:17
и аз ще бъда от утре :)
colymoly
04-27-2009, 16:24
Диетата е най-грешното нещо което може да съществува в момента в който е спреш си качваш килограмите които си свалил + още поне 5... И това се получава от страх на организма като му дадеш нещо което не си приемал от много време примерно шоколад или нещо висококалорично и той се запасява като поемаш повече от страх да не му спреш пак кранчето 8-)
моя организъм изобщо няма да му го пускам кранчето 8-) :D
NaughtyOne
04-27-2009, 17:33
Малко диета,но за мене диетата представлява "по всичко равномерно" не се яде нито много мазно,нито много солено и нито много сладко-не се ограничавам от нищо,но и гледам да не прекалявам,а тва всичкото се изгарям така или иначе със спорт :)
gabri3lla
04-27-2009, 17:38
Как издържате? Аз от месец и повече се боря с някакви си 4 кг. и все немога да ги сваля. Уж си казвам край с калоричната храна и след 2-3 часа съм с някоя закуска или вафла в ръка. Оф.. :x
vesito13
04-27-2009, 17:57
Не спазвам диета :?
аз реших вече, край с моята диета, от днес само на вода, писна ми да се ограничавам от всичко, да правя преси упори, да скачам на въже повече от 2 месеца а резултата е нулев :? дано като спра всякакви калории да има резултат, писна ми ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Аз бях си изградила същото мнение за диетите преди години. Толкова стриктно ги спазваш, резултата е нулев... Е, как няма да се ограничиш, а? Намалих значително калорийната стойност ( един ден, със все още дебелия си задник ) до 600калории, след около седмица поемах по 300-400калс. 4-5 месеца държах само на чай и ябълки, имах и период , в който се хранех само вечер с дини и така... Но зимата дойде, аз си надебелях кактоо се и очакваше.. На училище още повече.. и тези свалени 20 кг, за 6 месеца, се върнаха за 5 пъти по- бърз период с още около 5-6 килца. Но сега около 3 седмици карам на по една бисквита ( понякога се случва и цяло пакетче, но... мн. рядко ) на обяд и съм свалила около 10кг :) .. Страхотен метод, няма шанс да не смъкнете килцата от него.
colymoly
04-28-2009, 11:08
Аз бях си изградила същото мнение за диетите преди години. Толкова стриктно ги спазваш, резултата е нулев... Е, как няма да се ограничиш, а? Намалих значително калорийната стойност ( един ден, със все още дебелия си задник ) до 600калории, след около седмица поемах по 300-400калс. 4-5 месеца държах само на чай и ябълки, имах и период , в който се хранех само вечер с дини и така... Но зимата дойде, аз си надебелях кактоо се и очакваше.. На училище още повече.. и тези свалени 20 кг, за 6 месеца, се върнаха за 5 пъти по- бърз период с още около 5-6 килца. Но сега около 3 седмици карам на по една бисквита ( понякога се случва и цяло пакетче, но... мн. рядко ) на обяд и съм свалила около 10кг :) .. Страхотен метод, няма шанс да не смъкнете килцата от него.
да обаче след като спра бисквитите какво ще стана, отново ще си върна висчко, ако не и да прибавя отгоре
Мойто не е диета ами просто се ограничавам от хляб, пържено не ям, както и шоколад и баници :)
на диета съм... или поне се опитвам. :)
HotChickMaggie
05-04-2009, 11:18
Аз 8-)
sladurkata92
05-04-2009, 17:04
Утре приключвам. За 38-те дни резултатът е около 5 кг и съм доволна. Не отслабнах рязко, влизам си в дрехите от преди 5 години, изглеждам доста добре, чувствам се леко...
..а ти на каква диета си била !?
Спазвам ограничения в избора си на храните. На ден поемам под 500 кал.. може би не е диета, но това ми е вроден навик вече. :)
На диета съм. Имам да сваля 5 кг..
NaNa_SladuRana
05-04-2009, 18:36
аз се ограничавам,не ям боклуци :)
Addicted77
05-05-2009, 11:02
Няма нужда от диети , трябва да се яде в умерени количества без някакви мазни и много тестени неща и да правиш упражнения или да тренираш нещо с диети после килограмите се връщат двоино ... :-D
Спазвам ограничения в избора си на храните. На ден поемам под 500 кал.. може би не е диета, но това ми е вроден навик вече. :) :shock: как живееш с толкова малко калорийна дневна доза :shock: :shock:
BigFakeSmile
05-05-2009, 11:12
аз никога не съм на диета
просто съм свикнала да не ям много
gabunnka
05-05-2009, 19:15
и азз :P
colymoly
05-12-2009, 17:49
Спазвам ограничения в избора си на храните. На ден поемам под 500 кал.. може би не е диета, но това ми е вроден навик вече. :) :shock: как живееш с толкова малко калорийна дневна доза :shock: :shock:
моята е по-малко :P
аз си ям всичко , ама спортувам много :) :)
Kras4eto_lp
05-19-2009, 08:06
От вчера съм на диета :D Засега резултатът е 1кг...бързо свалям само трябва да ги задържа после :)
Fucklove92
05-19-2009, 11:19
Не..ям кот ми падне 8)
пу не съм аз.... :lol: :lol:
UnBelievable
05-19-2009, 11:49
Спазвам ограничения в избора си на храните. На ден поемам под 500 кал.. може би не е диета, но това ми е вроден навик вече. :)
WTF :? Това не е диета, това е мъчение. И си мислиш, че ще отслабнеш? :lol: Не ме карай да се смея. С глад не се отслабва :?
Mimito1991
05-19-2009, 12:12
И аз се опитвам нещо да съм на диета .. Ма не се получава 8-) :D :D :D :D
laila_94
05-19-2009, 12:17
ами :D принципно да ,но от утре няма да ям нищооо :-o :oops: :razz: