Влез

View Full Version : идеалната половинка

mmm899
04-04-2009, 14:33
мом4ета/моми4ета как си представяте идеалната си половинка ??
как да изглежда ,какво да прави ... да пиши /пие ...да играя cs ...И такива неща :)

js7tw
04-04-2009, 15:04
да играе ЦС вика ХХАхАХАхаха :razz:

Slashy
04-04-2009, 15:23
относно външността..
http://prikachi.com/files/720068q.jpg
http://prikachi.com/files/720069d.jpg
;дд

jambo_bs
04-04-2009, 15:39
Абе и аз скоро са срещтнах с едно момиче и и викам "Ако не играеш The Sims хич не си помисляй да има нещо между нас ......... " и тя си замина :?

ViolentSaint
04-04-2009, 16:26
да играе ЦС вика ХХАхАХАхаха :razz:

тц тц то ако една мацка не може да размаже 20 бота на експерт на ЦС за къв чеп ти е ..... дали да не пусна обява във вестника. "Търся си гадже.
Изисквания: перфектно владеене на Counter Strike"

:lol: :lol: :lol: :lol:

gLoRiToO
04-04-2009, 16:43
идеалната полвинка за мен изглежда точно както моя приятел....хммм странно защо ли сме заедно :)

HanopkaH
04-04-2009, 17:16
К'во толкова, бившата ми беше казала, че ако не спра да играя 5тици (цс), да съм я бил забравил.В моя случай беше доста трудно, щото ми беше като наркотик, но какво ли не правиш за любовтъ :lol:

plmn
04-04-2009, 17:48
cs > all

HanopkaH
04-04-2009, 17:59
cs > all

По-зле .. cs > life :D

ThisIsMe
04-04-2009, 17:59
да играе SVEN

ubuntureload
04-04-2009, 18:12
Да е като пyтka в кутийка ... да мога да си я чукам постоянно където си поискам :D :-) :oops:

t1n4e7o
04-04-2009, 18:53
Това е моят идеал...

http://prikachi.com/files/720767q.jpg моето сладко меченце... :-)

http://prikachi.com/files/720776j.jpg с физиономииките, които ми прави, за да ме разсмива :mrgreen: :wink:

http://prikachi.com/files/720784e.jpg - винаги любопитко ( да не изпусне нещо ) 8-) 8-) 8-) :oops:

http://prikachi.com/files/720789P.jpg - и много миличъъъъък, нали е моето бебче.. =P~ =P~ =P~ :smt007 :smt007 :oops: =P~ :mrgreen:

Знам, че не е перфектното момче, но за мен е просто идеален. Няма по- чаровно и мило момче на Земята.

BlueDream16
04-04-2009, 19:05
Открих идеала ми за момче..Рус,с небесно сини очи и невероятно чаровна усмивка,уникално закачлив и някак недостъпен..и начина,по който се държеше с мен..всичко наистина всичко.. :smt022 И макар да съм влюбена в него не може да сме заедно :smt022

JenataNaShefa
04-04-2009, 19:12
Открих идеала ми за момче..Рус,с небесно сини очи и невероятно чаровна усмивка,уникално закачлив и някак недостъпен..и начина,по който се държеше с мен..всичко наистина всичко.. :smt022 И макар да съм влюбена в него не може да сме заедно :smt022

Тъжно :(

По темата... този който ме обича въпреки мен :-|

sexyyyy93
04-04-2009, 19:52
Не е задължително да е някой супер модел!Но трябва да ме приема такава,каквато съм!И най-важното - да ме обича!

ubuntureload
04-04-2009, 19:53
Лелеле ако ходя с някоя слива и започне да поства мои снимки по някви такива кретенски форуми ще и оставя четката за зъби безработна ... ще и троша пръстите един по един !!!!!

time2rock
04-04-2009, 19:56
Да играе ЦС(аз играя с клана постоянно), да има дълга коса,катинарче брадичка по желание,чувство за хумор,да не пуши,да пийва малко заедно с мен,да е добър като характер,да слуша РОК и може би метал.И... да ме обича. Е,не искам много 8-)

Civilizationruller
04-04-2009, 20:14
хахахаха цс маниа ако на момиче и тря цс про да ме търси лолол въпреки че не съм играл отдавна за мен идеала ще е момиче което да ме разбира да ми е приятно с нея да ме приема такъв какъвто съм и да мога да я гледам (смисъл да не е баш па грозна)

Rofl4e
04-04-2009, 20:16
с норомално телесно сложение .. не ми прече дали пуши(защото аз пуша),м ще е добре ако не пие.. интересуват го нещата който и мен и да ме обича :]

Blo0dSuGaR
04-04-2009, 20:18
идеалната полвинка за мен изглежда точно както моя приятел....хммм странно защо ли сме заедно :)
Колкото и да е банално и при мен е така :) :-D

t1n4e7o
04-04-2009, 20:26
Лелеле ако ходя с някоя слива и започне да поства мои снимки по някви такива кретенски форуми ще и оставя четката за зъби безработна ... ще и троша пръстите един по един !!!!!

Лично мнение... Слава богу че не е с твойто мислене... :?

magneziq
04-04-2009, 20:28
Преди 5 години идеала ми за момче беше зомбирало момче в компютъра,играещо RS,пиещо много алкохол,пушещо,пълно хулиганче и ненормален олигофрен-сега за мен перфектното момче е пак олигофрен :D , който пие(като моя),по предпочитане да не пуши(моя пуши),да е забавен,да се грижи за мен,да ме закриля и да е готов да убие всеки за мен (никога не бих го допуснала ма е трудно да го убедиш да не прави нищо).Абе извода е ако си грижовен олигофрен мой тип си. :D Пък и ако разбираш от компютри,можеш да рисуваю добре и обичаш комп. игри си перфектен.

beretta92sd
04-04-2009, 20:41
За мене идеалната е около 170 висока между 50-57 кг , червена коса ,може и кестенява. дълга някаде до раменете или до кръста :)с не мн големи гърди и да неса някои провиснали :) с готин характер , да знае как да се държи :) да не пуши , мн рядко да пие но да нее алкохоличка и да не се напива.
Да обича да се разхожда , повече от колкото да я возят с кола :) ,
да може да прави масаж на гърба :) или поне да се опитва или да има желание да се научи :) да нее мързелива , особнячка ,която гледа материалното ,(пари коли къщи и т.н)
Да слуша всякаква музика каквато и хареса , да не се влияе от хорското мение.
В секса , да си пада по всичко и да си пада да експериментира , да си пада по секс някаде навънка :) да знае как да възбуди едно момче :)
Да харесва френска , анален, абе общо взето всичко в секса без ограничения :)) Всичко което ни е кеф да правим двмата :) .
МОже и секс манячка да е :)) по 3-4 пъти на ден :)
Друго май за сега несе сещам :)

chessplayer
04-04-2009, 20:54
Да пуши трева,да запалим бонга и да се напушим супер яко :grin:

time2rock
04-04-2009, 22:52
За мене идеалната е около 170 висока между 50-57 кг , червена коса ,може и кестенява. дълга някаде до раменете или до кръста :)с не мн големи гърди и да неса някои провиснали :) с готин характер , да знае как да се държи :) да не пуши , мн рядко да пие но да нее алкохоличка и да не се напива.
да може да прави масаж на гърба :) или поне да се опитва или да има желание да се научи :) да нее мързелива , особнячка ,която гледа материалното ,(пари коли къщи и т.н)
В секса , да си пада по всичко и да си пада да експериментира , да си пада по секс някаде навънка :) да знае как да възбуди едно момче :)
Да харесва френска , анален, абе общо взето всичко в секса без ограничения :)) Всичко което ни е кеф да правим двмата :) .
Аз съм нещо такоа ама изключи аналния :P

GreenFairy
04-05-2009, 10:20
Идеалната половинка за мен трябва да е... Мъж!

Inkheart
04-06-2009, 19:25
Бих добавил само едно - да може да си общува с мен само с поглед :-) :-)

psychedelic
04-06-2009, 19:34
мис свят 2049

glamouros
04-06-2009, 19:47
+1 :?

LitTleJ
04-06-2009, 22:57

ааа ето един от братята. :smt033 :smt033 :smt033

LitTleJ
04-06-2009, 23:36
Човек, лъчезарен и чаровен, който да ме разбира, да ме приема такъв какъвто съм и да не ми се сърди, че през повечето време съм в лошо настроение(аз пуша често ама мога да спра).А иначе външността е с минимално значение за мен.
P.S. аз си падам по хип-хопа и други дейности така, че ходя с доста по големи дрехи и не ми пречи момичето да е овиснало като мен, разбира се по женския начин.

kris4ann
04-07-2009, 20:42

ааа ето един от братята. :smt033 :smt033 :smt033

вземете ме и мен :D 8-) :smt059

Armani_P
04-07-2009, 20:49
Да ме обича заради мен самия,да НЕ е грозна и да не е алкохоличка :grin:

Jumbie483
04-07-2009, 20:57
<<---- нещо такова :D

Raliii
04-07-2009, 21:31
idelana polovinka,parvo idelna zvu4i nqkaksi nevazmojno..az ne si predstavqm ni6to za6toto primerno kato po4na da izrejdam kak si q predstavqm polovinkata i mn qsno 6te po4na da redq se savkypnost ot idealni kacestva koito nqma da gi vidq na kup v edno momce naci tva za men go ima samo v moite mecti....zatova iskam kato go vidq i da si precenq nqma idealni hora i vinagi 6te ima ne6ta koito sigyrno nqma da mi haresat no ako sme edin za dryg tezi ne6ta 6te bledneeqt pred na6ata lubov i nqma da pravqt takova vpe4atlenie za6toto ima drygi po vajni ne6ta na koito si zaslujava da im se obarne vnimanie razbira se i vinagi trqbva da se pravqt kompromisi i ot dvete strani za da nqma komflikti mejdy dvamata....no spored men edinstvenoto koeto iskam e da umee da me predrazpolaga kam dadeni sityacii 6toto sam mn mn sramejliva i se se podcenqvam kato cevek i iskam nqkoi koito da mi pokazva i dokazva ce tova ne e taka da me predrazpolaga i razbira se da e s cyvstvo za hymor da me razbira no neznam za seki vlak si ima putnici 6te vidim za sega ne sam namerila idealniq no znae li covek....? :P :)