View Full Version : Само аз ли?!?!
Само аз ли съм така,само на мен ли се случва да немога да забравя човек, който не съм виждала с месеци. Да го обичам въпреки това колко ме нарани ! С който и да излизам каквото и да правя всичко ми е безразлично нямам желание за нищо :? ... Иска ми се за 10 минути да го вида, но знам че нищо няма да е като преди смазана съм от това че немога да забравя този човек,а дори приятелките ми немогат да ме разберат слушам съветите на всички. Излизам с други момчета но отскоро време на бройкаджий попадам... расейвам се с какво ли не и немога и немога ... Въпроса ми е следния Възможно ли е да немога да го забравя или просто неискам вие какво мислите от малкото което споделих... П.П:За да няма въпроси на колко съм на 16 съм ... Извинете ако имам грешки но просто в момента не мисля за това..
Ми..явно част от теб не иска да го забрави..не иска това,което сте имали да изчезне...след време ще разбереш,че няма смисъл..А и е важно да попаднеш на подходящото момче,което да ти помогне да забравиш предишния..И не-не си единствената.Много са като теб.просто не се отказвай и в най-неочаквания момент ще се появи някой идеален за теб.Млада си още.Не го мисли чак толкова.Имаш още много живот пред теб-използвай го и се забалявай още повече =).
ImmortalForever
04-04-2009, 17:02
Колко месеца не си го виждала?Пробвай година.В същото положение съм.Срещи, срещи на които заспивам от скука....Сега ще ти е гадно, после ще свикнеш и всичко ще ти стане безразлично и кротко ще си страдаш..Не искаш да го забравиш и аз не искам-няма лошо да си го кажеш. :) Успех!
darklady
04-04-2009, 17:03
ако искаш да забравиш даден човек ще трябва да се постараеш и ще е доста трудно. Почти съм убедена не че не можеш ами не искаш да го забравиш и така се случва понякога. :) гледай напред :)
HanopkaH
04-04-2009, 17:09
Не е само при тебе :(
Mementomori
04-04-2009, 17:15
Не мисля,че става дума за някакво забравяне,все пак си имала толкова общо с този човек,а и не е нужно такова отричане,спомените не се заличават,може би избледняват,но хубавите моменти,си остават хубави.След години се сещаш за тях,става ти приятно и не съжаляваш за нищо....
Иска се време,за да преодолееш раздялата,но това не е невъзможно,разсейването с други неща,занимания и хобита,както и задължения,помага много определено.Но не смятам,че излизането с други момчета и принципът "клин клин избива" е удачен,така още повече се сещаш за предишното момче и мислено новите ги сравняваш с него,трябва да го превъзмогнеш сама и след това правилно би оценила някое друго момче.Както спомена за т.нар. "бройкаджии",подобни само гледат да се възползват от момичетата,а и само ако знаят,че са наранени и уязвими.Продължавай да прекарваш времето си с приятели и хора,които истински държат на теб,стараяй се да не мислиш за него,защото това само ти пречи,трудно е,но не невъзможно.Успех!
Ох да искам си моментите :cry: за пръв път срещнах такъв човек в живота ми едва ли се случва първата ти среща да е някой да ти дойде на вратата :? :cry: и ти да си супер изнанадан дал адреса си на шега и да сте на час и половина път и да дойде е така и да се виждате за пръв път ... :?
FiRe_LaDy
04-04-2009, 17:45
Не искаш!И аз си мислех,че не мога да забравя едно момче,но си бях казала,че искам и се получи.Но след време реших,че просто не искам.Не съм се и мъчила от тогава да го забравя.Разбирам те .... познато ми е чувството.Свиква се с него.Всичко с времето си.
GameMaster
04-04-2009, 17:59
Ne si samo ti taka.Mislq che ima dosta hora v tvoeto polojenie.Usmihni se i produljavai napred :)
Moderated by slun4ice
Кирлицата е задължителна! При повторно нарушение мненията ще бъдат директно изтривани.
т.14
Ооо повярвай ми, скъпа - има хора, които са много по-зле...
Много като теб са плакали,толкова много теми,оплаквания,страдания точно на тая тема.Ами за да можеш сама да си помогнеш,не трябва да си внушаваш,че ти самата няма да можеш да го забравиш.Когато видиш,че това подтискащо усещане за него,започне да ти излува ,веднага смени и започни да се занимаваш с нещо.А за етапа,спокойно ще дойде някой друг който ще ти помогне да забравиш бившия...
sladkish_14
04-04-2009, 18:27
Само аз ли съм така,само на мен ли се случва да немога да забравя човек, който не съм виждала с месеци. Да го обичам въпреки това колко ме нарани ! С който и да излизам каквото и да правя всичко ми е безразлично нямам желание за нищо :? ... Иска ми се за 10 минути да го вида, но знам че нищо няма да е като преди смазана съм от това че немога да забравя този човек,а дори приятелките ми немогат да ме разберат слушам съветите на всички. Излизам с други момчета но отскоро време на бройкаджий попадам... расейвам се с какво ли не и немога и немога ... Въпроса ми е следния Възможно ли е да немога да го забравя или просто неискам вие какво мислите от малкото което споделих... П.П:За да няма въпроси на колко съм на 16 съм ... Извинете ако имам грешки но просто в момента не мисля за това..
Боже не си само ти !! Точно и аз сега писах тема , че искам да го видя .. Хем искам , хем ме е толкова страх .. Хем искам да сме заедно , хем той прекалено много ме нарани .. Обаче тази любов която беше с него беше толкова невероятна и истинска .. :-# .. И аз като тебе опитах с други , но нищо не става ,сякаш по - лошо ако съм с друг .. 4 месеца минаха , а сякаш само часове са били .. Ужас .. :-#
просто деба за пръв път ми се случва такоа нещо трудно е :? незнам как и какво да направя
Не , не е само на теб , спокойно .Аз съм в същото положение , но става въпрос за един от малкото истински приятели в живота ми !!!При мен измина почти година , но все още не мога да го забравя, не мога да забравя приятелството ни .
valdesbg
04-05-2009, 07:12
Самонавиване чувала ли си?
В момента сама си скапваш живота. Приеми че всичко е свършило, местиш го в графата спомени и и толкоз.
В момента сама си скапваш живота. Приеми че всичко е свършило, местиш го в графата спомени и и толкоз.
+1
Няма нужда от толкоз ревове.Всичко е преходно и така или иначе си заминава. All we can do is keep breathing...
честно не си само ти така-аз съм в същото положение но ние с него се виждаме и излизаме като приятели вече :cry: ние скъсахме може би преди около 3 месеца...дори не помня преди колко време-всичко след това освен него ми стана безразлично. :cry: засега се радвам и на малкото което имам и че поне се виждаме.А за теб-ако те е наранявал няма смисъл да се виждате,сигурно ще продължи.Излизай често,пробвай нови неща и ще е трудно-винаги е трудно :)
Епа аэ чукнах годинка наскоро.И вэех пак да се филмирам и да ми иэбиват емоциите на всякакви посоки и по всякакви начини.Тоест още не са иэбили съвсем,но тея дни ще иэбият.А,и не става дума эа любов эа каквато вие говорите.А эа много странна.Обич си е,но не е както от жена към мъж,нито пък както между приятели...абе аэ съм шашава.Поне някой ме раэбира - само един човек.Моята мила женичка.
Ти на кой ще викаш мумия,бееее????? :-s
Блинкккк
LittlePrincess
04-05-2009, 10:08
Така си свикнала. Рано или късно всичко ще си се нареди, спокойно. И не си само ти. Аз примерно не мога да забравя когото и да е, независимо от всичко .. с хубаво или лошо - помня.
justbebsi
04-05-2009, 10:17
Ми..явно част от теб не иска да го забрави..не иска това,което сте имали да изчезне...след време ще разбереш,че няма смисъл..А и е важно да попаднеш на подходящото момче,което да ти помогне да забравиш предишния..И не-не си единствената.Много са като теб.просто не се отказвай и в най-неочаквания момент ще се появи някой идеален за теб.Млада си още.Не го мисли чак толкова.Имаш още много живот пред теб-използвай го и се забалявай още повече =).
Много точно казано .
billytalent
04-05-2009, 10:18
И аз имам същия проблем и направо умирам при мисълта,че вече няма да мога никога да го видя :lol:
+1
Няма нужда от толкоз ревове.Всичко е преходно и така или иначе си заминава. All we can do is keep breathing... Може би сте прави ...
FallOutGirl
04-05-2009, 12:38
Защо сте се разделили .. ?
fluffka1
04-05-2009, 16:35
определено не е само при тебе, на много хора се случва, включително и на мене... :( и наистина е трудно да се забрави дадения човек, исках да ти кажа, веднъж най- добрата ми приятелка имаше същия проблем, и аз й казах една рецепта за забравяне на любовта, но тогава тя не я изпълни :D , предполагам ще ти прозвучи супер откачено, то си Е откачено, ама айде ще ти я кажа... 8-)
Начи, обличаш някаква блуза с дълъг ръкав, по възможност от някаква изкуствена материя, за да не пропуска много вода,и..... Отиваш в банята и си пълниш левия ръкав с вода, после изсипваш водата в една чашка, и изпиваш водата на малки глътки, като след всяка глътка казваш "ще го забравя!!!"
Тва е, ако искаш го прави, ама ако го направиш, се надявам да помогне!!! знам че е откачено, ама..... 8-) 8-) 8-)
ай успехчета!! иначе, с времето ще го забравиш според мене ;)
BigFakeSmile
04-05-2009, 20:31
не, определено не е само при теб
и при мен е така, но точно, защото не мога и НЕ ИСКАМ да го забравя..
просто се сгрявам отвътре като се сетя за него, но болката си е двойно повече
сигурно и ти си така...
нямам идея какво да ти кажа :(
cinderella_gugutka
04-05-2009, 20:46
не си единствената...и аз бях като теб и мислех 4е винаги ще съм така и 4е само аз не мога да се справя но...след време просто ми писна от болката и си казах 4е няма смисъл.реших 4е мом4ето с което бих искала да бъда никога не би ме наранило така и щом сме се разделили зна4и не сме били един за друг и така е трябвало да стане.след това си зададох въпроса дали съм го оби4ала истински-еми не.само така си мислех
cinderella_gugutka
04-05-2009, 20:51
определено не е само при тебе, на много хора се случва, включително и на мене... :( и наистина е трудно да се забрави дадения човек, исках да ти кажа, веднъж най- добрата ми приятелка имаше същия проблем, и аз й казах една рецепта за забравяне на любовта, но тогава тя не я изпълни :D , предполагам ще ти прозвучи супер откачено, то си Е откачено, ама айде ще ти я кажа... 8-)
Начи, обличаш някаква блуза с дълъг ръкав, по възможност от някаква изкуствена материя, за да не пропуска много вода,и..... Отиваш в банята и си пълниш левия ръкав с вода, после изсипваш водата в една чашка, и изпиваш водата на малки глътки, като след всяка глътка казваш "ще го забравя!!!"
Тва е, ако искаш го прави, ама ако го направиш, се надявам да помогне!!! знам че е откачено, ама..... 8-) 8-) 8-)
ай успехчета!! иначе, с времето ще го забравиш според мене ;)
:razz: :razz: тази идея сама ли си я измисли или я 4у от някой побърканяк :D
olive_oil
04-05-2009, 21:03
скоро ще свикнеш с болката ;) а как те нарано по-точно?
gabsit000
04-06-2009, 07:54
ти просто си се вманиачила,че света е свършил след това момче,животът ти вече е безмислен..за какво да живееш..да ама не... аз също съм имала подобни мигове..ама се преживяват ...нямери си някакви развлчения..приятели нямаш ли,които да те развеселят и да те накарат да не мислиш за това ... нз..друго какво да ти кажа..освен,че всичко птминава... и преживява... и след години може и да смееш на това ;)
Ти си само на 16...живота е пред теб. Бъди сигурна, че след време това момче ще остане просто един спомен , за който ще се сещаш може би с усмивка и нищо повече.Но до тогава......ще боли много!!!!
Няма рецепта, която да те излекува от това.Трябва просто да си силна, да имаш воля и да се опитваш да не мислиш за него.
Добре си започнала с приятелите и развлеченията....продължава й така. Все някога ще подейства.
Само не се отчайвай и не се отказвай от хубавите неща в живота!!