View Full Version : ..белези по гърба.. ???!?!?!?
soletkaaa
04-04-2009, 20:26
Искам да попитам за някакъв продукт ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ ПЪПКИ ПО ГЪРБА... Моля ви за някакви съвети, вече пускам тема сигурно за 2-3 път, никога не съм била удовлетворявана с отг... а ми е нужен такъв.. или по-скоро съвет за Ефикасен продукт... Зная за Контратубекс - но това не ми помага! Ползвала съм го и няма ефект... :)
Консултирай се с дерматолог ,ако не намираш подходящия продукт в аптеката. :)
viki_beb4ety
04-05-2009, 05:59
Имам същия проблем и изчезват тия белези през лятото когато се пека на слънце иначе треа да се иде на лекар за тях и той ще предпише някакво мазило 8)
Консултирай се с дерматолог или козметик :)
Имам същия проблем и изчезват тия белези през лятото когато се пека на слънце иначе треа да се иде на лекар за тях и той ще предпише някакво мазило 8)
и аз имам,но не се махат от слънцето а от морската вода май.Поне при мен беше така.И аз им се дразня,щото не мога да тръгна с някой по-отворен потник сега
Моите се махат лятото, като се напека добре на морето :P
nan4onanka
04-06-2009, 13:50
А колко струва Контратубекса или там както се казваше? :)
Dark_Angel_F
04-06-2009, 14:10
И аз имам белезни и пъпчици по гърба и си ги махам като ходя на соалриум и лятото като се пека на плажа . Даже утре ще ходя за пъври път тази година и ще продължавам до лятото хем да приобия малко тен ,че още малко и ще заприличам на призрак , хем ще ми се махнат пъпчиците и белезите от тях.