View Full Version : омръзнах му ..
Ходя с приятели си вече от 1 година .. Всичко беше прекрасно, но напоследак се държи някак странно .. особенно като се "алкохолизира" с приятели .. Вече 2-ри път ме пита: " Не ти ли омръзнах вече бебенце " и някви такива уж в кръга на майтапа .. Но мисля че го познавам що годе добре и знам че не е просто шега пък и както казват " Във всяка лъжа има по малко истина " .. Та моля ви помогнете ми да не го загубя искам да съм с него обичам го многоо .. Но напоследък дните ни станаха мн еднакви нищо не правим по цял ден .. дори днес ми каза че вече му е писнало и да правим секс ..... Моля ви кажете какво да направя за да разнообразя малко връзката ни. Обичам го много и незнам ако го загубя .. много държа на него .. адски много
emily_1234
04-05-2009, 17:45
единственото което ще помогне е да се разделите за малко но не по взаимно желание а просто отсичаш. това наистина много помага в такива моменти защото оценява какво е загубил :)
GossipGirl89
04-05-2009, 17:47
Може пък да те пита от страх да не би той да ти е омръзнал... Може и да се майтапи - нали знаеш, че човек като си пийне... :D
Разнообразявайте се. Ходете на различни места от ежедневните, правете нещо ново... Прави му някви изненадки... Не знам кво друго да те посъветвам :-o
justbebsi
04-05-2009, 17:48
единственото което ще помогне е да се разделите за малко но не по взаимно желание а просто отсичаш. това наистина много помага в такива моменти защото оценява какво е загубил :) +1
Няма да ти е никак приятно да бъдете разделени , но друго решение няма .
Мда .. и аз затва си мислих, ама ако наистина го направя ме е страх пък да не свикне без мен, заквото е много голям инат иии ако реши че може без мен ще го направи .. и ще се получи обратен ефект :(
Рисковано е да се разделят за малко... по добре седни и поговори с него само двамцата... така ще разбереш какво точно се случва... Успех ти желая!!! :(
Снощи говорих с него и директно го попитах поне 3 пъти дали иска да е с мен или му омръзнах и той се отричаше каза, че се е базикал и че ме обича и т.н. А днеска се държи пак по същия начин ... май и той незнай кво иска :(
Е то кое момче знае... ами предлагам ти да оптидете някъде на различно място... незнам от къде си ако си от София лично мога да ти кажа местенца... опитай се да погледнеш на нещата от хубавата страна (колкото и да е трудно) ии дано го оцени...за секса също го разнообрази знаеш си тайните женски трикове..опитай нищо не губиш а резултата може да е поразителен... :wink: Ако има нещо ми пиши... :smt003
Благодаря ти много :-) .. дано да се получи нещо
ImmortalForever
04-05-2009, 18:55
Супер!Искаш да си с алкохолик! (happy)
dragonfly92
04-05-2009, 19:07
може да опиташ да разнообразиш малко връзката.да отидете на ново място да правите нещо различно от обикновенното :) може да си направите малка екскурзиика само двамта (ако имате възможност),или просто да се разходите , да си направите пикник или нещо такова :) има хиляди възможности. същото важи и за секса - опитаите нови пози или по-нестандартни места :P не си струва да проваляте хубава връзка само защото ви е скучно :) пожелавам ти успех :-)
djudjulinkaa
04-05-2009, 19:08
Много често нещата зависят и до психичната нагласа..просто недей да мислиш толкова много, че ще го изгубиш, защото по този начин ще започнеш да се опитваш да правиш всевъзможни неща да го задържиш и накрая резултатът може да е един вид да го "задушаваш" от всичко това..и именно заради страха ти всичко да свърши. Иначе съвети за разнообразяване не мога да ти дам сякаш.. :? Успех :-)
ThisIsMe
04-05-2009, 19:09
На колко си?
ммм ми да така е като човек се вижда всеки ден с един и същ и правят едно и също
vlubeno_momi4e***
04-05-2009, 19:31
Използвай въображението си.
vampirekiss
04-05-2009, 19:50
Ако смяташ,че ти си му омръзнала защо не се попромениш като външност.Смени цвета на косата или пък прическата,започни да се обличаш по-различно.ако просто за момента ви е скучно заедно,то защо не спрете да се виждате за известно време.Ясно е,че ако се виждате 7 дни в седмицата и то поне по 3-4 часа няма как в един момент да не си омръзнете.
единственото което ще помогне е да се разделите за малко но не по взаимно желание а просто отсичаш. това наистина много помага в такива моменти защото оценява какво е загубил :)
ViciouSs
04-05-2009, 21:59
Пробвайте да направите нещо, което не сте правили досега, нещо щуро, нетипично. Опитайте се да вкарате отново тръпката във вашата връзка. Пук начини за това има много само му трябва на човек въобръщение :)
valdesbg
04-06-2009, 05:18
Усещаш ли как фино те върти на пръста си и ти му се връзваш?