View Full Version : Разделяне с класа
Тази година се разделям с класа ми :-# :-# :-# .Не знам какво да правя...Много ми е кофти-не искам да се разделяме :-# .Как да спра да мисля за това..Дайте съвети..Вие как го изживяхте..Плача помага ли?
Благодаря Ви,но ме разберете много ми е кофти :wink: .
ThisIsMe
04-05-2009, 19:32
Нали знаеш,че всеки рано или късно си хваща пътя.Нормално е да ти е кофти,но все пак може би не го изпитваш само ти,а и съучениците ти.С времето ще свикнеш,че в живота всеки се спасява сам...Ако имаш намерение да кандидатстваш с нещо там също ще срещнеш нови запознанствам и приятели,спокойно! :)
Biskfitka
04-05-2009, 19:33
Еее....кат почнете така...ми и аз се разделям с класа ми тая година...гадно ще ми е....(най-много 1-2 дни) .Не умирате все пак!Ще се виждате...просто не толкова често.Аз как се кефя,че се разделям с моите лицемерчета 8-) :grin:
И аз с някой,но все пак ми е кофти...Свкнала съм да съм с тях и изведнъж...няма ги ;[
No__ordinady__love
04-05-2009, 20:03
И аз с някой,но все пак ми е кофти...Свкнала съм да съм с тях и изведнъж...няма ги ;[
Е,айде сега,нали никой не умира приеми го откъм хубавата му страна,ще се запознаеш с други нови и интересни хора,а пък със стария клас ако наистина толкова много ти липсват ще продължиш да си поддържаш отношения
Споко! 8) Ще го преживееш.Взимаш телефоните на най-готините хора от класа ти и се срещате.Не е проблем. :)
PLEYGIRL
04-05-2009, 20:45
Начиии и аз така се разделям с моя клас тая година и на мен ще ми е гадно ревв сълзи .... Но пък не е болка за умиране ще мине важното е да има хубави спомени и да не си злопаметна тва са най-хубавите години :) 8-)
ViciouSs
04-05-2009, 21:09
Първата раздяка е с класа, после следва раздяла с другия клас, след това раздялата когато напускаш родителите си и започваш свой живот...
Трябва да се научиш да превъзмогнеш тъгата и да продължиш напред, защото това е единствения път :D
На мен не ми беше особено гадно, защото от стария ми клас имаше малко хора с които си допадах, както и имаше много кретени ,но в новият не е така много по - хубаво , да не кажа страхотно :P
LudoMlado
04-06-2009, 00:42
Ако сте истински приятели ще се виждате пак след като вече не сте в едно даскало.
Нищо сложно.
HanopkaH
04-06-2009, 05:57
Такъв е живота :?
YouCantStopMe
04-06-2009, 05:57
Ами така е.Тъжно,не тъжно - ще се разделите.
То и аз се разделям с класа и няколко човека много ще ми липстват,но се надявам да се виждаме.С вички е така,не се отчайвай.
Ох, ама ти от сега ли си започнала да мислиш за това ..
Ние в стария клас се сдухахме в началото на юни :-D
Абе кофти ще ти е известно време .. И на мен ми беше много гадно, обаче като минаха 1-2 седмици и ми помина малко .. После в началото на годината пак ми беше тъпо докато се сближа с новите хора, а сега ми е .. Супер ! :grin: Споко, ще срещнеш нови хора в новия си клас, ще се сближиш с тях (с някой може би доста :-D ) и ще се чудиш как може да са ти липсвали тея идиоти. : ) Рдавайте си се на моментите заедно, така или иначе трябва да се мине през това, приемете го по най-лекия начин. : )
nefchi_bs
04-06-2009, 10:23
Не го преживявай така..Аз от стария ми клас се имам само с един човек..Гарантирам ти,че в новия ти клас ще се запознаеш с по-готини хора :)
ние миналата година..момичета,момчета сички ревахме.. :-D
и цяло лято бяхме заедно..обаче ся...няма значение че сме в едно даскало се подминаваме без 1 здрасти :?
Лигава работа, деба.
Що не престанете да се тръшкате, да ви се невиди !? Очевадно е, че са училището ви свръзва. Затова и след като "се разделите" няма да се виждате! Приемете го!! И да не ви пука!
Seducti0n
04-06-2009, 12:45
Трудничко е, особено, ако класа ти е бил як, но с времето тъгата отминава /колкото и абсурдоно да ти звучи подобно твърдение към настоящия момент/...
На мен също не ми беше лесно, за една година смених 2 класа плюс факта, 4е се премистих да живея на по-централно място.
В началото адаптацията е трудна, но в последствие всичко си идва на място /или поне така ми се иска да бъде и при теб/...
Не се натъжавай още от сега.
Смяна на училището не означава край на приятелствата.
Не са необходими кой знае колко усилия за да съхраните отношенията.
Разбира се, няма да се виждате толкова често, но какво да се прави...
по-добре излизане няколко пъти месечно, пред нищото. :wink:
tItEufFf
04-06-2009, 15:11
И аз така си мислех миналата година. Мислех, че животът ми е безмислен без тях. Че ще рева нощ и ден, няма да мога да ям, да спя...
Изооообщо не е така. Можеш да си поплачеш като се разделяте, но след това..нищо особено.
Спокойно, преживява се много по-лесно, от колкото очакваш. А и с най-близките си ще си останеш близка.
LittlePrincess
04-06-2009, 15:15
Апф. Не реви. Сигурно с повечето сте от един квартал => малко или много ще се виждате. Когато аз се разделях с моя клас само аз не ревах. А аз бях момичето от другия квартал.. Но ето сега с най - добрата ми приятелка сме всеки удобен случай заедно и се е променило само това, че не сме в един клас и на един чин. Излишно е да се тревожиш толкова ;)
TheRestorer
04-06-2009, 15:38
Имате и скайпове и телефони.С който ти трябва си комуникирай.Гадно беше, ама го преживех :D
VerryBerry
04-06-2009, 15:46
Явно сте били много задружен клас.Когато ние се разделяхме поплакахме малко но след тва нищо-нито срещи на класа,нито някакво излизане..просто от време на време ако се срещнем с бивши съученици се поздравяваме.Можеш да вземеш скайповете на някои или ГСМ номерата и да се чувате от време на време ;)
kotetokateto
04-07-2009, 20:03
:-# :-# :-# Добре бе хора как... та те целия клас са ми като братя и сестри... знам че в новия клас ще има много и по-яки хора но аз за Бога с класа си съм била повече време от колкото с семейството си :-# :-# :-# как да падмена ей така тези СЕДЕМ години, а с някои дори и повече ? ? ? Много си ги обичам ВСИЧКИ и никога, никога няма да ги забравя зящото с тях съм прекарала едни от най-веселите и тъжни моменти :-# :-# :-# Според мен в новия клас няма да е същото-първата година докато се опознаем.. после за четири години няма да можем да се сближим толкова като с стария клас :-# :-# :-#
.. DeViL mAy CrY ..
04-07-2009, 20:09
преди 2 години си отидох от училището и като се сетя за спомените ми там и ми се :-# имала съм толкова много спомени ама с времето всичко отминава и не е така както е в началото.Такава тъга ще си имаш винаги
Seducti0n
04-07-2009, 20:41
:-# :-# :-# Добре бе хора как... та те целия клас са ми като братя и сестри... знам че в новия клас ще има много и по-яки хора но аз за Бога с класа си съм била повече време от колкото с семейството си :-# :-# :-# как да падмена ей така тези СЕДЕМ години, а с някои дори и повече ? ? ? Много си ги обичам ВСИЧКИ и никога, никога няма да ги забравя зящото с тях съм прекарала едни от най-веселите и тъжни моменти :-# :-# :-# Според мен в новия клас няма да е същото-първата година докато се опознаем.. после за четири години няма да можем да се сближим толкова като с стария клас :-# :-# :-#
Голяма си паника... знаеш ли?
Не си нито първия, нито последния човек на когото му се налага да се раздели с класа си.
Пак ти казвам-знам, че е гадно, знам, че е неприятно, но колкото и да се тръшкаш ти няма как да промениш нещата...
просто го приеми, изкарайте си по възможно най-якият начин оставащото ви време заедно, като един клас и това е... :wink:
спокойно, и на мен ми предстои същото тази година, но аз даже се радвам, че се разделям с тези лицемери.. погледни го от хубавата страна, а и нали пак ще се виждате.. не е болка за умиране :)
Jumbie483
04-07-2009, 20:53
Ох леле..
Помня аз в началото на седми клас, класната непрекъснато ни повтаряше, че никога повече няма да се съберем така.. ама НИКОГА.. хаха
пък и по музика мисля, че първо учихме онея баналните песни Един неразделен клас, Клетва, Приятелки и т.н... :D
а на теб какво да ти кажа... ми свиквай, не си първия човек който се разделя с класа си..
бъди сигурна, че с новия клас ще си паснете повече.. все пак навлизате вече в света на възрасните, не сте деца.. Ще имате повече общи теми, повече емоции.. и т.н.
В 12 клас ще ти е още по-трудно да се разделиш с класа.. Сега това е нищо ;)
Neftochimic
04-07-2009, 20:55
Тази година се разделям с класа ми :-# :-# :-# .Не знам какво да правя...Много ми е кофти-не искам да се разделяме :-# .Как да спра да мисля за това..Дайте съвети..Вие как го изживяхте..Плача помага ли?
Благодаря Ви,но ме разберете много ми е кофти :wink: .
прекрасно те разбирам...
и на мен ми е супер гадно,но.... :(
мечтая да съм пак 9-ти клас, ама не може
оттук на татък животати/ни ще се промени коренно,
от ежедневието в училище, постоянните забавления със съучениците и т.н. до момента в който ще завършим и вече ще се виждаме супер рядко... :-k :-# :-k
Neftochimic
04-07-2009, 20:57
спокойно, и на мен ми предстои същото тази година, но аз даже се радвам, че се разделям с тези лицемери.. погледни го от хубавата страна, а и нали пак ще се виждате.. не е болка за умиране :)
не на всеки съучениците са като твойте...
аз бих дал всичко да съм пак 9-ти клас и да сме си пак заедно 4 години... :-k
Biskfitka
04-08-2009, 08:25
Ееее авторката май има много задружен клас.В сравнение с моя...аз почти 9 години съм с него ама не знам що не ми е гадно....повече ше ми липсва една даскалка ( :( )
Та по темата....Ще ходите на кафе,ще си пишите по скайп...само дето няма да си гледате физиономиите всеки ден :-D свиква се... :)
sweetkiss74
04-08-2009, 08:39
Ооо недей да тъжиш.Всеки се е разделял с класа си или тепърва ще го први,но рано ии късно това се случва.Важното е да си купонясвате докато не дойде раздялата,защото дори да се разделяте ще пазите много спомени.Затова не мисли за раздялата,а се опитай да си повече време с тези хора.И не ги забравяй! :-)