View Full Version : какво да правя...
ViciouSs
04-05-2009, 20:27
буба буба буба
psychedelic
04-05-2009, 20:30
Дай ми твоя и нейна снимка аз ще ти кажа дали ще ви бъде 8-)
ViciouSs
04-05-2009, 20:31
буба буба буба си цанка :Д
psychedelic
04-05-2009, 20:35
хахах :D
лс 8)
soul1199
04-05-2009, 21:12
И аз искам снимка пък!и аз,ако имате импулс направо го сложи тук! 8-) 8-)
ViciouSs
04-05-2009, 21:13
подяволите има закон за защита на личната информация : :D
Не бе,човек, не че ни е супер важно да ти видим муцуната. Просто тя е супер готина (по твоите думи) и вероятно го осъзнава т.е. няма да се хване с всеки втори т.е. ако си грозен, си аут. ^^ Затова ще преценим от снимката. Не се притеснявай, ако си кофти, има си клуб за такива като теб (на първата стр е ;д ).
ViciouSs
04-05-2009, 21:38
буба буба буба !!!!
valdesbg
04-06-2009, 05:15
В момента се държиш като кученце на каишка. Махаш с опашка като ти се усмихне и се свиваш в ъгъла като не ти обръща внимание. Обаче все си мсилиш за нея и чакаш да дойде при теб просто за да я видиш...
И не, не си реалист. Подценяваш се суууупер много :) а от там и самочувствието ти го няма никакво. И точно тук е проблема и кака ти АФТ ще го потвърди :)
А тва че е напудрена кифличка слабо ме вълнува. Би трябвало и теб.
АФТ обясни на момчето как да си оправи самочувствието. Аз не искам да си копирам за Н-ти път постовете :)
mechtaq_za_teb
04-06-2009, 05:20
Гледай да се сближиш с нея още. Закачай я, говорете си по-често... И покани я някой път на разходка. Сега времето е супер. Пък и ще се опознаете повече...стига тя да се съгласи де :)
summerlove66
04-06-2009, 07:45
Така като чета ми се струва , че няма да стане нищо .. Но все пак , ако искаш можеш да опиташ .. Рискуваш обаче после да ти е по-гадно .. Знам ли :?
Хех, готин и аз съм така със самочувствието :D . Твоята възраст е много подходяща за сериозно занимаване с фитнес. Нацепи се, ПОВЯРВАЙ си и пробвай. Най-малкото - не губиш нищо. Не ти е навита - за*би я. Момичета има много. Може и да ти прозвучи нахално и гадно, ама така бих постъпил аз...
Transporter
04-06-2009, 08:19
Трябва да се опиташ! Нищо не губиш все пак... момичета както казаха по горе колкото искаш...Повярвай в себе си и опитай да се отпуснеш .. покани я някъде да излезете. Ти сам ще разбереш дали би се получило между вас. Горе главата. Няма да се подценяваш, защото това те прави по слаб. Успех ;]
Като за начало наистина трябва да си оправиш малко самочувствието...Какви са тея работи, че си й бил под нивото и т.н.!!!!
Я се стегни малко и действай.
Говори си повече с нея, за да се сближите. После я покани да излезете...ако се съгласи - ок, ако пък ти откаже - кофти, но няма какво да направиш.
Ако не опиташ, няма как да разбереш какво ще стане. Ние тук не можем да гадаем.
ViciouSs
04-06-2009, 08:54
Благодаря за многото изчерпателни отговори. Дано ми послужат 8-)
Аз си получих снимката и доволна ще коментирам. ;д
Всичко е в главата ти (направо ме боли сърцето като си помисля колко пъти го казах за последните 48 часа, ще взема да си го сложа в подписа при останалите мъдри мисли ). Не си толкова грозен, колкото очаквах. Повярвай ми, през последните няколко дни само грозни хора виждам, направо съм травматизира. ;д Имаш сини очи, което е огромен плюс сред момичетата, особено момичетата като нея (за русата коса говоря ^^). Не си нисък, не си дебел, нямаш проблеми с кожата. Значи проблема е,че си много добър,м? Момичетата предпочитат да си тяхното братче? Неприятно. Ако искаш да промениш нещо, трябва да започнеш да се държиш по-нахакано (НЕ като шибан тъпанар или мазен сваляч!!!!!!!). Защитавай мнението си, не се съгласявай за всичко с тях. Комплиментите са хубаво нещо, но не и когато са по-чести от тиктакането на часовника.
Всъщност, преди да продължа - в правилна посока ли съм? Щото ще стане много дълго и да не се хабя, ако е безсмислено. ;д
ViciouSs
04-06-2009, 16:32
Много съм доволен от коментара ти и ако имаш какво още да кажеш с радост ша го приема :D
PS: Не съм бил нисък ли? Та аз съм 1.85 :D
LittlePrincess
04-06-2009, 16:44
Не я мисли за нещо повече от теб!
^ Мхм, и това е добра идея. (: Много е за обяснения, силно ме мързи да развивам някви дълги .. коментари о.О затова ще го карам накратко. Вече казах някои неща, ето допълнението:
- ако имаш чувство за хумор, това е плюс. но ако нямаш, НЕ го превръщай в адски минус с кофти шеги и т.н. същото се отнася и за нея - дали разбира от шеги или не;
- момичетата обичат умните момчета, но не философствай много, не я обърквай и не я карай да се чувства глупава като изръсиш някви нечовешки думи и подобни му работи;
- набий си в главата, че тя е човешко същество точно като теб и има същите нужди.
Тва е достатъчно мисля.
psychedelic
04-06-2009, 19:13
Ако ти каже нещо което не ти изнася кажи и простичко "нали и ти говна акаш" и ще си млъкне, нема да им се даваме па на тия
ViciouSs
04-07-2009, 11:13
буба буба буба
wind_rider91
04-07-2009, 18:52
Mi moq problem e 4e ne znam kakvo iskam i kakvo da pravq kato sam s mom4e :-o :-o imam edna fr koqto e mn krasiva oba4e dosega ne se e celuvala i emn gadno i se sramyva ot mom4eta a e mn sladka dori kato otidohme v kazanlak vsi4ki mom4eta i podsvirkvaha dori po golemi ama tq ne znaeshe kakvo da pravi taka sam i as :( :( :(
wind_rider91
04-07-2009, 18:55
Vsashtnost as sam momi4e ama tai kato brat mi se e registriral predi men a na men ne mi se pravi nova registraciq i shte pisha ot negovata ako moje :) i tazi fr kadeto vi pisah po gore i tq shte se vklu4i v mnenieto ponqkoga :)
гумя ума у дума.
Това е лошо :razz:
wind_rider91, трябва да превъзмогнете срама си или да чакате някой по-отворен да тръгне да се занимава с вас и да ви вади думите с ченгел =О